Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Krajský přebor

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Čísla z krajských soutěží. Nejlepší střelci a karetní hříšníci

čtvrtek, 17. května 2018, 22:15ČlánkyKrajský přeborI. A třídaI. B třída
 

Komu to letos nejvíce pálí a kdo viděl nejvíc žlutých a červených karet? Na to vám odpoví naše kompletní statistiky z jednotlivých soutěží.

 

Ohlasy, fakta a nejlepší hráči ve 25. kole KP

středa, 16. května 2018, 17:52ČlánkyKrajský přebor
 

Jarní neporazitelnost Rudolfova skončila v 25. kole, favorit doma nestačil na zachraňující se Sezimovo Ústí a prohrál 2:4. V souboji na spodku tabulky si pomohly také Dražice výhrou v Nové Včelnici 3:0. Ta tak s velkou pravděpodobností doplní...

 

Video: Ta byla přísná… Koukněte na penaltu z dílny rozhodčího Macha

středa, 16. května 2018, 07:58ČlánkyKrajský přebor
 

Dali jsme prostor jedné straně, demokraticky dáváme i té druhé. V Nové Včelnici vzplály emoce po verdiktech sudího Jana Macha, který si podle nich vymyslel penaltu a pomohl tím Dražicím k vítězství 3:0.

 

Dražice si udržely odstup od sestupového pásma

úterý, 15. května 2018, 20:20ČlánkyKrajský přebor
 

Záchranářský souboj dvou nováčků se odehrál na novovčelnickém stadionu. Domácí vyhráli v Protivíně a proti Dražicím se hrálo o hodně. „Veledůležité utkání v Nové Včelnici jsme zvládli na výbornou. Hrálo se o hodně, domácí se na nás v tabulce...

 

J. Hradec pokračoval ve vítězném stíhání Želče i v Čimelicích

pondělí, 14. května 2018, 10:16ČlánkyKrajský přebor
 

Ve 25. kole KP přívítalo mužstvo Čimelic fotbalisty z Jindřichova Hradce. Domácí začali utkání aktivněji a již v 7. minutě se do výborné šance dostal Hadáček, ale jeho pokus gólman Hejníček, když balon vyrazil mimo branku.

 

KP: Legdan trefil Hluboké výhru nad Třeboní

neděle, 13. května 2018, 19:26ČlánkyKrajský přeborAktuálně
 

Hluboká nad Vltavou porazila třeboňskou Jiskru i podruhé v sezóně. Po podzimní výhře 2:0 si tentokrát doma připsala tři body po nejtěsnějším možném výsledku. Rozhodující branku zařídil v poslední desetiminutovce kapitán Stanislav Legdan.

 

KP: Sezimovo Ústí zaskočilo Rudolfov, Dražice vezou z N. Včelnice první jarní výhru

sobota, 12. května 2018, 20:17ČlánkyKrajský přeborAktuálně
 

První výhra Dražic přišla v tu nejvhodnější chvíli. V záchranářském duelu na půdě předposlední N. Včelnice, která tak přišla o poslední možnost dotáhnout se na ostatní ohrožené celky. Pozornost poutala utkání mezi první čtveřicí. Želeč si poradila...

 
Reklama
Reklama