Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. třídy: Suchdol si v Mladém vystřílel podzimní prvenství, šest ran do klobouku netolického Jakuba Varyše!

 
neděle, 11. listopadu 2018, 18:24

Krajské I. třídy mají odzvoněno. Uteklo to jako voda… Předehrávka prvního jarního kola se oproti předchozím sezonám konat nebude a na týmy čekalo loučení s podzimem. Na špici obou skupin I. A třídy zaslouženě přezimují nováček Nová Ves a sezimoústecký Sokol. V B třídách, až na skupinu D, zůstalo na čele vše při starém. Lídři udrželi vedoucí postavení. Jen Suchdol spustil v Mladém naplno gólovou mašinu a zdrcujícím vítězstvím 7:1 se vyšvihl na první místo. Neuvěřitelných šest branek vsítil za Netolice v derby se Sedlcem 21letý Jakub Varyš.

Větřní mrzel gól v nastavení

V 1. A třídě, sk. A, dostaly Bavorovice doma opět lekci tentokrát od Lažiště, to si udrželo druhou pozici v tabulce. Podzimním mistrem se stala Nová Ves, která vyhrála doma těsně s Vimperkem. Rozhodující gól padl deset minut před koncem utkání, kdy si dal „vlastence“ střídající smolař Lukáš Sýs. Na třetím místě přezimuje Junior Strakonice, ale na vedoucí tandem kvůli prohře doma s Trhovými Sviny ztrácí již pět resp. šest bodů. Pro Junior to je druhá prohra po sobě v domácím prostředí. V dobré formě zakončil podzim nováček ze Semic, výhrou na hříšti suchovrbenské "Lokotky" uzavírá lepší polovinu tabulky. Oba góly zaznamenal až v samotném závěru. Zklamáním jsou podzimní výkony Slavie Č. Budějovice, která měla před soutěží asi větší ambice. Prohrála na domácím trávníku s Prachaticemi, Tatran si díky výhře v tabulce polepšil a přenechal předposlední místo českobudějovické Lokomotivě. Vodňany zdolaly Lhenice gólem kapitána Luboše Kunce, který o vítězství rozhodl na začátku druhé půle. Divoká plichta se zrodila ve Větřní, kde hostovala Planá u ČB. Domácí sice vyhráli poločas dvougólovým náskokem, avšak vedení po přestávce ztratili. V hektickém závěru jim dvě minuty před koncem zajistil jednobrankový náskok Patrik Podskalský, ani toto vedení však domácí neudrželi do konce a inkasovali vyrovnávací gól ve druhé minutě nastaveného času po rohu od Jiřího Cardy. Kapitán Petr Gutheis se blýskl hattrickem, ale na vítězství nestačil. Větřní přezimuje poslední.

Čtyřgólový Hoffmann k neudržení

Ve skupině B si lídr tabulky Sokol Sezimovo Ústí poradil s Novou Včelnicí a dlouhou zimní přestávku stráví na první příčce. Střelecky se zaskvěl kapitán Václav Hoffmann čtyřmi trefami, hattrick stihl v první půli za 22 minut. Hosté snížili z 0:3 na 2:3, ale Sokol žádné drama nepřipustil. Lišov v oboustranně pohledném střetnutí obracel skóre se Čtyřmi Dvory slepenými góly a vítězství pečetil čtyři minuty před koncem Petr Kandl. Lišovský nováček skončil po podzimní části na druhém místě tabulky se ztrátou tří bodů na první místo. Výborný podzim potvrdil Chýnov, odvezl si totiž všechny body ze hřiště ve Veselí nad Lužnicí a v tabulce je třetí! Nejlepší zápas podzimu, co se týče střelecké produktivity, odehrály Bernartice, během první dvacetiminutovky nasázely Nemanicím tři góly a v tomto trendu pokračovaly i ve druhé půli. Nemanice potvrdily svou nemohoucnost v zápasech na hřištích soupeřů, v nichž nezískaly ani bod. Zápas dohrávaly oslabení o vyloučeného Jindřicha Lukáše. Dačice doma porazily Planou nad Lužnicí, tři góly zaznamenal jejich kanonýr Pavel Dedič (jeden z penalty). Týn nad Vltavou nezakončil podzim dobře, prohrál doma s Ševětínem (gól mu dal nestárnoucí Vokurka, 46 let) a celkový dojem z odehraných podzimních utkání určitě nemá dobrý. Utkání dohrával bez svých dvou vyloučených hráčů Michala Stejskala a Tomáše Housky. Milevská rezerva nenavázala na šňůru tří vítězných zápasu po sobě a ten čtvrtý prohrála na hřišti posledního Meteoru Tábor. Přezimuje tak na posledním místě tabulky. Po bezbrankovém prvním poločasu Čekaničtí vedli o dva góly až do 85. minuty hry, kdy stav korigoval Dominik Reiniš. Vyrovnat se vzduchotechnikům již nepodařilo.

