Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ledenice berou po výhře s Hrdějovicemi třetí místo

 
sobota, 27. června 2020, 11:42

Ledenice – Poslední zápas turnaje Fotbal spojuje odehrál TJ Slavoj Ledenice doma se Slavojem Hrdějovice a vyhrál těsně 3:2. Všechny domácí góly vstřelil Lukáš Winkler.

Turnaj Fotbal spojuje končí a je prakticky jasno i o pořadí, i když zbývá ještě odehrát poslední zápas Nová Ves – Dolní Bukovsko (3:2, hrál se v pátek, pozn.red.). První místo bere Nová Ves, druhé je Mladé a Ledenice ve vzájemném souboji získávají pomyslné bronzové medaile.

Zápas s Hrdějovicemi nabídl slušný fotbal plný šancí. Domácí tým orazítkoval čtyřikrát brankovou konstrukci, když se například z dálky málem krásně trefili Miroslav Kadlec nebo Jakub Fošum, jehož dalekonosná střela skončila na spojnici.

Domácí v zápase třikrát vedli, hosté dokázali vyrovnat ale jen dvakrát. Na rychlou trefu Lukáše Winklera z první minuty zápasu odpověděl o šest minut později Martin Horejš. Na další domácí gól z 23. minuty pak hosté reagovali brankou z penalty Miroslava Pavla v 37. minutě po faulu Karla Havelky. Hattrick Winkler uzavřel v 67. minutě.

„Dva zápasy v novém působišti a hned dvě výhry? To by potěšilo každého trenéra. Zůstáváme však nohama na zemi. Do tohoto turnaje jsme vstupovali hlavně pro udržení herní rutiny a zapracování nových posil do týmu. To se daří úspěšně a nová krev v týmu byla v zápase vidět. Čtvrteční zápas nám ukázal i herní nedostatky, na které se v letní přípravě určitě zaměříme. V zápase byly pasáže, při kterých jsme naší kombinační hrou dokázali soupeře přehrávat a vytvořit si řadu tutových šancí. Ač není výsledek zápasu důležitý, tak pokud bychom proměnili všechny vyložené šance, byl by ještě lepší. Rád bych hráčům poděkoval za jejich výkon a také našim fanouškům za podporu,“ uvedl trenér Petr Volák st.

Ledenice budou i po turnaji pokračovat v tréninku a rovnou přejdou do letní přípravy. Harmonogram bude upřesněn po domluvených přípravných zápasech.

TJ Slavoj Ledenice – TJ Slavoj Hrdějovice 3:2 (2:2)

Branky: Winkler 3 – Horejš, Pavel (pen.). Rozhodčí: Zabilka. Bez karet. Diváků: 100.

Ledenice: Mařík - Princl, Fošum, Stránský, Kubec - V. Svoboda, Kadlec, Štrosser, Havelka - Winkler, Šrajer. Střídali: Cempírek, Švarc, Dudáček, Volák ml., Hinterhölz, Fencl, Čermák.

Hrdějovice: Boček – Ambrož, T. Hondlík, M. Hondlík, Nedorost, Pavel, Fajtl, Danda, Babec, Šíp, Granov. Střídali: Horejš, Kaisler.

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Michal Heřman
 


 
Reklama