Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Stachy vydřely body nad Dražejovem

 
úterý, 27. srpna 2019, 10:42

V minulém ročníku oba týmy bojovaly o záchranu až do posledních kol a i tentokrát se očekávalo víc boje než fotbalové krásy.

Tak také vypadal průběh prvního poločasu. Soupeři si nic nedarovali a zápas hráče bolel. Šancí moc nebylo, přesto padly dva góly. Nejprve v 10.minutě domácí Červený napálil křížnou střelou odražený míč a bylo to 1:0.

Hosté se snažili o vyrovnání a také ve 25.minutě z trestného kopu vyrovnali Křivancem, když se míč odrazil od chumlu hráčů do protipohybu brankáře Šebánka – 1:1. Až do poločasu žádná tutovka nepřišla, jen ve 42.minutě brankář hostů Drnek vyrazil Pekovu ránu nad břevno.

Po hodně rozhodl Eigner

Po přestávce pokračoval spíš bojovný zápas a obrany úspěšně zastavovaly útočné snahy obou týmů. Rozhodla situace z 65. minuty, kdy si na Pekův rohový kop naskočil Eigner a domácí vedli 2:1.

Dražejovští přidali, ale přes veškerou snahu se jim vyrovnat nepodařilo. Tentokrát pro Stachy vydřené tři body, které se ovšem počítají.

Sokol Stachy – TJ Dražejov 2:1 (1:1)

Branky: 10. Červený, 64. Eigner – 19. Křivanec. Rozhodčí: Picka – Háša, Zloch. ŽK: 2:5 (Dvořák, Záleský – Řezníček, Šindelář, Hrčka, Samohejl, Kovář). Diváků: 80.

Stachy: Šebánek - Dvořák, Eigner, Červený, Pešl - Demeter, Záleský, Vrhel, Lukeš, Kroupa, Pek. Střídali Hovorka, Foltýn, Kluibr, Hájek, Pěnek.

Napsal(a) (ta)