Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Bystřice potrestala chyby Ledenic a zaslouženě vyhrála

 
úterý, 3. září 2019, 09:34

Třetí zápas nové sezony se fotbalistům TJ Slavoj Ledenice nepovedl. Na hřišti Nové Bystřice prohrál Slavoj o tři góly a trenér Stanislav Jindra to okomentoval: „Děláme naivní chyby. Takhle se hrát o špičku soutěže nedá.“

Ledenice cestovaly do Nové Bystřice s několika uzdravenými marody, ale s minimem hráčů na střídání. Po několika letech do hry musel zasáhnout i čtyřicetiletý Jiří Řimnáč, který střídal o poločase zraněného Jana Štrossera. „Honza odjel do nemocnice a čekáme na výsledky vyšetření. Máme podezření na zlomenou klíční kost,“ uvedl po utkání trenér Stanislav Jindra.

„K zápasu nemám moc co říct. Začneme dobře, jsme lepší, ale dáme si skoro vlastní branky. Znovu předvádíme v defenzivě naivní chyby a soupeř to na této úrovni trestá. Takhle se hrát nedá. Připomíná mi to start do sezony 2018/2019,“ řekl dále kouč v hodnocení zápasu.

„O poločase jsem zvýšil hlas, protože mě kluci zklamali. V Bystřici jsme měli získat alespoň bod. Musím vyzdvihnout střelce páté branky Davida Frühaufa, který poslal míč do horního rohu krásně z trestného kopu.““

Ledenice zůstávají po druhé prohře v sezoně ve spodní části tabulky. Trenér má navíc velké problémy se skládáním sestavy, protože až pět hráčů, co hrálo v Bystřici, příští týden z různých důvodů nebude.

„Navíc zranění Lukáše Winklera není vyléčené, a pokud to půjde, bude potřebovat několik týdnů odpočívat. Počítáme od začátku sezony samé absence a těžko můžeme získat herní pohodu, když jsme pokaždé v jiném složení. Chtěli jsme hrát o špičku tabulky, ale aktuálně budeme rádi, když dokážeme hrát o střed. Bohužel…,“ dodal Jindra.

TJ Jiskra Nová Bystřice – TJ Slavoj Ledenice 5:2 (4:1)

Branky: 16. a 78. Frühauf, 5. Benkovský, 31. Kapias, 40. Feytl – 37. Čermák, 86. Winkler. Rozhodčí: Hučík – Novotný, Koudelka. ŽK: 1:1. Diváků: 41.

N. Bystřice: Podolský – Kratochvíl, Brabec, Frühauf, Kapias (78. Hynek), Havel, Feytl, Bobál (80. Veith), Janata, Brus (72. Hašek), Benkovský.

Ledenice: J. Svoboda – Čermák, Fencl, Švarc, Princl – Štrosser (46. Řimnáč), Babka, Stránský, P. Svoboda (73. Hinterhölz) – Winkler, Pavlík.

Napsal(a) Michal Heřman | Tisková zpráva | Foto Michal Heřman