Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Stachy Šípovým hattrickem udržely Chelčice u dna

 
středa, 24. dubna 2019, 11:04

V karbanickém žargonu by tento zápas byl označen, že hraje blbej s pitomým. Předposlední s posledním o bytí a nebytí v I. B třídě. Ani krásné počasí a důležitost zápasu však překvapivě nenalákalo plné ochozy.

Hrálo se opatrně, nikdo nechtěl udělat chybu a gólovek moc nebylo. Až ve 25.minutě Martin Šíp z trestňáku poprvé překonal mladičkého gólmana hostí Vondráška – 1:0.

Utkání bylo rozkouskované a Stachy překvapivě svého soka nijak neválcovaly. Ve 29.minutě tak po rozehraném volném kopu nikým nehlídaný L. Benedikt v pohodě vyrovnal – 1:1. Úroveň hry ještě více upadla a oba týmy byly rády za poločasovou pauzu.

Po přestávce domácí prostřídali, na hřiště přišel zkušený Vrhel, ale hra stále nebyla optimální. Navíc v 56. minutě O. Benedikt zdálky překvapil Šebánka a hosté vedli. Pak ještě nevyužili pár dobrých příležitostí a Stachovští je v závěru potrestali.

V 79. minutě vykombinovali hostující obranu Vrhel se Šípem, který poté pohodlně z deseti metrů vyrovnal – 2:2. Šest minut před koncem se z volného přímého kopu trefil přesnou ranou opět M. Šíp a dokonal svou „one man show“ - 3:2.

Tři body zůstaly doma, ale hra Chelčických byla lepší a i jejich vystupování bylo příkladné.

TJ Sokol Stachy – FK Chelčice 3:2 (1:1)

Branky: 23., 79. a 84. Martin Šíp – 29. Lad. Benedikt, 56. O. Benedikt. Rozhodčí: Vejčík – Kovařík, Trněný. DFA: Bicek. ŽK: 1:2 (Jan Dvořák – Lad. Benedikt, Turek). Diváků: 100.

Napsal(a) (ta) | Foto Sokol Stachy