Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vlastní gól v závěru stál Ml. Vožici vítězství

 
středa, 7. června 2017, 07:11

Hubenou jarní bilanci vylepšili Mladovožičtí v okresním derby s Jistebnicí jen o bod. Blízko měli k druhé jarní výhře, ale smolný „vlastenec“ stanovil remízu.

Utkání hodnotí jednatel a sekretář mladovožického klubu Jan Černý:  „Dnes jsme nepodali špatný výkon, ale bohužel na plný počet bodů to nestačilo. Ze začátku utkání jsme chybovali a ztráceli balon, ale nakonec jsme byli ti, kteří se ujali vedení. Ve 22. minutě po individuální akci Martina Kříženeckého, který přihrál na malé vápno Tomáši Písaříkovi a ten uklidil míč do sítě, 1:0. Po necelé čtvrthodince se podařilo Jistebnickým vyrovnat. Když ve 34. minutě skórovali po rohovém kopu, 1:1. Od té doby byla hra vyrovnaná, žádnému z týmů se do přestávky gól dát nepodařilo a šlo se do šaten za nerozhodného stavu.
Do druhého poločasu jsme měli výborný vstup. Ve 47. minutě jsme si zase vzali vedení, poté co Štěpán Kukla přihrál balon na Tomáše Schorného a ten jej uklidil k tyči, 2:1. Celou druhou půli byla hra vyrovnaná, my jsme se mohli ujmout vedení o dvě branky, ale krásnou střelu Štěpána Kukly vytáhl nemálo krásným zákrokem hostující brankář. A bohužel chvíli před koncem, v 85. minutě si Jan Smetana dal smolný vlastní gól a bylo vyrovnáno, 2:2. Do konce utkání branka nepadla a zápas skončil remízou. Příští utkání hrajeme v sobotu 10.6 od 13:30 ve Slavonicích, kam vypravujeme autobus, odjez od haly je v 10:45. Všichni jste srdečně zváni."

TJ Sokol Mladá Vožice - 1.FC Jistebnice 2:2 (1:1)

Góly: 22. Písařík, 47. Schorný - 34. J. Muž, 85. vlastní (J. Smetana). Rozhodčí: Plaček – Pravda, Fiala. Delegát: Štuk. ŽK Vožice: Svatek T., Písařík, Kukla P., Kukla Š. Diváci: 70

Ml. Vožice: Hanzal – Marek, Břenda, O. Sůva, O. Kubále – Schorný (61. P. Kukla), Š. Kukla, Písařík, P. Kubále (46. J. Smetana) – T. Svatek (86. Zachariáš), M. Kříženecký (73. Kuchař).

Napsal(a) Redakce