Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída: Sedlec uhrál bod s Netolicemi, jedenáctá výhra Čkyně, Studená poprvé na špici

 
sobota, 26. října 2019, 18:54

Netolice si odvezly bod v taháku kola mezi druhým a prvním týmem za bezgólovou remízu z nedalekého Sedlce. Čkyně pokračuje ve vítězném tažení. Tříbodový zisk s pořadovým číslem 11 si připsala s Husincem. Nezaváhal ani její hlavní konkurent Strunkovice, a byť drží tak skvostnou sérii, náskok má jen dva body. V závěrečném podzimním kole na sebe oba suveréni narazí. Želeč zvýšila náskok na čele skupiny C, Mladá Vožice totiž prohrála doma s Planou nad Lužnicí. Sepekov bral již šestou výhru v řadě. Božeticím zařídil hattrickem Jan Čanda výhru v derby s Chyškami. Lídr skupiny D Nová Bystřice prohrál s Neplachovem a do čela se poprvé dostala Studená. Suchdol nad Lužnicí vyhrál v Mladém a je v tabulce díky horšímu skóre druhý.

Netolice vedou tabulku o osm bodů

V 1. B třídě skupině A lídr tabulky Netolice bezgólově remizovaly na hřišti druhého Sedlece a mají momentálně osmibodový náskok před Loučovicemi, které se díky výhře nad Dřítní posunuly v tabulce až na druhé místo právě před Sedlec. Po nerozhodném poločasu, zaznamenal vítězný gól osm minut před koncem střetnutí Václav Dudla. Důležité vítězství zaznamenaly Hrdějovice na hřišti trhovosvinenské rezervy ve Slavči. Dvěma góly se nejvíce zasloužil kapitán týmu Přemysl Kukačka. Větřní přenechalo bod soupeři z Chvalšin, hosté vyhráli první poločas gólem Michala Postla, za domácí pak v tom druhém srovnal stav po sedmi minutách hry Jakub Dušek.

Zlatá Koruna přenechala všechny body roudenské rezervě, když již poločasový výsledek jasně naznačoval tuto skutečnost. Frymburk prohrál s Kamenným Újezdem a klesl v tabulce až na poslední místo. Jediný gól tohoto utkání vsítil již v sedmé minutě hry David Frnka. Dolní Dvořiště podlehlo ve vyrovnaném utkání Boršovu nad Vltavou, ten vedl po padesáti minutách hry třígólovým rozdílem. Domácím se podařilo patnáct minut před závěrem zápasu skóre srovnat, poslední slovo měl ale boršovský Filip Pokorný, který v 78. minutě zajistil hostům pro ně velice důležité vítězství.

Čkyně po jedenáctém vítězství v řadě vede jen o dva body před Strunkovicemi

Ve skupině B Čkyně svou jedenáctou výhrou v řadě zatím neztratila ani bod a vede tabulku o pouhé dva body za svým skvělým pronásledovatelem ze Strunkovic, ten ve všech odehraných zápasech pouze jednou remizoval. Nováček z Husince sice v první půli vzdoroval náporu lídra a uhrál v něm lichotivou plichtu. Favorit pak přidal v tom druhém tři góly a o jeho jasné výhře nebylo pochyb. Strunkovice nad Blanicí rozhodly o svém vítězství v Sedlici v podstatě již v první půli, kterou vyhrály třígólovým rozdílem. Dva góly zaznamenal jejich šutér Roman Žurek ml. (mimo jiné rozhodčí krajského přeboru). Třetí Střelské Hoštice doma remizovaly s Vacovem, po vyrovnané první půli šli domácí do vedení v 61. minutě gólem Michala Červeného, nerozhodný výsledek stanovil proměněním pokutového kopu o deset minut později Dominik Vítovec.

