Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Stašský mix propadl v závěru poločasu

 
středa, 18. srpna 2021, 11:48

Stachy - Domácí trenér dal v tomto zápase šanci více generacím. Nejmladšímu hráči bylo 16 a nejstaršímu 47 let. Hosté z Dražejova tým posílili a byli jasnými favority.

Přesto v prvních 30 minutách to na takový debakl nevypadalo. Hrálo se odzadu a šancí moc nebylo. Stachy měly v sestavě tři opravdové veterány a zbytek tvořili mladí, běhaví, ale fotbalově málo zkušení kluci.

Toho hosté využili a mezi 30. – 40. minutou nastříleli po hrubých chybách tři pěkné branky a bylo rozhodnuto. Nejprve Matas obstřelil zeď - 0:1. Pak ve vápně přetlačil Bračok nedůrazného obránce a zvýšil na 0:2. Hned za dvě minuty po dalším kiksu a nedůrazu v souboji dal Hlavin na 0:3.

Po přestávce domácí prostřídali, ale k nějakému velkému zlepšení to nevedlo. Naopak po jednoduché rychlé akci zvýšil Koutský na 0:4.

Dražejov hrál v pohodě a domácí brankář O. Kraml se rozhodně nenudil. Stachy měly za celý zápas jen dvě obrovské příležitosti, ale brankář Drnek si s oběma skvěle poradil.

Prohra je naprosto zasloužená, ale nejvíce zaráží fakt, že nejlepším domácím hráčem byl 46letý Jindra Pěnek.

Sokol Stachy – TJ Dražejov 0:4 (0:3)

Branky: 31. Matas, 36. Bračok, 38. Hlavin, 54. Koutský. Rozhodčí: Ovčáček – Šíma, Trněný. ŽK: 1:0 (Hovorka). Diváků: 100.

Napsal(a) (ta) | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama