Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

B-tým Malše si připíše kontumační výhru...

 
úterý, 13. září 2022, 19:57

Roudné - V totální frašku se proměnilo střetnutí roudenského B-týmu s tím trhosvinenským. Hosté dorazili se sedmi statečnými a všem na Doprastav stadionu zkazili jinak povedenou sobotu. Nedohrané střetnutí skončí kontumačním vítězstvím 3:0.

A co na nedohrané střetnutí říkal kouč béčka Malše Roudné Michal Rybák? „Celý týden se poctivě připravujeme na další těžké utkání dvou týmů z horní poloviny tabulky a hodinu před zápasem soupeř zavolá, že přijede v sedmi lidech, odehraje pár minut a jeden hráč se zraní a utkání tudíž bude pro malý počet hráčů ukončeno. Jděte potom do kabiny a klukům to vysvětlete, že se mají převléct na pár minut,“ kroutí hlavou, že týdenní příprava na víkendové utkání vyšla vniveč.

Malšané si do 14. minuty vytvořili dvougólový náskok. Následovalo dalších šest minut a šlo se předčasně do šaten. „Nakonec se odehrálo 20 minut, když se zranil nejstarší hráč hostí, zároveň vedoucí. Dle informací se bohužel nakonec zranil doopravdy. Těm sedmi statečný ze Svinů bych chtěl zatleskat, protože oni za to nemohou a tu ostudu přijeli si "vyžrat", panu Vodičkovi popřeju, aby se brzy uzdravil,“ vzkazuje obětavým soupeřům.

Někde se stala chyba. A-tým svinenského Spartaku se na duel rezervy vůbec neohlížel. „Vedení Svinů bych poprosil, aby si v klubu udělali pořádek a přemýšleli, že když nemám moc lidí, tak si nedám zápas A týmu doma na stejný den a čas. Potom to bohužel odnesou kluci, které fotbal baví a chtějí se mu věnovat. Ale je tohle to, co je u fotbalu udrží?“ ptá se Michal Rybák po sobotním nedohraném střetnutí, které vzalo chuť všem aktérům. I hrstce diváků...

Napsal(a) Malše Roudné | Foto Jihočeský fotbal