Vítězstvím v Cehnicích zamířily Kestřany do klidného šestičlenného středu tabulky, ve kterém od nich páté Bělčice dělí pouze jeden bod. Právě Bělčice porazily góly, které zaznamenaly již v průběhu první půle Volyni 5:0. Závěr utkání byl poněkud nervózní a v 75. minutě to odnesli vyloučením tři hráči, domácí Jan Cibulka a dva hosté Petr Hájek a Radoslav Slavík. Dvěma góly se na výhře podíleli Jakub Houda a Martin Ráž. Stachy porazily na domácím trávníku prachatickou rezervu a bodově si také polepšily. Dražejov vyhrál nad oseckou rezervou, které zůstává v tabulce nadále poslední.

Želeč již vévodí výsledkové tabulce

Ve skupině C lídr tabulky ze Želče vyhrál na Větrovech, po poločasovém vedení o gól domácí Radimem Pfeiferem hned na začátku druhé půle vyrovnali, hosté opět vedli v pořadí druhou gólovou trefou Tomáše Kukučky, na konci 70. minuty větrovský kapitán Petr Klejna opět srovnal stav. Rozhodnutí padlo v 78. minutě, když se gólem prezentoval Lukáš Prokeš. Mladá Vožice se z prohry právě s lídrem neoklepala a přenechala všechny body Plané nad Lužnicí, když jediný gól zaznamenal Jiří Šmídmajer v 73. minutě hry. Na druhé místo se probojovalo Hradiště díky nejlepšímu brankovému rozdílu. Porazilo gólem Libora Pichlíka po čtvrthodince hry na svém hřišti mladou milevskou rezervu. Šestým vítězstvím v řadě se prezentoval Sepekov. Na hřišti svého soupeře z Řepče-Opařan po gólově vyrovnaném prvním poločasu v tom druhém přidal další tři trefy a je v tabulce čtvrtý díky horšímu skóre, ale s osmi plusovými body v tabulce pravdy. Dva góly vítězů zaznamenal Martin Tupý.

Tolik potřebné body vybojovaly Božetice v derby s Chyškami. Tentokrát zabojovaly a hlavně zlepšily produktivitu. Po vítězné první půli jim nevadilo ani oslabení o vyloučeného Josefa Faru na konci první půle a v té druhé přidaly svému soupeři další dva góly. Největší zásluhu na této zasloužené výhře má určitě Jan Čanda, autor hattricku. V utkání udělil rozhodčí celkem osm žlutých karet a jednu barvy červené. Boston Kluky bezbrankově remizoval s Mirovicemi. Rozhodčí utkání udělil v jeho průběhu dvě červené karty. Jednu domácímu Josefu Košatkovi a druhou mirovickému Romanu Peterkovi. Chotoviny vyhrály s Březnicí, když po poločasové prohře o gól dvěma trefami v tom druhém výsledek zápasu otočily. Dva góly vítězů zaznamenal Tomáš Cetlovský, ten vítězný padl z kopačky Jana Pavlíčka, když proměnil v 63. minutě nařízený pokutový kop.

Suchdol nad Lužnicí je druhý se stejným bodovým ziskem jako nový lídr

Ve skupině D vyhrála Studená nad Slavonicemi a probojovala se do čela tabulky skupiny díky lepšímu skóre s druhým Suchdolem nad Lužnicí. Tři góly vítězů vsítil Lukáš Makovička (ten poslední z penalty) a dva přidal Libor Dvořák, za hosty se dvakrát trefil David Bártů. První místo opustila Nová Bystřice díky domácí prohře s Neplachovem. Suchdol nad Lužnicí vyhrál v nedělním utkání v Mladém. Po vyhrané první půli šli hosté do dvougólového náskoku, domácí pak korigovali skóre v 74. minutě Vojtěchem Moudrým, střídající Jakub Vaněk pak po pětiminutovém pobytu na hrací ploše v 88. minutě stanovil výsledek utkání.