Vedoucí duo drží odstup

V 1. B třídě, skupině A, oba vedoucí celky vyhrály na hřištích svých soupeřů a se značným bodovým náskokem přezimují na nejvyšších příčkách tabulky. Velešín zvítězil v Loučovicích a Kaplice vyhrála ve Frymburku, hattrick zaznamenal Jakub Lesňák. Velešínští tedy vyhráli podzimní část soutěže s jednobodovým náskokem před Kaplicí. Třetí Netolice deklasovaly na hřišti soupeře Sedlec šesti trefami svého kanonýra Jakuba Varyše, který ještě nastřelil tyč. Ten se stal se 28 góly nejlepším střelcem podzimu v krajských soutěžích! Dříteň zásluhou dvojice Moudrý - Smékal pokořila na venkovním trávníku na jaře velmi dobře hrající Zlatou Korunu. Roudenská rezerva se ke konci podzimní části rozehrála a vyhrála u předposledního Dolního Dvořiště. Čtvrtý Boršov nad Vltavou prohrál sousedské derby v Kamenném Újezdě, i přes prohru nepřišel o svou pozici v tabulce. Horní Planá prohrála doma s Hrdějovicemi a ze všech mužstev 1. tříd získala po podzimní části soutěže nejméně bodů. Nováček hrál druhé housle.

Sousedovice pošesté s nulou

Ve skupině B lídr tabulky ze Sousedovic vyhrál s Chelčicemi díky hattricku svého kapitána Jana Hracha a udržel si první pozici před Vacovem, který doma také vyhrál s Cehnicemi. Třetí Strunkovice zvítězily s Volyní a udržely si kontakt s dvěma nejlepšími mužstvy skupiny. Čkyně vyhrála s oseckou rezervou a je čtvrtá. Bělčice udolaly poslední Stachy díky trefě Karla Zemana pět minut před koncem. K těsné výhře Sedlice nad Dražejovem pomohl nejvíce autor dvou gólů Filip Rakovan. Hosté korigovali výsledek tři minuty před koncem Tomášem Hrčkou. Ve všech sobotních zápasech vyhrávaly jen domácí celky. Pouze v nedělní dohrávce ve Vlachově Březí uhráli hosté aspoň bod. Prachatická rezerva se posunula na osmé místo.

Králova Lhota konečně vyhrála

Ve skupině C si Kovářov udržel si první místo výhrou na trávníku Řepče-Opařan vysokým rozdílem. Hattrickem se zaskvěl jejich snajpr Luboš Holub ml. Druhé Větrovy také nezaváhaly a odvezly si všechny body z Mladé Vožice, která po podzimní části drží čtvrté místo. Větrovy přezimují druhé s jednobodovou ztrátou. Chotoviny nezakončily podzim podle svých představ a prohrály s Mirovicemi. Tři trefy zaznamenal Jakub Převrátil (z toho jeden z pokutového kopu). Mirovice drží třetí pozici a na lídra ztrácí pouze dva body. Chyšky bodovaly naplno se Sepekovem a všechny tři góly (poslední z penalty) zaznamenal do sestavy se vracející exmilevský Václav Kosík. Hradiště využilo domácího prostředí, vyhrálo s Božeticemi a zařadilo se mezi dvacetibodová mužstva středu tabulky. Prvního vítězství v soutěži se dočkala až v posledním podzimním kole Králova Lhota. Ač oslabena od počátku druhé půle dvoubrankový náskok s Bostonem Kluky udržela a gólem Jakuba Kubáta sedm minut před závěrem střetnutí pečetila vítězství. V tabulce se zásluhou lepšího skóre posunula z posledního místa před Putim, která má nejhorší obranu i útok.

