Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Poslední Stachy obraly o body první Sedlici

 
úterý, 21. září 2021, 16:50

Stachy - Domácí zatím nezískali ani bod, hosté byli na čele tabulky. Očekávalo se jasné vítězství Sedlice, ale po zápase jejich fanoušci sportovně uznali, že remíza je spravedlivá.

Stachovští fotbalisté bojovali a hosté se snažili hrát většinu míčů přes svého nejlepšího hráče Dumského. Toho si však domácí pečlivě hlídali a šancí tak moc nebylo. Pouze Pěnek po rohu zblízka vše propálil, ale těsně vedle. A když ani hosté nebyli úspěšní, šlo se do kabin bez branek.

I ve druhém poločase byli Sedličtí více na míči, ovšem vyloženou šanci si vytvořili pouze jednu, kterou však domácí obrana zázračně odvrátila na roh.

Stachy hrozily z brejků, Mánek měl dvě veliké šance, ale bohužel nedal. A když v poslední minutě Hošek nepřekonal zblízka skvělého brankáře Vančáta, body se skutečně dělily.

Sokol Stachy – TJ Sokol Sedlice 0:0

Rozhodčí: Rom. Novák – Klimeš, Pluhař. ŽK: 1:0 (Bílý). Diváků: 50.

Stachy: Šebánek - Foltýn, Heidenreich, Lukeš, Lutovský, Mánek, Švarc, Hovorka, Řezník, Pěnek, Vrhel. Střídali Hošek, Koblížek, Bílý.

Napsal(a) (ta) | Foto Jan Škrle