Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Stachy neustrážily tandem Had - Šabršula

 
úterý, 7. září 2021, 22:18

Utkaly se dva týmy z konce tabulky I. B třídy, skupiny B, a samozřejmě oba potřebovaly vyhrát.

Od začátku se hrál vyrovnaný zápas v poměrně rychlém tempu. Za krásného počasí se tak diváci nenudili. V 18. minutě udělala obrana hostů hrubku, Hovorka obešel brankáře Hopfingera a dal na 1:0. Hned o minutu později Šabršulův centr zapadl až za zadní tyč a bylo srovnáno – 1:1.

Celý zápas hosté hrozili skvělou souhrou dvojice Had - Šabršula, čehož si všimli všichni kromě domácí lavičky. A tak v 60. minutě opět Šabršula střelou z 20 metrů překvapil Šebánka – 1:2. Nedlouho nato stejný útočník obešel domácího stopera, předložil míč Růžičkovi a ten dal do prázdné branky na 1:3.

Domácí pak zabrali, ale podařilo se jim pouze snížit Rodem na konečných 2:3.

Kdyby domácí dokázali lépe pokrýt klíčové hráče hostů, měli nějaký bod.

Sokol Stachy – FK Tatran Prachatice C 2:3 (1:1)

Branky: 17. Hovorka, 80. Rod – 19. a 60. Šabršula, 62. Růžička. Rozhodčí: M. Mráz – Heinzl, Šupík. DFA: M. Urban. ŽK: 0:5 (Hopfinger, Sova, Šabršula, Lukeš, Jan Hrbek ml.). Diváků: 60.

Napsal(a) (ta) | Foto Jan Škrle