Dolní Bukovsko se sérií čtyř vítězných utkání po sobě se probojovalo již do středu tabulky, tentokrát vyhrálo s třeboňskou rezervou. Výsledek utkání byl určen již v prvním poločase, v té druhé již žádná úspěšná gólová trefa zaznamenána nebyla. Osm branek a konečnou plichtu viděli diváci v Českých Velenicích, domácí v zápasu s Ledenicemi po první půli prohrávali o dva góly. Zápas zdramatizovali dvěma trefami v té druhé. Pak se hosté opět ujali vedení v 70. minutě hry trefou Jakuba Čermáka, za domácí srovnával skóre sedm minut před závěrem zápasu kapitán mužstva Václav Samec. Tatran Lomnice na Lužnicí porazil Třebetice výrazným rozdílem. O utkání bylo vlastně rozhodnuto již v první půli. To třígólové vedení pojistil v tom druhém v 52. minutě Václav Nohava čtvrtým gólem. Nováček z Buku přehrál Kardašovu Řečici a góly si rozložil rovnoměrně do obou poločasů, výsledek 4:0 hovoří jasnou řečí.

VÝSLEDKY 12. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

SK Větřní – TJ Sokol Chvalšiny  1:1 (0:1)
Branky: 52. Jakub Dušek – 31. Michal Postl.
Rozhodčí: Pánek – Muzika, Večerník. ŽK: 2:2 (Ješina, Rada – Pavel Postl, Fučík). Diváků: 100.

Vltavan Loučovice – TJ Dříteň  2:1 (1:1)
Branky: 38. Šíma, 82. Dudla – 30. Pojer.
Rozhodčí: Daňhel – Řehoř, Janda. ŽK: 2:3 (Jak. Matulík, Havierník – Klimeš, Pojer, Moudrý). Diváků: 30.

SK Zlatá Koruna – TJ Malše Roudné B  1:4 (0:3)
Branky: 52. Fuciman – 12. (pen.) Zíka, 20. Fatura, 32. Bartoš, 54. Kadlec.
Rozhodčí: Devera – Saidl, Schönkypl. ŽK: 1:1 (Liška – Jan Rezek). Diváků: 60.

FC Šumava Frymburk – TJ Sokol Kamenný Újezd  0:1 (0:1)
Branky: 7. Frnka.
Rozhodčí: Muzika – Pánek, Holub. DFA: Pípal. ŽK: 3:4 (Dušan Račák, Budík, Rom. Mertl – Soukup, Komberec, Petr Dvořák, Petkov). Diváků: 80.

FK Dolní Dvořiště – FK Boršov nad Vltavou  3:4 (0:1)
Branky: 52. Erik Marek, 60. Kubík, 75. Zeman – 6. a 48. Kofroň, 51. (pen.) Filištein, 78. Pokorný.
Rozhodčí: Bumba – Rous, Lach. ŽK: 2:2 (Burjász, Macanovič – Pokorný, Kofroň). Diváků: 100.

SK Sedlec – 1.FC Netolice  0:0
Rozhodčí: Hladík – Křížek, Reitinger. DFA: Mir. Tupý. ŽK: 4:6 (Koch, Koňarík, Martin Pešek, Vá. Šindelář – Skála, Jak. Varyš, Vondrka, Lukáš, Konvička, Janda). Diváků: 150.

TJ Spartak Trhové Sviny B – TJ Slavoj Hrdějovice  1:5 (1:4)
Branky: 25. Brožka – 27. a 68. Kukačka, 7. Ridvan, 16. Nedorost, 34. Miklík.
Rozhodčí: Ctibor Novotný – Josef Studený, Jaroslav Feitl. DFA: Jaromír Chlaň. ŽK: 0:3 (Filípek, Lub. Kučera, Havel). Diváků: 55.


SKUPINA B

TJ Sokol Střelské Hoštice – SK Vacov  2:2 (1:1)
Branky: 41. Vlk, 61. Červený – 31. Jar. Červenka, 71. (pen.) Dom. Vítovec.
Rozhodčí: Šíma – R. Novák, Hodánek. ŽK: 3:2 (Hládeček, Vlk, Gotvald – Ant. Bujok, Jar. Červenka). Diváků: 60.

