Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Meteor a Jistebnice pomohly Petrušce, pak si to rozdaly na hřišti

 
úterý, 15. března 2022, 19:54

Tábor - Fotbalisté Meteoru Tábor se v předposledním ze série přípravných zápasů utkali s lídrem 1.B třídy, Jistebnicí. Těsně před výkopem obdržel trenér Jistebnice Radim Hešík charitativní výtěžek 2800 Kč od členů meteorského A mužstva, který poputuje na pomoc tříleté Petrušky.

Samotný zápas začal jasnou herní převahou Tábora, který soupeře pouštěl na balón spíše sporadicky, jenomže po sérii zahozených šancí se jako první prosadil jistebnický Šváb, jenž rozehrál přímý kop do vápna a díky větru skončil míč až v síti.

Meteor dále tlačil, ale i Jistebnice se dostala do jedné velice dobré šance, kterou však zahodil Stozsek.

Deset minut před pauzou bylo vyrovnáno. Střelou kolem brankáře se prosadil Lachout. Na branku Lachouta dokázal ještě v prvním poločase navázat Široký a Meteor díky tomu v poločase vedl 2:1.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako poločas první. Nyní však první gól vstřelili hráči Tábora, konkrétně novic Neruda.

Jistebnici se podařilo snížit po rohovém kopu, když se prosadil hlavou stoper. Poslední branku utkání vstřelila opět Jistebnice, jenomže do špatné brány a Meteor tak zvítězil 4:2.

Účastník 1.A třídy má na programu ještě jeden přípravný zápas, který se odehraje na hřišti Sepekova.

Meteor Tábor - 1. FC Jistebnice 4:2 (2:1)      

Sestava Meteoru Tábor: Šedivý - Štrincl, Pecka, Štumfol - Velek, Fiala, Široký, Neruda, Kollárik - Sedláček, Lachout. Střídali: Loffler, Klestil, Hořejší, Pípal Jan.
Napsal(a) David Fiala | Foto FK Meteor Tábor