Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Turnaj Fotbal spojuje: Nová Ves si po přestávce s chutí zastřílela

 
neděle, 31. května 2020, 23:31

Hrdějovice/Mladé – Dvěma zápasy na hřištích v Hrdějovicích a Mladém zahájil letní turnaj pěti klubů z českobudějovického okresu, který se hraje pod názvem Fotbal spojuje a organizuje jej rozhodčí Luboš Zabilka. V pátečním střetnutí nasázela N. Ves domácím Hrdějovicím po přestávce všech sedm gólů, v sobotu Mladé sice ztratilo s Ledenicemi dvougólový náskok, ale Moudrým dalo na konci vítězný gól.

Výsledky a fakta z 1. kola

Slavoj Hrdějovice – TJ Nová Ves 0:7 (0:0)

Branky: 47., 56. a 64. D. Vávra, 51. a 69. Novák, 53. a 88. Procházka. Rozhodčí: Zabilka, bez karet.

Hrdějovice: Boček - Pavel, Fajtl, Filípek, Hůda, Sýkora, Nedorost, Kaisler, Bohoněk, Hrdlička, Ambrož. Střídali: Turek, Melichar, Remiáš, Polák.

N. Ves: Bartizal - F. Vávra, Žoček, Janeček, Novák, Neumann, Graman, Trejbal, Havel, Holý, Jiránek. Střídali: Boháč, Šulčík, D. Vávra, Procházka.

Domácí vzdorovali favoritovi pouze poločas, poté se promítla opačná efektivita střídání. Hrdějovičtí vsadili na mládí, hosté na zkušenost, což rozhodlo. Třikrát se prosadil střídající David Vávra, nejhezčí branku si nechal na závěr Radomil Procházka z trestného kopu vstřeleným exkluzivním „angličanem“.


SK Mladé – Slavoj Ledenice 3:2 (2:0)

Branky: Moudrý 2, V. König ml. - Kadlec, Volák. Rozhodčí: Vejčík, bez karet.

Mladé: Voneš - Šťastný, Zemek, Drábek, P. Schuster, M. Schuster, V. König, Moudrý, Šafrata, Vokáč, Kočvara. Střídali: Pešek, Ira, Novotný, Linhart.

Ledenice – 1. poločas: Mařík – Princl, Fencl, Fošum, Čermák – V. Svoboda, Hinterhölz (35. Volf), Kadlec, Šrajer – Winkler, Hrubý.
2. poločas: Vítek – Volák, Fošum, Fencl, Havelka – V. Svoboda, Volf, Kadlec, Kožant – Winkler, P. Svoboda.

V souboji účastníků déčkové skupiny I. B třídy využilo Mladé, stejně jako v podzimní mistrovské části, domácí prostředí a ve vyrovnaném utkání těsně zvítězilo. Neudrželo sice vypracovaný poločasový náskok, nicméně v závěru přesto strhlo vítězství na svou stranu, když se podruhé v utkání zapsal do listiny střelců Vojtěch Moudrý.


Další program, 2. kolo:

pátek 5.6., 18:00, N. Ves - Mladé

sobota 6.6., 17:00, D. Bukovsko - Hrdějovice

Napsal(a) Luboš Zabilka | Foto Michal Heřman