Vítězem Suchdol, zklamání na D. Vodě

Ve skupině D druhý Suchdol nad Lužnicí deklasoval jako neuctivý host Mladé a bude celou zimu lídrem tabulky. Na předměstí Budějovic vyhrál poločas (5:1) a ve druhém přidal ještě dvě trefy a nováčkovi ze středu tabulky připravil před dokopnou děsivou prohru. Třetí Tatran Lomnice nad Lužnicí vyhrál na hřišti čtvrté Olešnice, prohrával už od první minuty, ale skóre otočil díky dvěma gólům Petra Pancíře. Výhru pak pečetil v poslední minutě hry Jan Burda. Dosavadní lídr tabulky z Třebětic odpočíval, neboť měl zápasy již odehrané, v tabulce nakonec skončil třetí. Tak obrovsky vyrovnané je čelo tabulky této skupiny. Ledenice vyhrály výrazně nad Kardašovou Řečicí a poskočily o jedno místo směrem nahoru. Poslední Nová Bystřice vyhrála díky dvěma trefám Davida Frühaufa (jedna z pokutového kopu) se Studenou, avšak poslední místo díky horšímu skóre neopustila. Podzimní část dobře nezakončily ani Slavonice, prohrály na půdě nováčka z Českých Velenic a jsou až desáté. Naopak velenický nováček obsadil slušné páté místo. Největší zklamání zažívají asi příznivci Dobré Vody. Na jaře ještě účastník 1. A třídy se přihlásil o patro níž a po exodusu hráčů dával dohromady nový tým. Poslední utkání s třeboňskou rezervou jasně prohrál a je předpolední jen na skóre.


VÝSLEDKY 1. KOLA I. A TŘÍDY


SKUPINA A

FC Mariner Bavorovice – FK Lažiště 0:4 (0:1)
Branky: 23. Marek Sedláček, 51. Linhart, 63. Vokatý, 89. Stupár.
Rozhodčí: Kříž st. – Kollmann, Ernst. DFA: Janíček. ŽK: 2:1 (Trnka, Vlček – Hojdekr). Diváků: 100.

TJ Lokomotiva Č. Budějovice – FC AK-KO Semice 0:2 (0:0)
Branky: 84. Císařovský, 90. Škulina.
Rozhodčí: Valeš – Cigáň, Kabele. ŽK: 4:0 (Nechuta, Sudek, Ayeb, Kamiš). Diváků: 60.

TJ Nová Ves – TJ Šumavan Vimperk 3:2 (1:1)
Branky: 21. Boháč, 49. Procházka, 80. Sýs (vlastní) – 39. Chvosta, 61. Psutka.
Rozhodčí: Lepič – Brych, Mir. Pečenka. DFA: Bicek. ŽK: 4:2 (Boháč, Janeček, T. Novák, Bartizal – Jan Blahout, Pospíchal). Diváků: 60.

FK Junior Strakonice – TJ Spartak Trhové Sviny 1:4 (0:1)
Branky: 46. Zušťák – 25. Kodras, 65. Šemro, 70. Chromčák, 76. Lukáš Gažák.
Rozhodčí: Votava – Roman Mráz, Pánek. ŽK: 1:1 (Němeček – Petr). Diváků: 50.

SK Slavia Č. Budějovice – FK Tatran Prachatice 1:3 (1:2)
Branky: 19. Petr Kindermann – 28. (pen.) Juroš, 30. Lukeš, 90+3. Lachkovič.
Rozhodčí: Brych – Lepič, Mir. Pečenka. ŽK: 1:0 (Konečný). Diváků: 90.

FK Vodňany – SK Lhenice 2:1 (1:1)
Branky: 9. Girardey, 46. (pen.) Kunc – 18. Prenner.
Rozhodčí: Toucha – Jevčák, Schwarz. DFA: Bicek. ŽK: 1:3 (Malík – Prenner, Málek, Pořádek). Diváků: 80.

SK Větřní – SK Planá 4:4 (2:0)
Branky: 12., 36. a 71. Gutheis, 88. Podskalský – 52. a 90+2. Carda, 73. Lexa, 85. Ondřej Hotový.
Rozhodčí: Kollmann – Kříž st., Ernst. DFA: Kučera. ŽK: 3:0 (Podskalský, Gutheis, Peťule).
Diváků: 50.


SKUPINA B

TJ Centropen Dačice – TJ Sokol Planá nad Lužnicí 5:2 (2:0)
Branky: 20., 48. a 66. (pen.) Dedič, 26. Diviš, 79. Hric – 77. Hofbauer, 90. Šmídmajer.
Rozhodčí: Písek – Bumba, Křížek. ŽK: 2:3 (Točík, Matěj Votava – Handrejch, Hofbauer, Hnilička). Diváků: 30.