Sokol Cehnice – FK IPD service Kestřany  1:2 (0:0)
Branky: 89. Mir. Nedvěd – 75. Lebeda, 80. Markvart.
Rozhodčí: R. Novák – Šíma, Jeřábek. ŽK: 2:3 (Mára, Chvosta – Lebeda, Hanisch, Kinský). Diváků: 50.

TJ Dražejov – TJ Osek B  3:2 (2:1)
Branky: 30. Hulač, 38. Křivanec, 50. Bračok – 13. Brabec, 83. Vojta.
Rozhodčí: Čarek – Jevčák, Pravda. DFA: Albrecht. ŽK: 2:4 (Řezníček, Bračok – Jiří Hájek, Čapek, Kafka, Jan Hájek). Diváků: 90.

TJ Sokol Sedlice – TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí  2:4 (0:3)
Branky: 56. Čabrádek, 62. Mikeš – 40. a 90+2. Roman Žurek ml., 6. Kuneš, 36. Pícha.
Rozhodčí: Prinz – Petričák, Hodánek. ŽK: 3:4 (Klíma, Němec, Čabrádek – Jan Žurek, Klein, Brych, Roman Žurek ml.). Diváků: 68.

Sokol Stachy – FK Tatran Prachatice B  3:1 (1:1)
Branky: 4. Hovorka, 53. Pešl, 72. Záleský – 28. Kunc.
Rozhodčí: Ondra – Syrovátka, Datsenko. ŽK: 0:1 (Janošťák). Diváků: 60.

SK Čkyně – TJ Slavoj Husinec  4:1 (1:1)
Branky: 17. (pen.) Václav Turek, 55. Král, 80. Samohejl, 82. Toman – 6. Toušek.
Rozhodčí: Hnilička – Ambrožová, Trněný. ŽK: 3:1 (Samohejl, Pinke, Vá. Turek – Luk. Novotný). Diváků: 85.

TJ Sokol Bělčice – SK Slavoj Volyně  5:0 (5:0)
Branky: 3. a 27. Houda, 12. a 29. Ráž, 15. Hanzlík.
Rozhodčí: Landík – Poklop, Ond. Novotný. ŽK: 5:1 (Cibulka 2, Hrkal, Ježek, Jelínek – Malina). ČK: 1:2 (75. Jan Cibulka – 75. Petr Hájek, 75. Radoslav Slavík). Diváků: 100.


SKUPINA C

TJ Sokol Chotoviny – TJ Březnice  3:2 (1:2)
Branky: 19. a 53. Cetlovský, 63. (pen.) Pavlíček – 34. Adam Novotný, 44. Kubíček.
Rozhodčí: Křížovský – Makovička st., Fiala. ŽK: 0:0 (Kunc, Kubíček, Petr Dvořák, Spěvák, Hanzlík). Diváků: 65.

SK KAVAS Větrovy – TJ Sokol Želeč  2:3 (0:1)
Branky: 46. Pfeifer, 69. Petr Klejna – 8. a 61. Kukučka, 78. Lukáš Prokeš.
Rozhodčí: Zabilka – Studený, Třešňák. ŽK: 0:3 (Kubec, Mich. Prokeš, Holub). Diváků: 80.

FK Řepeč-Opařany – TJ Sokol Sepekov  2:5 (2:2)
Branky: 2. (pen.) Petr Fencl, 18. Miloslav Pražma – 33. a 43. Martin Tupý, 47. Bolek, 59. Alexa, 90. Voj. Baloun.
Rozhodčí: Klimeš – Kocina, Smetana. ŽK: 1:1 (Kalkus – Bolek). Diváků: 80.

1.FC Boston Kluky – SK Mirovice  0:0
Rozhodčí: Kadlec – Picka, Kalina. ŽK: 3:4 (Jos. Košatka 2, Lid – Peterka 2, Jak. Převrátil, Císař). ČK: 1:1 (79. Jos. Košatka – 62. Peterka). Diváků: 70.

