Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Buk na domácím hřišti porazil Ledenice o dva góly

 
úterý, 17. září 2019, 11:19

Fotbalisté Buku jsou další tým, který dokázal využít velkých chyb v ledenické hře. První souboj obou týmů na krajské úrovni skončil 4:2. Slavoj navíc přišel o zraněného kapitána Pavlíka.

K zápasu měli odjíždět Ledenice oproti předchozím zápasům v lepší sestavě, ale těšně před začátkem utkání vypadli ze hry Babka a Vítek. „Hodinu před zápasem jsme museli upravovat rozestavení a vše, na co jsme se v týdnu připravovali, bylo tím pádem pasé,“ uvedl trenér Slavoje Ledenice Stanislav Jindra.

Buk dokázal na malém, ale útulném domácím areálu využít každé chyby v obraně soupeře. „Je to pořád to samé. Děláme obrovské množství chyb a soupeř to na této úrovni trestá. Oproti zápasu v Mladém to bylo sice z naší strany lepší, ale body nevezeme. Na góly se naopak nadřeme. Když už si šanci vypracujeme, máme velký problém ji proměnit,“ dodal Jindra.

Nováček Buk vyhrál zaslouženě. Kromě čtyř gólů ještě dvakrát orazítkoval brankovou konstrukci a ve hře byl o něco lepší. „Hlavy nevěsíme. Pořád je začátek soutěže. Za týden hrajeme v Bukovsku, kde nás čeká zápas o poslední místo. Snad se sejdeme v nějakém rozumném počtu,“ řekl dále Jindra s tím, že čeká na stav zraněných hráčů.

Velkou marodku týmu navíc doplnil kapitán Jan Pavlík, který v Buku nedohrál kvůli zraněnému kolenu. Jen díky sebezapření zápas dohrál další důležitý hráč Slavoje Jan Fencl, který má také problémy s kolenem.

AC Buk – TJ Slavoj Ledenice 4:2 (2:1)

Branky: 11. a 22. P. Jaroš, 65. Kocourek, 89. Březina – 21. Fencl, 61. Winkler. Rozhodčí: Hnilička – Švec, Ernst. ŽK: 2:2. Diváků: 130.

Buk: Vondrák – Šenkýř, Moravec, Tomšík, Vondráček – Březina, Kocourek, Jasanský – Opička (89. Hamerník), P. Jaroš (49. Puhlovský), J. Jaroš

Ledenice: J. Svoboda – Princl (77. Fošum), Fencl, Kubec, Čermák – Güklhorn, Šrajer, Pavlík (29. P. Svoboda), Havelka (87. Hinterhölz), – Hrubý, Winkler.

Napsal(a) Michal Heřman | Tisková zpráva | Foto Michal Heřman