Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I amatéři mohou mít zajímavou prezentaci. V Ledenicích zlepšili mediální stránku klubu

 
čtvrtek, 28. března 2019, 10:59

Fotbalový oddíl TJ Slavoj Ledenice, který hraje I. B třídu (sk. D), zlepšil už před sezonou vizuální a obsahovou prezentaci klubu. Během zimní přestávky tým dále vylepšil komplexní zpracování grafik.

Nedávno prošel ledenický Slavoj obměnou části vedení a jiné je i obsazení trenérských postů u A-týmu. Co se za poslední dobu v klubu kromě sportovní stránky dále změnilo?

„Komplexně jsme vylepšili mediální stránku klubu. Už pár sezon se snažíme z utkání pořizovat fotografie, zlepšujeme web a v poslední době přidáváme videa, i když pouze mobilovky. Lepší vybavení není zatím potřeba,“ uvedl za klub PR manažer Michal Heřman. „S tím ale nikoho neohromíme. Proto jsme před letošní sezonou začali pracovat na grafikách.“

Podzimní část soutěže vedení ledenickému fotbalu ukázala, že o grafické zpracování sestavy a hodnocení je zájem. V zimní přestávce došlo tedy ke kompletnímu redesignu a přidání grafik.

„Aktuálně pracujeme s novými barvami a zpracováním. Po vzoru velkých klubů jsme přidali i statistiky H2H a další drobnosti. Srovnání klubů ale zatím umíme pouze z krajských soutěží, protože dřívější zápasy v okrese nejsou elektronicky zpracované. Nehrajeme kraj desítky let, takže čísla jsou poměrně malá. Máme nějakou kroniku z okresních soutěží, kterou chceme během jara otevřít a začít zpracovávat. Do jakého roku ale je psaná, to netušíme. Pak budou čísla vypadat jinak.“

A co dále v Ledenicích chystají za novinky? „Myšlenek je hodně, ale upřímně musíme přiznat, že jsme limitováni časem. Přeci jen jde o dobrovolnou aktivitu ve volném čase. Na jaře chceme pokračovat v nastaveném systému po zimě, tedy grafické zpracování srovnání soupeřů H2H, základní sestavy a hodnocení.“

Kompletní prezentace klubu probíhá na dvou kanálech. Webová prezentace je na stránkách tjslavojledenice-fotbal.cz, obsah patřící na sociální sítě a párování probíhá přes facebookový účet Ledenická sportovní.

„Možná časem přidáme i Instagram, ale zatím to není potřeba. Jsme malý klub a těžko bychom dosáhli ve sledovanosti dobrých čísel,“ dodal Heřman s tím, že všechny grafiky nesou podobný styl se záhlavím a zápatím.

Napsal(a) Imrich Hrabovský | Tisková zpráva