Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Připravuje se další díl turnaje Fotbal spojuje

 
středa, 5. května 2021, 20:42

Českobudějovicko – Vloni měl turnaj velký úspěch a po restartu fotbalu po koronavirové pauze a opětovného předčasného ukončení sezony je v plánu druhý ročník.

Pořádání náhražkové turnaje se znovu ujal rozhodčí a bývalý trenér Luboš Zabilka. „Na základě loňského turnaje mě napadla myšlenka realizovat tuto akci i letos pro kluby mužů z Českobudějovicka, které startují v I. A a I. B třídě,“ říká na úvod Zabilka, že by se chystaného turnaje mělo zúčastnit šest týmů.

Hrát by se mělo stejným systémem jako vloni. Po dobu pěti víkendů, od 29. května do 27. června. Po dohodě soupeřů se může hrát i v týdnu, každý s každým, doma a venku. „Mohlo by to být optimální zpestření předčasně skončené sezony,“ míní Zabilka k turnaji, který minule za účasti pěti družstev vyhrála bez ztráty kytičky TJ Nová Ves.

Domácí tým by měl za povinnost zajistit hřiště se všemi stávajícími hygienickými předpisy a uhradit náklady na rozhodčí (kromě cestovného proplácí letos FAČR), startovné by bylo ve výši 200,- Kč na zajištění pohárů.

V případě zájmu kontaktujte Luboše Zabilku na mobil 777 788 403 nebo e-mail L.Zabilka@seznam.cz do 14. května. „V případě optimálního zájmu zašlu následně info s propozicemi a rozlosováním,“ dodává k uzávěrce přihlášek Zabilka.

Napsal(a) Redakce | Foto Michaela Vrábková