TJ Sokol Sezimovo Ústí – TJ Nová Včelnice 5:2 (3:1)
Branky: 5., 25., 27. a 74. Hoffmann, 71. Novotný – 35. (pen.) Pacholík, 62. Blažek.
Rozhodčí: Tauber – Průchová, Klimeš. DFA: Chlaň. ŽK: 3:5 (Sedloň, Voj. Brůžek, Hoffmann – Didek, Zápotoka, Pacholík, Pivko, Petráš). Diváků: 82.

TJ Sokol Bernartice – SK Nemanice 5:0 (3:0)
Branky: 3. Václav Homola, 9. Smrčina, 18. Peterka, 55. Jakub Novák, 73. Petr Homola.
Rozhodčí: Nedvěd – Kříž ml., Ovčáček. ŽK: 0:5 (58. a 76. Jind. Lukáš, 54. Bašta, 55. Rein, 56. Mir. Novotný). ČK: 0:1 (76. Jind. Lukáš). Diváků: 60.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí – FC Chýnov 0:2 (0:1)
Branky: 15. Václav Hruška, 57. Prášek.
Rozhodčí: Cigáň – Valeš, Kabele. ŽK: 4:2 (Mikeska, Richard Mach, Mahlej, Fichtner – Václav Hruška, Petrů). Diváků: 100.

FK Olympie Týn nad Vltavou – SK Ševětín 1:3 (1:2)
Branky: 45. Vařil – 20. Sedláček, 42. Vokurka, 66. Suchan.
Rozhodčí: Panský – Ondřej, Ctibor Novotný. ŽK: 3:2 (Michal Stejskal 2, Boček – Tomáš Sedláček, Mir. Šachl). ČK: 2:0 (68. Tomáš Houska, 80. Michal Stejskal). Diváků: 100.

FK Meteor Tábor – FC ZVVZ Milevsko B 2:1 (0:0)
Branky: 55. Kollárik, 77. Lorenc – 85. Reiniš.
Rozhodčí: Průchová – Tauber, Klimeš. DFA: Chlaň. ŽK: 2:0 (Kollárik, Lorenc). Diváků: 76.

SK Lišov – SK Čtyři Dvory 3:1 (0:0)
Branky: 65. Werner, 66. David Mlýnek, 86. Kandl – 60. (pen.) Nečekal.
Rozhodčí: Formánek – Leiš, Zabilka. ŽK: 2:2 (Lukáš Mlýnek, Kandl – Sekyra, Janeček). Diváků: 100.


VÝSLEDKY 1. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

SK Sedlec – 1.FC Netolice 0:6 (0:4)
Branky: 7. (pen.), 12., 23., 30., 50. a 55. Jakub Varyš.
Rozhodčí: Hladík – Crkva, Brom. DFA: Šnajder. ŽK: 3:2 (Špán, Zíka, Koch – Rokůsek, Baloušek). Diváků: 100.

FK Dolní Dvořiště – TJ Malše Roudné B 0:2 (0:0)
Branky: 79. Tibitanzl, 86. Wohlgemuth.
Rozhodčí: Boček – Picka, Janda. DFA: Kučera. ŽK: 3:3 (Kouba, Krenauer, Josefík – Vrábek, Tibitanzl, Melichar). Diváků: 65.

TJ Smrčina Horní Planá – TJ Slavoj Hrdějovice 1:4 (1:2)
Branky: 30. Adam Kvasnička – 13. a 47. Miklík, 33. Mir. Studnička, 57. Stráský.
Rozhodčí: Hošek – Šíma, Holub. ŽK: 1:0 (Trančík). Diváků: 40.

Vltavan Loučovice – FC Velešín 0:4 (0:2)
Branky: 5. Šálek, 7. Zimek, 69. Severa, 75. Špát.
Rozhodčí: Picka – Boček, Šudoma. ŽK: 1:2 (Toman – Pomije, Fišer). Diváků: 60.

TJ Sokol Kamenný Újezd – FK Boršov nad Vltavou 1:0 (0:0)
Branka: 57. Soukup.
Rozhodčí: Crkva – Hladík, Knotek. ŽK: 1:3 (Míka – Aleš Matoušek, Pokorný, Lísal). Diváků: 100.

