Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ve Stachách se hrálo kvůli svatbě dopoledne, Zliv srovnala v oslabení

 
úterý, 6. června 2017, 19:48

Domácí Stachy jsou již v klidu, bez sestupových starostí, kdežto Zlivští fotbalisté jsou zatím v pásmu sestupu. Přesto se zachovali jako gentlemani, když kvůli svatbě domácího hráče odsouhlasili přesunutí začátku utkání na dopoledne. Na krásně připraveném trávníku to pro hosty byla bitva o bytí a nebytí v I. B třídě.

Od zahájení zápasu se hrálo spíš bezstarostně a hodně ofenzivně. Již ve 12.min. podklouzl hostující obránce, Pavel Záleský utekl po křídle a jeho centr zblízka přetavil ve vedoucí gól Vrhel – 1:0.

Ve 22.min šli Zlivští do brejku a jenom výborný Šebánek zabránil vyrovnání. Pak střílel Pešl, ale i brankář Remta na druhé straně hřiště si poradil. A ve 38.min. střela kapitána hostů Szabóa jen těsně minula branku.

Po přestávce již domácí přitlačili a začalo se rodit šancí jako máku. V 58.min. Pešl sám před brankářem netrefil míč, chvíli nato si vedl stejně Hovorka a do třetice Vrhel ve velké šanci netrefil branku.

Navíc v 62.min. nastala přesilovka domácích, když byl vyloučen hráč Zlivi Zrun. Hned poté však musel Šebánek předvést skvělý zákrok po střele z malého vápna. Pak se sice hráči více strkali než hráli, ale Stachovští měli stále hru ve své moci. Jenže postupně začala být obrana domácích příliš statická a toho také dokázali hosté v 79.min. využít, když vcelku pohodlně skóroval Kubeš – 1:1.

Hostům byl bod málo, otevřeli hru a Stachovští během posledních deseti minut šli nejméně třikrát do velkého přečíslení. Jindy neomylný Vrhel však ani jednu situaci nedokázal v klidu vyřešit a jasné gólovky ve tři body nepřeměnil. Body se dělily, ale ani jeden tým asi s výkonem spokojený nebyl.

Sokol Stachy – SK Zliv 1:1 (1:0)

Góly: 12. Vrhel - 79. Kubeš. Rozhodčí: Landík - Mráz, Heinzl. ŽK: 1:2. ČK: 0:1 (64. Zrun). Diváků: 40.

Stachy: Šebánek - Dvořák, Foltýn P., Hošek, Šíp M., Pešl, Eigner (46. Heidenreich), Záleský, Vrhel, Hovorka (71. Jandoš), Vozobule (46. Lukeš).

Napsal(a) Tomáš Anderle