Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ratibořské potkala další ztráta s Dolním Bukovskem

 
středa, 26. dubna 2017, 13:31

Další bodové zaváhání potkalo tým Ratibořských Hor s Dolním Bukovskem. Stačil ještě dohnat dvougólovou ztrátu, ale podruhé už trhák ve skóre nedohnal. V tabulce I. B třídy (sk. D) patří svěřencům Václava Hoffmanna jedenáctá příčka.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Václava Hoffmanna: „Do domácího utkání o pouti jsme opět vstoupili špatně a již v 5. minutě jsme inkasovali lacinou branku. Bohužel to pro nás nebylo varování a po vydařené střele Kliky z 30 metrů jsme od 16. minuty prohrávali již 0:2. Ve 21. minutě jsme brankou Kutiše dokázali snížit, ale hned ve 24. minutě náš soupeř opět udeřil a navýšil svoje vedení na 1:3. Nutno podotknout, že našemu soupeři ke vstřelení tří gólů stačily tři střely. Musím ale ocenit snahu našich hráčů, kteří ani za tohoto stavu nesložili zbraně a brankami Patrika Mareše ve 38. minutě a Michala Prokeše z pokutového kopu ve 43. minutě jsme srovnali stav utkání na 3:3. Kromě toho jsme dokázali v prvním poločase dvakrát nastřelit po přímých kopech Petra Flachse tyč soupeřovy branky.

Druhý poločas se nám již tolik nevydařil a po našich hrubých chybách v 68. a 76. minutě náš soupeř otočil skóre utkání na konečných 3:5. Myslím si, že jsme v tomto utkání mohli bodovat, ale opět jsme se nevyvarovali hrubých chyb v defenzívě a to nás stálo body nejen v tomto utkání.

Doufám, že do příštího utkání se nám uzdraví někteří naši zranění hráči. Tímto zvu na toto utkání, které sehrajeme na horké půdě v Jistebnici v sobotu 29. 4. od 16.00 hodin všechny naše fanoušky.“

SK Ratibořské Hory - TJ Dolní Bukovsko 3:5 (3:3)

Branky: 21. Kutiš, 38. P. Mareš, 43. Prokeš - 5. Vlach, 16. Klika, 24. Malecha, 68. Kokeš, 76. Matoušek. Rozhodčí: Leiš - Zabilka, Smažík. Diváci: 100.

Rat. Hory: Průša - Geleta, Prokeš, Katolický, Fišer - Feichtinger, Vaněček, Flachs, S. Mareš - Kutiš (86. L. Balík), P. Mareš (79. Blovský).

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto Jakub Pláteník