SK Zlatá Koruna – TJ Dříteň 2:4 (1:1)
Branky: 10. Ohnsorg, 50. Homer – 12. a 73. Josef Moudrý, 61. a 86. Smékal.
Rozhodčí: Devera – Saidl, Adamovič. ŽK: 2:1 (T. Weinhard, Rychtář – Strapáč). Diváků: 60.

FC Šumava Frymburk – FK Spartak Kaplice 1:4 (0:1)
Branky: 89. (pen.) Flöring – 45., 74. a 78. Lesňák, 87. Pál.
Rozhodčí: Šíma – Hošek, Marek. ŽK: 6:0 (Petscher 2, Dušan Račák, Malák, Flöring, Vágner). ČK: 1:0 (62. Petscher). Diváků: 162.


SKUPINA B

SK Vacov – Sokol Cehnice 2:0 (1:0)
Branky: 25. Antonín Bujok, 58. Valta.
Rozhodčí: Hnilička – Ondra, Zloch. ŽK: 1:1 (Král – Marek Martínek). Diváků: 50.

TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí – SK Slavoj Volyně 3:0 (2:0)
Branky: 21. Páník, 38. Škopek, 89. Roman Žurek ml.
Rozhodčí: Šťastný – Syrovátka, Šupík. DFA: Janíček. ŽK: 2:3 (Šimčík, Klein – Sandany, Tokár, Malina). Diváků: 60.

TJ Sokol Bělčice – Sokol Stachy 3:2 (2:2)
Branky: 41. Zavadil, 45. Ráž, 85. Zeman – 25. Heidenreich, 35. Eigner.
Rozhodčí: Roman Novák – Kadlec, Hornát. ŽK: 1:1 (Cibulka – Jandoš). Diváků: 60.

TJ Sokol Sedlice – TJ Dražejov 3:2 (1:1)
Branky: 49. a 53. Filip Rakovan, 18. Zíka – 35. Michal Mertl, 87. Hrčka.
Rozhodčí: Ryneš – Švec, Rothschedl. ŽK: 2:2 (Filip Rakovan, Čabrádek – Oberreiter, Janus).
Diváků: 79.

FC Westra Sousedovice – FK Chelčice 5:0 (4:0)
Branky: 28., 35. a 43. Jan Hrach, 24. Kohout, 79. Milan Glazunov.
Rozhodčí: Vejčík – Talíř, Šindelář. ŽK: Hráno bez karet. Diváků: 90.

SK Čkyně – TJ Osek B 4:1 (1:0)
Branky: 5. a 78. Fiedler, 65. Král, 81. Klose – 47. Lávička.
Rozhodčí: Ondra – Hnilička, Muzika. ŽK: 0:2 (Diviš, Gondek). ČK: 0:1 (56. Jiří Hájek). Diváků: 40.

FC Vlachovo Březí – FK Tatran Prachatice B 1:1 (1:0)
Branky: 4. Novák – 67. Fišer.
Rozhodčí: Brom – Ovčáček, Harvalík. ŽK: 4:2 (Kalčík, Brzobohatý, Bušek, Ladislav Martínek – Růžička, Lachkovič). Diváků: 130.


SKUPINA C

TJ Hradiště – TJ Božetice 3:1 (1:0)
Branky: 34. Marek Valach, 60. Mála, 71. Mezera – 78. Čanda.
Rozhodčí: Křížovský – Makovička st., Tanáč. ŽK: 1:0 (Chassard). Diváků: 96.

TJ Sokol Chotoviny – SK Mirovice 1:3 (1:0)
Branky: 29. Bondarev – 51., 53. a 90+3. Jakub Převrátil.
Rozhodčí: Bartůněk – Studený, Pinc. ŽK: 3:5 (Bondarev 2, Jan Turek – Huleš 2, Mařík, Slavík, Jakub Převrátil). ČK: 1:2 (54. Volodymyr Bondarev – 76. Michal Huleš, 89. Filip Slavík). Diváků: 80.

TJ Sokol Mladá Vožice – SK KAVAS Větrovy 2:4 (1:2)
Branky: 45. Štěpán Kukla, 87. Petr Kukla – 11. Petr Klejna, 25. Teplo (vlastní), 71. Jar. Klejna, 90+3. Vácha.
Rozhodčí: Vican ml. – Svoboda, Šitner. DFA: Pípal. ŽK: 1:2 (Teplo –Jan Sedláček, Jar. Klejna). Diváků: 120.

