Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída: K. Újezd prostřílel do čela kanonýr Dvořák, kvarteto Čkyně, Bělčice, Mirovice a Č. Velenice počtvrté vítězně

 
neděle, 13. září 2020, 13:15

Jihočeský kraj – Čtveřice týmů zůstává po čtvrtém kole I. B třídy bez ztráty kytičky. Ve skupině B je stoprocentní tandem Čkyně – Bělčice, skupině C vévodí Mirovice, které otáčely domácí duel s Božeticemi až v posledních sedmi minutách. Ve skupině D se nese na vítězné vlně českovelenická Lokomotiva. Derby s Třeboní B strhla na svou stranu třemi brankami v závěru.

Ve skupině A Větřní doma porazilo rezervou Roudného. Po poločasové plichtě rozhodly o výsledku dva góly ve druhé půli v průběhu tři minut. Skóre utkání stanovil dvanáct minut před závěrem Jiří Sukdolák. Frymburk se rozešel se svým soupeřem nerozhodně, obě mužstva se střídala v gólových trefách. Za domácí vyrovnával autor obou gólů Stanislav Budík (první zaznamenal z penalty) v 60. minutě. Loučovice oplatily Zlaté Koruně loňskou prohru a vyhrály 4:0. Dva góly zaznamenal Michal Toman. Utkání bylo ovlivněno vyloučeným hostujícího hráče Rudolfa Schwarze již v 19. minutě. Kamenný Újezd porazil na svém trávníku Hrdějovice, k jejich výhře nejvíce přispěl exmilevský Petr Dvořák dvěma trefami. Třetí gól pak zaznamenal Petr Petkov, za hosty porážku již pouze korigoval půlhodinku před závěrem Michal Granov. Vítězný tým se ve vyrovnané tabulce vyhoupl na její čelo. Dříteň utrpěla na domácím trávníku od trhovosvinenského béčka debakl 3:8. Po poločasovém vedení hostů o jeden gól v tom druhém inkasovala dalších pět. Střelec domácích Josef Moudrý zaznamenal všechny tři góly. Za hosty třikrát skórovali Lukáš Ebenhöh (jednou z penalty) a Josef Kurali. Lhenice se rozešly se svým soupeřem z Boršova nad Vltavou bezbrankovou plichtou a jsou v tabulce druhé. Jejich soupeř z čela tabulky klesl na třetí příčku. Zápas Chvalšiny vs. Dolní Dvořiště bylo odloženo.

Ve skupině B nováček z Bavorova poprvé vyhrál a porazil Střelské Hoštice. Stachy na vlastním trávníku utrpěli pětigólový debakl s favorizovanou Čkyní, která po všech odehraných zápasech neztratila ani bod a vede tabulku díky lepšímu skóre před Bělčicemi. Dvěma góly se prezentoval třetí nejlepší střelec krajských soutěží Josef Fiedler s 9 trefami. Jen Libor Dvořák ze Studené s exligovým Matějem Štochlem z Mirovic zaznamenali o gól více. Dražejov bezpečně porazil Kestřany, na čtyřech gólových trefách se dvakrát podílel Michal Bračok. Sedlice prohrála o gól s Cehnicemi, když poločasový stav utkání byl remizový. Rozhodnutí přišlo čtvrt hodiny před koncem utkání a zásluhu na něm má Radek Frčka. Bělčice vyhrály na hřišti osecké rezervy tříbrankovým rozdílem. Po vyhraném prvním poločasu Bělčickými o tři góly pečetil výsledek utkání v poslední minutě hry Alexandr Mucha. Nováček z Husince prohrál na domácím trávníku vysoko s Volyní, která již body nutně potřebovala. Po jednogólovém vedení hostů v první půli, začaly zbývající čtyři góly padat až v poslední čtvrthodince zápasu. Dvěma se prezentoval Martin Malina. Prachatická rezerva bezgólově remizovala s Vacovem.

