Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ledenice v první přípravě nestačily na Holubov

 
úterý, 11. února 2020, 18:59

Hluboká nad Vltavou - Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice mají za sebou první herní test. S SK Holubov prohráli 1:2. V kombinované sestavě vstřelil jediný gól Slavoje Lukáš Winkler, který vyrovnal ve druhém poločase. Hosté rozhodli o vítězství v závěrečné části zápasu.

Holubov, který hraje českokrumlovský okresní přebor, odehrál proti Ledenicím slušný zápas a byl více na míči. Hráči Slavoje, kteří do zápasu šli z plné zimní přípravy, často dělali laciné chyby. Utkání jen přihlíželi Adam Stránský nebo Jakub Čermák, kteří mají zdravotní problémy. Další hráči měli pracovní povinnosti nebo jsou na dovolené.

Druhý zápas v zimní přípravě odehraje Slavoj 23. února se Zlatou Korunou.

TJ Slavoj Ledenice – SK Holubov 1:2 (0:1)

Branka Slavoje: Winkler.

Ledenice: J. Svoboda – Princip, Benhák, Fošum, Kubec – Havelka, Kadlec, Štrosser, Kožant – Hrubý, Hinterhölz. Střídali: Winkler, Michner, P. Svoboda.

„Zápas byl pro mě zklamáním,“ říká po první přípravě trenér Jindra

Žádná pochvala, naopak kritika. Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice v první zimní přípravě ukázali špatný výkon, který předváděli téměř po celý podzim. Po prohře 1:2 s Holubovem hodnotí zápas trenér Stanislav Jindra.

Co vám první příprava ukázala?
Zklamání. Máme za sebou sice tři týdny kondičního bloku, který nebyl pro hráče jednoduchý, ale i tak jsem z utkání zklamán. Hlavně pak z přístupu některých hráčů.

Máte alespoň nějaké kladné poznatky z utkání?
Kladné ne, protože tam žádné nebyly. Stejně jako v podzimní části jsme dělali hrubé individuální chyby, které nás stály mnoho sil. Kluci se pak nadřeli, aby to napravili.

S jakými pokyny jste hráče do zápasu posílal?
Aby si dali pozor na jejich individuality. Před utkáním jsem kluky speciálně upozorňoval na některé hráče, kteří jsou velmi nebezpeční při standardních situacích. A i tak nám Martin Tomis dá gól ze standardky. To by se nám stávat nemělo.

Kdo byl v zápase více na míči?
Bohužel soupeř. Byl po celý zápas lepší při hře s míčem a bylo vidět, že chce zápas vyhrát. Pokud máme hrát na jaře o záchranu krajské soutěže, musíme hodně přidat. A to ve všech směrech.

Co na hráče čeká v další přípravě?
Předně doufám, že si všichni uvědomí, o co se hraje. A podle toho i přistoupí k další části přípravy. Zatím to tak nevypadá.

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Michal Heřman