FK Řepeč- Opařany – TJ ZD Kovářov 1:5 (1:1)
Branky: 31. Vlk – 9., 57. a 87. Luboš Holub ml., 52. Hubička, 84. Bursík.
Rozhodčí: Zabilka – Dimitrov, Třešňák. ŽK: 3:4 (Vlk, Jan Štecher, Mikšovský – Martin Faukner, Svojše, Hubička, Luboš Holub ml.). Diváků: 60.

TJ Sokol Putim – TJ Dolní Bukovsko 2:3 (0:1)
Branky: 54. (pen.) Basaraba, 80. Milan Nousek – 4. a 51. Venčovský, 70. Radim Kokeš ml.
Rozhodčí: Marek Mráz – Bezpalec, Třeštík. DFA: Brož. ŽK: 1:6 (Holan – Radim Kokeš ml., Josef Cihla, Venčovský, Frant. Cihla, Chochol, Voj. Dvořák). Diváků: 60.

TJ Králova Lhota – 1.FC Boston Kluky 5:2 (2:0)
Branky: 41. a 83. Kubát, 51. a 70. Jan Mašek, 34. Vařenka – 57. (pen.) a 80. Mir. Štěpán.
Rozhodčí: Krejník – Rous, Tanáč. ŽK: 3:0 (Herman, Vařenka, Tvrzský). ČK: 1:1 (46. Ondřej Uhlík – 88. Tomáš Benda). Diváků: 44.

FC Chyšky – TJ Sokol Sepekov 3:0 (2:0)
Branky: 21., 30. a 61. (pen.) Václav Kosík.
Rozhodčí: Frček – Radek Šťastný, Šika. ŽK: 4:2 (Brož, Málek, Vaverka, Voj. Petřík – Mašek, Lukáš Koutník). Diváků: 110.


SKUPINA D

SK Mladé – Sokol Suchdol nad Lužnicí 1:7 (1:5)
Branky: 25. Linhart – 29. a 31. Milan Heřman, 7. Bednář, 12. Jan Heřman, 18. Radek Arenberger, 49. Jakub Záruba, 65. Daniel Trmal.
Rozhodčí: Čarek – Pravda, Hora. DFA: Němeček. ŽK: 2:1 (Moudrý, Kočvara – Daniel Trmal). Diváků: 60.

TJ Lokomotiva Č. Velenice – TJ Sokol Slavonice 2:0 (1:0)
Branky: 8. Samec, 76. Banašík.
Rozhodčí: Řehoř – Kovařík, Kořínek. ŽK: 0:2 (Milan Balík, Chalupa). Diváků: 40.

TJ Slavoj Ledenice – FK Kardašova Řečice 1922 4:0 (2:0)
Branky: 25. Kadlec, 30. Pavlík, 54. Stránský, 60. Kubec.
Rozhodčí: Pravda – Čarek, Hora. DFA: Němeček. ŽK: 2:0 (Fencl, Volf). Diváků: 50.

TJ Jiskra Nová Bystřice – FK Studená 3:0 (1:0)
Branky: 9. a 78. (pen.) David Frühauf, 66. Kuchař.
Rozhodčí: Bumba – Juráň, Rous. ŽK: 3:2 (Frühauf, Bobál, Tomáš Dvořák – Doležal 2). ČK: 0:1 (83. Ondřej Doležal). Diváků: 100.

TJ Sokol Olešnice – TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí 1:3 (1:2)
Branky: 1. (pen.) Brousek – 20. a 44. Pancíř, 90. Burda.
Rozhodčí: Zdeněk Kovařík – Petr Řehoř, Jaroslav Škuthan. ŽK: 0:1 (Hrubý). Diváků: 60.

TJ Jiskra Třeboň B – SSK Dobrá Voda 5:1 (4:0)
Branky: 11. a 75. Voj. Výravský, 12. Matoušek, 27. Průcha, 40. Ondřej Michal – 30. Jakub Marek.
Rozhodčí: Žurek – Pánek, Bicek. ŽK: 4:1 (Průcha, Sivok, Jiráček, Podsclan – Šedivý). Diváků: 50.

FK Sokol Třebětice – volno


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Petr Vlasák (2x), Michaela Vrábková (1x), Jan Klein (1x), Zdeněk Formánek (1x), Daniel Pekař (1x)