Ve skupině C se nováček soutěže z Jistebnice utkal s jedním z favoritů skupiny na postup do vyšší soutěže Mladou Vožicí. V zajímaném utkání dobře hrající domácí vyhráli první půli o dva góly. Hosté v té druhé herně přidali a dvěma góly srovnali stav utkání v 68. minutě svým šutérem Tomášem Kuklou. V poslední dvacetiminutovce již góly nepadaly a mužstva se rozešla s nerozhodným výsledkem. Domácím byl vyloučen v 60. minutě Michal Sokolt. Boston Kluky vyhrál s Čížovou, když v prvním poločasu vedl o tři góly. V tom druhém padly už pouze dva góly (po jednom na každá straně). Mirovice zdolaly v domácím prostředí ve vyrovnaném utkání Božetice. Srdnatě bojující hosté udrželi po první půli remizu a v tom druhém dokonce až do 83. minuty vedli. Pak zaúřadoval Matěj Štochl a stav utkání srovnal, výhru stanovil minutu před závěrem Michal Huleš. Po smolně prohraném utkání jsou Božetice zatím bez výhry v tabulce poslední. Chotoviny si celkem bezpečně poradily se soběslavskou rezervou. Po jednogólové výhře v první půli přidaly další dva góly v té druhé a bezpečně vyhrály. Výši výsledku již neovlivnilo ani vyloučení hostujícího Dominika Sudy v 63. minutě zápasu. Chyšky konečně výsledkově zabraly a zaslouženě porazily v utkání, kde padlo osm gólů, Planou nad Lužnicí. Ve slušně hraném utkání, které se obešlo bez karet, zaznamenal dva góly Jan Šimák (jeden z proměněného pokutového kopu). Mladá milevská rezerva vyhrála o gól s Větrovy. V první půli vsítil dva góly v rozmezí šesti minut Vojtěch Neužil. Výsledek upravil Jaroslav Klejna tři minuty před závěrem utkání proměněním penalty. Sepekov zabodoval v Hradišti. V první půli vedli hosté gólem Lukáše Brůžka ze 30. minuty. Za domácí pak srovnal skóre ve druhé půli v 52. minutě Jakub Nimburský. Sepekov je v tabulce třetí a Hradiště páté.

Ve skupině D nováček soutěže z Horního Žďáru prohrál s Třeběticemi, když jediný gól zaznamenali hosté až v 80. minutě Nguyenem Thanhem. I přes výhru zůstali v tabulce na třetím místě. Mladé prohrálo na hřišti ve Studené. Po poločasovém bezgólovém stavu vedli domácí vlastencem Tomáše Kočvary, ten také nakonec zaznamenal za hosty jediný gól v poslední minutě utkání. České Velenice se opět prezentovaly dobrou hrou a vyhrály na domácím trávníku nad třeboňskou rezervou. Doposud remizové utkání značně ovlivnilo vyloučení hostujícího pendlera Miroslava Fraňka v 61. minutě. Hosté v poslední desetiminutovce totiž dostaly od svého soupeře tři góly. Dvě gólové trefy zaznamenal Milan Fiala. Lokomotiva z Českých Velenic je v soutěži stále bez porážky a vede tabulku před Studenou. Lomnice nad Lužnicí prohrála doma s momentálně posledním Suchdolem nad Lužnicí. Po poločasové plichtě hosté odskočili díky dvěma trefám Milana Heřmana do dvougólového náskoku. Za domácí výsledek korigoval v 85. minutě Tomáš Kabele. Ledenice remizoval s Novou Bystřicí, po poločasové výhře hned po přestávce srovnal stav utkání Jakub Janoušek. Pak se hosté dostali do jednogólového vedení trefou Lubomíra Králíčka. Za domácí nakonec srovnal stav utkání a stanovil výsledek již v 55. minutě Petr Volák. Dolní Bukovsko remizovalo s Bukem. Domácí vedli gólem Pavla Kokeše a první poločas vyhráli. Hosté srovnali stav v 56. minutě gólem Filipa Tomšíka z pokutového kopu. V jediném nedělním utkání remizoval Neplachov s Kardašovou Řečicí, na Kloknerův gól zaznamenaný na konci první půle odpověděl Zdeněk Vařák v 56. minutě hry. Pak už se do konce zápasu skóre nepohnulo.


VÝSLEDKY 4. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

SK Větřní – TJ Malše Roudné B 3:1 (1:1)
Branky: 2. Ješina, 75. Mart. Votýpka, 78. Sukdolák – 16. Wohlgemuth. Rozhodčí: Marek Mráz – Muzika, Večerník. ŽK: 1:1 (Gutheis – Stankay). Diváků: 60.

FC Šumava Frymburk – SK Sedlec 2:2 (1:2)
Branky: 32. (pen.) a 60. Budík – 25. Koch, 36. Koňařík. Rozhodčí: Muzika – Marek Mráz, Jan Marek. ŽK: 2:3 (Fatura, Šisler – Špán, Zíka, Kučera). Diváků: 99.

Vltavan Loučovice – SK Zlatá Koruna 4:0 (2:0)
Branky: 38. a 87. Toman, 14. Žák, 58. Šíma. Rozhodčí: Hladík – Adamovič, K. Pícha st. DFA: Třeštík. ŽK: 4:3 (Toman, Ardó, Žák, Matulík – Homer, Persán, Štěpánek). ČK: 0:1 (19. Schwarz). Diváků: 100.