TJ Sokol Mladá Vožice – TJ Sokol Planá nad Lužnicí  0:1 (0:0)
Branky: 73. Šmídmajer.
Rozhodčí: R. Šťastný – Tomaň, Pinc. DFA: Šnajder. ŽK: 2:1 (Písařík, Petr Kukla – Pospíchal). Diváků: 50.

TJ Božetice – FC Chyšky  4:1 (2:0)
Branky: 21., 72. a 90. Čanda, 39. Fil. Stejskal – 67. Lívanec.
Rozhodčí: Ovčáček – Brodský, Fara (N). ŽK: 3:5 (Josef Fara 2, Tollinger – Mart. Prášek, Mich. Kosík, Jan Málek, Jiří Barda, Šimák). ČK: 1:0 (41. Josef Fara). Diváků: 150.

TJ Hradiště – FC ZVVZ Milevsko B  1:0 (1:0)
Branky: 14. Libor Pichlík.
Rozhodčí: Karel Pícha – Tomáš Trkovský, Jakub Dušek. DFA: Jaroslav Vrchota. ŽK: 3:0 (Suk, Petr Valach, David Pichlík). Diváků: 100.


SKUPINA D

FK Studená – TJ Sokol Slavonice  6:3 (4:2)
Branky: 2., 13. a 64. (pen.) Makovička, 34. a 52. Lib. Dvořák, 44. Jos. Šimánek – 14. a 24. Bártů, 51. (pen.) Trávníček.
Rozhodčí: Bartůněk – Ernst, J. Šťastný. ŽK: 1:5 (Makovička – Voj. Balík, Trávníček, Žampa, Bodlák, Milan Balík). Diváků: 150.

TJ Lokomotiva České Velenice – TJ Slavoj Ledenice  4:4 (1:3)
Branky: 13. a 51. Fiala, 61. Filip, 83. Samec  – 1. Jan Fencl, 37. Kadlec, 41. Benhák, 70. Čermák.
Rozhodčí: Crkva – Juráň, Kořínek. ŽK: 1:2 (Mikudim – Čermák, Fošum). Diváků: 80.

TJ Dolní Bukovsko – TJ Jiskra Třeboň B  2:1 (2:1)
Branky: 6. Jos. Cihla, 14. Zahradník – 21. Tůma.
Rozhodčí: Kovařík – Hora, Kotnauer. ŽK: 3:1 (Podhradský, Pavel Kokeš, Fr. Cihla – Beníšek). Diváků: 80.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí – FK Sokol Třebětice  4:0 (3:0)
Branky: 1. a 41. Pancíř, 3. Řehoř, 52. Nohava.
Rozhodčí: Barva – Švec, Maňhal. ŽK: 2:0 (Čáp, Jan Burda). Diváků: 100.

TJ Jiskra Nová Bystřice – TJ Sokol Neplachov  1:4 (1:3)
Branky: 9. Kapias – 18. Hruška, 31. (pen.) Vařák, 39. Láník, 88. Hindy.
Rozhodčí: Černý – Blažek, Zd. Havlík. ŽK: 2:6 (Bobál, Frühauf – Petr Švec, Hruška, Vařák, Mohamed, Hindy, Marek Dvořák). Diváků: 80.

SK Mladé – Sokol Suchdol nad Lužnicí  1:3 (0:1)
Branky: 74. Voj. Moudrý – 11. Jakub Záruba, 66. Dan. Trmal, 88. Vaněk.
Rozhodčí: Filip Frček – Ondřej Humr, Karel Jindrle. DFA: Josef Vrzal. Hráno bez karet. Diváků: 40.

AC Buk – FK Kardašova Řečice 1922  4:0 (2:0)
Branky: 16. Tadeáš Bačák (vlastní), 20. Lib. Vondráček st., 51. (pen.) Tomšík, 52. Lib. Vondráček ml.
Rozhodčí: Petr Krejník – Vladimír Ryneš, Radek Devera. DFA: Vladimír Eibl. ŽK: 3:1 (Lib. Vondráček ml., Kocourek, Moravec – Slavík). Diváků: 180.


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Jan Klein