Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ledenice znovu prohrály. V Mladém po chybách darovaly soupeři čtyři branky

 
sobota, 7. září 2019, 20:34

Ač jeli fotbalisté TJ Slavoj Ledenice k zápasu s SK Mladé bez deseti hráčů, byli pro domácí tým více než zdatným soupeřem. Po třech velkých chybách ale rychle prohrávali 0:3 a zdálo se, že odjedou s přídělem. Zlepšená hra hostujícího týmu sice přinesla do poločasu vyrovnání, ale obrat po dalších chybách Slavoj nedokončil. Z Mladého odjel s porážkou 3:5. Smutné je, že na zápas krajské soutěže nebyl delegovaný třetí rozhodčí a zaskočit musel domácí Josef Hlaváč.

„Z pěti gólů soupeři darujeme čtyři! To prostě není možné. Hráčům jsem to hned po zápase vytkl a jsem z toho hodně naštvaný, v kabině bylo dusno,“ nebral si servítky hostující trenér Stanislav Jindra. „Domácí byli sice také oslabeni, ale z tohoto zápasu jsme si měli odvézt tři body. Je to pro nás obrovská ztráta.“

Mladé vedlo 3:0 již v 16. minutě po gólech Davida Vrzala, Filipa Červeného a Tomáše Linharta. „Co dokážeme v obraně předvádět je alarmující,“ řekl dále Jindra. Hosté vyrovnali během osmi minut v rozmezí 21. až 29. minuty, kdy se dvakrát trefil Jan Fencl a jednou z penalty Jan Pavlík – 3:3. Další část zápasu nabídla na těžkém terénu hodně nepřesností a oba týmy se do zakončení dostávaly sporadicky.

Rozhodující situace přišla v 78. minutě, kdy zbytečně u lajny hosté znovu chybovali a rychlé přečíslení dokázali domácí využít se štěstím po třetí dorážce, kdy se trefil Tomáš Linhart – 4:3. V závěrečných minutách Ledenice na chvíli zamkly domácí na jejich polovinu, ale kromě hlavičky Fencla z rohového kopu, která šla těsně vedle spojnice, si nic dalšího nevypracovaly.

Naopak z protiútoku pečetil vítězství a hattrick Tomáš Linhart – 5:3. Místy vyhecované utkání dvou týmů ze spodní části tabulky skončilo lépe pro domácí. „Pokusíme se body získat příště v Buku. Bohužel děláme strašně chyb, a pokud to tak půjde dál, budeme bojovat letos o záchranu.“

Fotogalerie z utkání je zde.

SK Mladé – TJ Slavoj Ledenice 5:3 (3:3)

Branky: 13. Vrzal, 14. Červený, 16., 78. a 88. Linhart – 21. a 29. Fencl, 24. Pavlík z penalty. Rozhodčí: Crkva – Kovařík, Hlaváč (laik). ŽK: 1:2. Diváků: 40.

Mladé: Voneš – Vraný (70. Kolář), König, Pařízek (60. Novotný), Brozman (32. Zemek), Šťastný (46. Vokáč), Linhart, Šafrata, Červený, Moudrý, Vrzal.

Ledenice: J. Svoboda – Princl, Babka, Kubec (46. Hinterhölz), Řimnáč – Čermák, Fencl, Pavlík, Güklhorn (87. Havelka) – Hrubý, Winkler.

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Michal Heřman