Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Bezstarostný zápas vyústil ve výhru Stach nad Chelčicemi

 
středa, 21. června 2017, 09:50

V posledním zápase sezony mezi Stachy a Chelčicemi již nikomu sestup nehrozil a tak se všichni těšili na bezstarostný útočný fotbal. Hosté navíc nepřijeli v nejsilnější sestavě, kdežto domácí měli po zápase „dokopnou“, takže se sešli v hojné míře.

Od prvních minut se brankáři nenudili a hráči nabízeli divákům pěkné akce. Již v 16.min. obstřelil M. Šíp zeď soupeře a dostal Stachy do vedení 1:0. Hosté pak přidali, tlačili se do šancí, ale Sýs vše zlikvidoval. Na druhé straně spálil tutovku Hovorka. V 40.min. se po rychlé kombinaci dostal před brankáře Irala Pešl a s přehledem po zemi zvýšil na 2:0.

Domácí po poločase prostřídali sestavu a začali mít ve hře trochu chaos. Hosté se dostávali velice snadno do vyložených brankových příležitostí, ale naložili s nimi prachbídně. Navíc měl Sýs svůj den a prostě jim branku vstřelit nepovolil.

S příchodem zkušeného Vozobuleho dostala hra Stach znovu svůj řád a přišly šance i na domácí straně. V 65.min. po dlouhém výkopu stoper Chelčic podcenil míč, který zpracoval Záleský a své sólo bez problémů proměnil – 3:0. Pak již vládlo na hřišti pouze jedno mužstvo a bylo jen otázkou, kdy padne další gól. Přišlo to v 82.min. Rychlou kombinaci středem rozhozené obrany zakončil Rod střelou k tyči – 4:0. Další tutovky domácí zahodili, ale to už nikdo moc neřešil.

Sokol Stachy – FK Chelčice 4:0 (2:0)

Góly: 16. M. Šíp, 40. Pešl, 65. Záleský, 82. Rod.

Stachy: Sýs - Rod, Foltýn P. (46. Eigner, 77. Vozobule), Hošek, Šíp M., Šíp Vl., Marek, Pešl (46. Foltýn J.), Lukeš, Hovorka, Záleský.

Napsal(a) Tomáš Anderle