TJ Sokol Kamenný Újezd – TJ Slavoj Hrdějovice 3:1 (2:0)
Branky: 19. a 53. Petr Dvořák, 34. Petkov – 60. Granov. Rozhodčí: Jaroš – Švec (N), Kotnauer. DFA: Josef Šafránek. ŽK: 1:2 (Soukup – Hondlík, Lipold). Diváků: 80.

SK Lhenice – FK Boršov nad Vltavou 0:0
Rozhodčí: Syrovátka – Frantík, Zloch. ŽK: 0:3 (Filištein, Lísal, Benhák). Diváků: 50.

TJ Dříteň – TJ Spartak Trhové Sviny B 3:8 (2:3)
Branky: 2., 32. a 61. Moudrý – 8., 76. (pen.) a 78. Ebenhöh, 44., 69. a 87. Kurali, 1. Pojer (vlastní), 70. Zd. Šafránek. Rozhodčí: Devera – Svoboda, Feitl. ŽK: 0:1 (Tůma). Diváků: 60.

Chvalšiny – Dolní Dvořiště – odloženo


SKUPINA B

TJ Bavorov – TJ Sokol Střelské Hoštice 3:1 (3:1)
Branky: 36. Färber, 40. Polanský, 43. Folta – 27. Šilhan. Rozhodčí: Ondra – Hnilička, Iral. ŽK: 1:2 (Färber – Rejšek, Vlk). Diváků: 60.

Sokol Stachy – SK Čkyně 0:5 (0:3)
Branky: 8. a 42. Fiedler, 10. Schwamberger, 59. Brabec, 75. Chrášťanský. Rozhodčí: Hnilička – Ondra, Harvalík. ŽK: 0:1 (Mir. Miklas). Diváků: 85.

TJ Dražejov – FK IPD service Kestřany 4:0 (0:0)
Branky: 64. a 76. Bračok, 49. Matas, 73. Hrčka. Rozhodčí: Daňhel – Ovčáček, Krejčík. DFA: Eibl. ŽK: 2:2 (Kalous, Vá. Šrámek – Tvrzský, Pospíšil). Diváků: 110.

TJ Sokol Sedlice – Sokol Cehnice 2:3 (2:2)
Branky: 33. Mikeš, 36. Petráš – 11. a 27. Kováč, 75. Frčka. Rozhodčí: Kovařík – Jiří Raba, Zd. Raba. ŽK: 1:4 (Čabrádek – Marek Martínek, Krejsa, Sadlak, Bednařík). Diváků: 60.

TJ Osek B – TJ Sokol Bělčice 1:4 (0:3)
Branky: 57. Čermák – 4. Houda, 9. Hanzlík, 40. Ježek (vlastní), 90. Mucha. Rozhodčí: Šíma – Barva, Rothschedl. ŽK: 2:1 (Hájek, Kafka – Ráž). Diváků: 50.

TJ Slavoj Husinec – SK Slavoj Volyně  1:4 (0:1)
Branky: 80. (pen.) Wágner – 73. a 90. Malina, 11. (pen.) Hájek, 85. Pasler. Rozhodčí: Šíma – Kovařík, Hlavatý. ŽK: 3:4 (Wágner, Cais, Zelený – Mack, Hájek, Nový, Rolenec). Diváků: 70.

FK Tatran Prachatice B – SK Vacov  0:0
Rozhodčí: Ryneš – Pánek, Harvalík. ŽK: 1:3 (Šabršula – Zábranský, Jírovec, Jiří Mls). Diváků: 60. Hráno v Záblatí.


SKUPINA C

1.FC Jistebnice – TJ Sokol Mladá Vožice 2:2 (2:0)
Branky: 19. J. Stoszek, 33. Vacek – 55. Petr Kukla, 68. Tom. Kukla. Rozhodčí: Křížovský – Makovička st. Smetana. ŽK: 2:1 (Kubec, Stoszek – Prokeš). ČK: 1:0 (60. Sokolt). Diváků: 110.

1.FC Boston Kluky – TJ Sokol Čížová 5:3 (4:1)
Branky: 16. Humr, 28. Benda, 32. Blažek, 41. Voj. Košatka, 52. Háječek – 37. Tom. Valenta, 60. Šitner, 74. Bednarčík. Rozhodčí: Tomaň – Landík, Brodský. DFA: Vrchota. ŽK: 3:3 (Kůs, Pileček, Voj. Košatka – Jedlička, Jašek, Bednarčík). Diváků: 70.

