Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Obrana Mladé Vožice neustrážila Průchu

 
středa, 3. května 2017, 16:42

Další nepovedené jarní střetnutí I. B třídy mají za sebou mladovožičtí fotbalisté. Na domácím hřišti ztratili všechny body s béčkem Třeboně. Rozhodující gól obdrželi v samém závěru.

Utkání hodnotí jednatel a sekretář klubu Jan Černý:  „Do utkání jsme měli výborný vstup a hned z první útočné akce jsme se ujali vedení. Ve 2. minutě zatlačil Petr Kukla na stopera hostí, který chyboval na velkém vápně a náš útočník zakončil na zadní tyč, 1:0. Bohužel hned v 5. minutě se povedlo Třeboňským srovnat, 1:1. A ve 27. minutě se po hrubé chybě naše obránce Krcha povedlo hostům otočit duel, 1:2. Do poločasu již branka nepadla a do šaten jsme šli za nepříznivého stavu pro nás. Po přestávce jsme byli lepším celkem a vytvářeli si šance, ale žádná se neujala. Až v 64. minutě, kdy Lukáš Kříženecký zahrával rohový kop, centrovaný míč si hosté srazili do brány sami, 2:2. Nadále jsme Třeboň přehrávali, ale bohužel z ojedinělého útoku hostů jsme v 87. minutě inkasovali, 2:3. Chvíli na to hlavní rozhodčí ukončil zápas a my znovu prohráli. V sobotu 6. 5. od 17 hod. hrajeme v Lomnici nad Lužnicí, kam vypravujeme autobus, odjezd od haly je v 15:10. Všichni jste srdečně zváni.“

Sokol Mladá Vožice - Jiskra Třeboň B 2:3 (1:2)

Góly: 2. P. Kukla, 64. vlastní (Jiráček) - 5., 27. a 87. Průcha. Rozhodčí: Šíma – Vejčík, Jůza. ŽK: (za domácí T. Svatek, M. Kříženecký, P. Kukla). Diváků: 60.

Sestava Ml. Vožice: Hanzal – Marek, Břenda, Teplo (50. Zachariáš), Krch (31. M. Kříženecký) – L. Kříženecký, Písařík, Š. Kukla, T. Svatek (73. P. Kubále) – P. Kukla, T. Dušek (60. M. Dušek).

Napsal(a) Redakce