Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V poslední přípravě se Chýnov rozešel nerozhodně s Mladou Vožicí

 
středa, 14. srpna 2019, 12:08

V přípravě na nastávající mistrovskou sezónu remizovali domácí fotbalisté s účastníkem I. B třídy z Mladé Vožice, který se představil v Chýnově ve velmi dobrém světle a potvrdil, že jeho druhé místo nebylo vůbec náhodné.

Již v 7.min. se dostal hostující Pešek sám před domácího gólmana Průšu, ale ten jeho střelu výborným zákrokem zlikvidoval. O dvě minuty později střílel tvrdě domácí Král, ale i hostující brankář Sarvadi se vytáhl a jeho prudkou ránu vyrazil na rohový kop. V 9.min. se již skóre měnilo, když prudký centr T. Kukly si srazil nešťastně do vlastní branky Václav Hruška - 0:1.

V 18.min. mohl vedení hostů zvýšit rychlý Pešek, ale v čisté gólové šanci přestřelil domácí branku. Ve 23.min. se uvolnil v pokutovém území domácí Mareš a prudkou ranou nastřelil břevno mladovožické branky. Ve 36.min. totéž zopakoval i Král, který rovněž zatřásl břevnem Sarvádiho branky.

Průša vychytal vožické útočníky

Druhý poločas začal ve 48.min. další šancí hostujícího Peška, ale ani tentokrát nezacílil dobře. V 65.min. se dostal naopak do vyložené šance domácí Král, Sarvádi jej znovu vychytal. V 71.min. šel od půlky hřiště zcela sám na Průšu hostující kanonýr T. Kukla, avšak domácí velká opora v brance předvedla další skvělý zákrok.

V 75.min. se dostal do velké možnosti domácí mladíček Štrouf, jehož chytrá střela na zadní tyč jen těsně minula svůj cíl. V 77.min. měl další gólovku hostující Pešek, ale skvělý Průša opět zabránil jasnému gólu. V 83.min. se domácí již gólově prosadili, když se zapsal mezi střelce dorážkou Král a vyrovnal z bezprostřední blízkosti na konečných 1:1.

Utkání tak nakonec skončilo remízovým výsledkem, ale běhaví a kombinačně zdatní hosté neprodali na krásném trávníku v Chýnově kůži vůbec lacino a především rychlé útočné duo Pešek – T. Kukla (vloni nastřílel 50 gólů!) během celého zápasu velmi často větralo domácí obranu a nebýt vynikajícího domácího brankáře Průši, mohlo utkání skončit výhrou hostujícího celku.

V neděli 18. 8. 2019 sehraje chýnovské mužstvo již své první podzimní mistrovské utkání v I. A třídě, kdy na svém hřišti přivítá mužstvo SK Lišov. Začátek utkání je v 17.00 hodin.

FC Chýnov – Sokol Mladá Vožice 1:1 (0:1)

Branky: 83. Král – 9 vlastní. Rozhodčí: Černý.

Chýnov: Průša – J. Hruška, Doubrava, Václ. Hruška, Ursacher – Štiller, Mládek, J. Hladík, Mareš – Král, Vl. Hruška. Střídali D. Havlík, L. Havlík, Štrouf. Trenér P. Holota

Ml. Vožice: Sarvádi – Struska, Krch, P. Kukla, Marek – Smetana, Písařík, Š. Kukla, Dušek – Pešek, T. Kukla. Střídali Vávra, Táborský. Trenér Maroušek.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Miroslav Holer
 


 
Reklama