Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Stachy a Vlachovo Březí se podruhé rozešly bez gólů

 
středa, 26. dubna 2017, 14:08

Oba týmy si zadarmo zrovna nic nedarují a zápasy tak bývají většinou hodně vyhecované. Tentokrát navíc ještě silně pršelo a trávník byl dost podmáčený.

Celkem logicky se tak od začátku více bojovalo, než hrálo. Nikdo si nenechal nic líbit, ale to brankové příležitosti nepřineslo. Až v 15. minutě po krásné akci domácích Marek hlavičkoval pouze do břevna. Na druhé straně v 30. minutě předvedl Šebánek super zákrok, když vyrazil přesnou střelu na roh.

Ani po přestávce déšť neustával, ale šancí bylo stále poskromnu. Pouze „Kozlíci“ promarnili jednu velkou příležitost. Domácí se příliš málo snažili o střelecké zakončení a bez toho se vyhrát nedá.

Čas přibýval a oba týmy chtěly v úplném závěru rozhodnout utkání ve svůj prospěch, ale gólmani byli vždy na místě. Body se dělily a nutno přiznat, že hosté působili hlavně ve druhém poločasu živějším dojmem. Stejně jako v podzimním střetnutí gól napadl.

Sokol Stachy – FC Vlachovo Březí 0:0

Stachy: Šebánek - Dvořák, Hošek, Foltýn, M. Šíp, Vl. Šíp, Pešl, Marek (46. Hovorka), Vozobule, Vrhel (46. Heidenreich), Schinzel.

Napsal(a) Tomáš Anderle