SK Mirovice – TJ Božetice 3:2 (1:1)
Branky: 3. a 83. Štochl, 89. Huleš – 5. Kotrba, 67. Jos. Fara. Rozhodčí: Kadlec – Kalina, Mikeška (N). ŽK: 3:3 (Hřídel, Huleš, Jak. Převrátil – Kotrba, Jar. Pinc, Mich. Němec). ČK: 1:0 (56. Císař). Diváků: 120.

TJ Sokol Chotoviny – TJ Spartak Soběslav B 4:1 (2:1)
Branky: 8. Logojda, 12. Cetlovský, 59. Bondarev, 64. Tom. Vrhel – 16. Karel Polišenský. Rozhodčí: Čarek – Křížovský, Makovička st. DFA: Kučera. ŽK: 1:3 (Švehla – 2x Suda, Masař). ČK: 0:1 (63. Suda). Diváků: 100.

FC Chyšky – TJ Sokol Planá nad Lužnicí  5:3 (3:2)
Branky: 16. a 50. (pen.) Jan Šimák, 29. Kukač, 33. Vá. Kosík, 76. Lívanec – 12. Pösinger, 21. Pospíchal, 58. Anděl.
Rozhodčí: Ovčáček – Zabilka, Jevčák. Hráno bez karet. Diváků: 100.

TJ Hradiště – Sokol Sepekov  1:1 (0:1)
Branky: 52. Nimburský – 30. Luk. Brůžek. Rozhodčí: Jindrle – Kovařík, Lopata. ŽK: 3:1 (Chassard, Kaška, Dav. Pichlík – Mart. Petr). Diváků: 100.

FC ZVVZ Milevsko B – SK KAVAS Větrovy  2:1 (2:0)
Branky: 32. a 38. Voj. Neužil – 87. (pen.) Jar. Klejna. Rozhodčí: K. Kříž ml. – Krejník, Brodský. DFA: Třeštík. ŽK: 2:2 (Kahoun, Růzha – Sedláček, René Ševčík). Diváků: 50.


SKUPINA D

Sokol Horní Žďár – FK Sokol Třebětice 0:1 (0:0)
Branky: 80. Nguyen Thanh. Rozhodčí: Picka – Novák, Cigáň. ŽK: 1:1 (Němec – Voj. Havlík). Diváků: 100.

FK Studená – SK Mladé 3:1 (0:0)
Branky: 52. Kočvara (vlastní), 72. Péč, 83. Dvořák – 90. (pen.) Kočvara. Rozhodčí: Prinz – Blažek, Bartyzal. DFA: Bicek. ŽK: 3:2 (Dokulil, Kadlec, Šimánek – Pešek, Kolář). Diváků: 100.

TJ Lokomotiva České Velenice – TJ Jiskra Třeboň B 4:1 (1:1)
Branky: 17. a 89. Fiala, 81. Banašík, 89. Jabůrek – 7. Beníšek. Rozhodčí: Petr Šťastný – Zajan, Filo. ŽK: 4:2 (Bumba, Jabůrek, Banašík, Fr. Dvořák – 2x Franěk). ČK: 0:1 (61. Franěk). Diváků: 140.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí – Sokol Suchdol nad Lužnicí 2:3 (1:1)
Branky: 33. Milaberský, 85. Kabele – 70. a 75. Heřman, 18. Špale. Rozhodčí: Novák – Picka, Hanes. ŽK: 1:1 (Burda – Radek Arenberger). Diváků: 100.

TJ Slavoj Ledenice – TJ Jiskra Nová Bystřice 2:2 (1:0)
Branky: 29. Winkler, 55. Volák – 46. Janoušek, 49. Králíček. Rozhodčí: Juráň – Jos. Brom, Pojar. DFA: Jiří Urban. ŽK: 1:2 (Čermák – Bobál, Janoušek). Diváků: 64.

TJ Dolní Bukovsko – AC Buk 1:1 (1:0)
Branky: 14. P. Kokeš – 56. (pen.) Tomšík. Rozhodčí: Bartůněk – Studený, Trněný. ŽK: 2:4 (Fr. Cihla, Podhradský – Schmirler, Šenkýř, Březina, Heger). Diváků: 120.

TJ Sokol Neplachov – FK Kardašova Řečice 1922  1:1 (0:1)
Branky:  59. Vařák – 45. Klokner. Rozhodčí: Radek Šťastný – Křížovský, Brom. DFA: Eibl. ŽK: 3:1 (Štěcha, Dušák, Láník – Tajml). Diváků: 120.


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Jan Klein