Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ve Stachách zůstalo při poločasovém skóre

 
středa, 29. května 2019, 10:58

Tentokrát na Stachy zavítal tým, který vyloženě preferuje útočný styl hry, protože přesně na to má fotbalově a rychlostně vybavené typy hráčů. Takový David Dumský by motal hlavu i mnohem lepším obráncům než jaké mají domácí. Proto handicap v rychlosti museli nahrazovat absolutní bojovností.

Hosté také začali sebevědomě a tlačili se před domácí branku, kterou pro toto utkání hájil O. Kraml. Stachovští úvodní nápor přežili a ve 13. minutě brankář Vančát váhal s rozehrávkou, důrazný Pešl míč získal a Záleský ho dorazil do prázdné brány - 1:0.

Pak měli domácí během patnácti minut tři vyložené šance, ale neproměnili žádnou. Mezi tím hosté využili svou největší zbraň a tou byl rychlý brejk a vyrovnávací gól Dumského – 1:1. Po dalším protiútoku přišel centr před branku, odblokování stopera a volný Petráš získal pro hosty vedení – 1:2.

Domácí ovšem nesložili zbraně a ve 33. minutě přišel krásný balon do vápna od Švarce, na který si naskočil Klose a nekompromisně hlavou vyrovnal – 2:2. Poté se hra zklidnila a tak se také dohrál poločas.

Po přestávce se domácím zranil výborný Eigner, přišla střídání a hosté byli stále častěji na míči. I tak Stachovští zůstávali nebezpeční a Sedličtí museli být stále ve střehu. Nikdo nechtěl prohrát, takže utkání nakonec logicky skončilo remízou. Asi spravedlivou, protože v prvním poločase bylo víc tutovek na domácí straně, po přestávce tomu bylo naopak. Sedličtí se představili jako opravdu vyspělý fotbalový tým a domácí s ním po většinu utkání dokázali držet krok.

TJ Sokol Stachy – TJ Sokol Sedlice 2:2 (2:2)

Branky: 13. Záleský, 33. Klose – 16. Dumský, 24. Petráš. Rozhodčí: Zabilka – Muzika, Šupík. ŽK: 2:2 (Klose, Foltýn – Fil. Rakovan, Čabrádek). Diváků: 65.

Stachy: Kraml - Dvořák, Eigner, Kroupa, Klose, Šíp, Pešl, Lukeš, Záleský, Švarc, Hovorka. Střídali Foltýn, Jandoš, Heidenreich, Vozobule.

Napsal(a) (ta) | Foto Sokol Stachy