Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. třídy: Lhenice uštědřily Vimperku půltucet, bez ztráty zůstává už jen Sokol S. Ústí

 
neděle, 30. září 2018, 21:47

AKTUALIZOVÁNO - Hrdinou zápasů I. A třídy se stal lhenický útočník Roman Iliev, který zatížil konto přes 50 minut v desíti hrajícího Šumavanu Vimperk čtyřmi góly. Městské derby Slavie s Lokomotivou skončilo bez gólů. Sezimoústecký Sokol vyhrál posedmé v řadě a na čele skupiny B má jde do sedmibodového trháku. V B třídě doma prohrály v boji o čelo Strunkovice a Čkyně, hořkost porážky poprvé pocítil doposud suverénní Kovářov. V nedělním magnetu dvou neporažených mužstev A třídy úřadoval strakonický kanonýr Jan Zušťák.

Lažiště pokořeno ve Strakonicích

V 1. A třídě, sk. A, Vodňany remizovaly s Bavorovicemi, musely dotahovat dvoubrankový náskok hostů. Pro debakl si přijelo do Lhenic mužstvo Vimperka. Ten se zrodil díky vyloučení brankáře Tomáše Wintra již v 35. minutě, do brány nastoupil hráč z pole Jan Blahout, domácí toho náležitě využili a nasázeli v přesilovce dalších pět gólů. Střelecky se zaskvěl Roman Iliev, autor čtyř branek. Dobrou formou po smolném rozjezdu ve vyšší soutěži se prezentují Semice. Po vítězství v Plané u českobudějovického letiště se v tabulce posunuly již na šesté místo. Městské derby mezi Slavií a Lokomotivou skončilo bezbrankovou plichtou, větší radost z ní měli určitě hosté, kteří potřebovali bodovat, aby se odpoutali od vyrovnaného konce tabulky. Větřní uhrálo na domácím trávníku remízu s favorizovanou Novou Vsí, ta si i přes tuto bodovou ztrátu udržela druhé místo. Domácím zajistil bod dvě minuty před koncem Rudolf Weinhard. Trhové Sviny velice těžko navazují na výbornou výkonnost z loňského jara. Tentokrát v domácím prostředí jen remizovali s trápícími se Prachaticemi. V zápasu kola vyhrál Junior Strakonice nad vedoucím týmem z Lažiště 2:1, když oba góly zaznamenal matador Jan Zušťák. Lídr ale vedoucí pozici neztratil a Junior se díky výhře posunul na druhé místo s jednobodovou ztrátou na svého nedělního protivníka.

Lišov boduje venku na 100 procent

Ve skupině B lídr tabulky Sokol Sezimovo Ústí v páteční předehrávce smetl na svém hřišti Za řekou pěti trefami Loko Veselí nad Lužnicí. Hodně tomu napomohlo i vyloučení brankáře Jakuba Hejla v 57. minutě za úmyslný faul v pokutovém území, do brány musel nastoupit hráč z pole stoper Richard Mach a domácí toho náležitě využili k pohodové výhře. Dvě branky zaznamenal Lukáš Irsa, z toho jednu z pokutového kopu. Dačice porazily na domácím trávníku Ševětín. Planá nad Lužnicí překvapivě zvítězila nad Novou Včelnici a zaznamenala tak v soutěži vůbec první výhru. Tu už moc potřebovala, aby se odpoutala od nelichotivého postavení v tabulce. Meteor Tábor nedotáhl do vítězného konce dobře rozehraný zápas s Lišovem. Ten předvedl opět závěrečný šturm, tentokrát s lepším koncem než v minulém domácím utkání s Bernarticemi. Dvěma brankami v závěru v průběhu tří minut zvrátil stav a veze z venku již čtvrtou výhru po sobě. Vyšvihl se tím již na druhé místo tabulky. Nemanice si bezpečně poradily v derby s druhým celkem tabulky ze Čtyř Dvorů a uštědřily mu čtyřgólovou porážku. Dvě trefy v první půli zaznamenal Miroslav Novotný. Bernartice si poradily s bránící Olympií Týn nad Vltavou, gól do šatny zaznamenal po rohovém kopu hlavou stoper Karel Trantina. Pojišťující trefu přidal krásnou střelou devatenáctiletý Tomáš Pěchota třináct minut před koncem. Ani na sedmý pokus se nepodařilo urvat první body milevské rezervě na domácím trávníku s Chýnovem. První gól zaznamenal proměněným pokutovým kopem kapitán Marek Masopust. Minutu před koncem první půle srovnával stav utkání chýnovský kanonýr Jaroslav Prášek. Hosté nakonec trefou Davida Štillera převrátili skóre na svou stranu. Za zatím suverénním Sokolem Sezimovo Ústí je tabulka pěkně napěchovaná, druhý Lišov od šestých Bernartic dělí pouhé dva body.

Kanonáda Boršova u Lipna

V 1. B třídě, skupině A, v utkání dvou posledních mužstev v tabulce nováčků soutěže prohrála Smrčina Horní Planá s Dolním Dvořištěm. O výsledku utkání bylo rozhodnuto již ve 38. minutě první půle. Domácí se sice na začátku utkání ujali vedení, avšak hosté pak třemi góly dokonali obrat v utkání. Frymburk porazil Kamenný Újezd a poskočil vzhůru tabulkou na šesté místo, Roman Mertl zaznamenal dvě trefy. Načínal a ukončoval brankový účet zápasu. Fotbalová kanonáda se konala v Loučovicích a slabá divácká návštěva viděla deset gólů. O vítězi bylo v podstatě rozhodnuto již v první půli. Hosté z Boršova pak ještě přidali ve druhém další tři góly a zrodil se divoký hokejový výsledek 2:8. Po třech brankách zaznamenali zkušený exligista Jan Gruber a Filip Pokorný. Dříteň v domácím prostředí porazila rezervu Roudného, když její dvě branky zaznamenal nestárnoucí Jaroslav Klimeš. Za malšany skóroval veterán Bohumil Vogl. Výbornou formu si udržují borci ze Zlaté Koruny a po vyhraném utkání se Sedlcem se probojovali již na krásnou třetí příčku. Velešín si domácím vítězstvím nad Hrdějovicemi 4:1 upevnil první místo v tabulce, o jeho góly se podělili rovným dílem Stanislav Šálek a Filip Rozkošný. Podobně zůstala na druhém místě Kaplice za výhru nad Netolicemi ve stejném poměru. Za kaplický Spartak se dvakrát trefil kanonýr Jakub Lesňák.

Šlágry o čelo vyhrávali hosté

Ve skupině B vedoucí Westra Sousedovice přivezla všechny body ze hřiště třetí Čkyně a má na čele tabulky již tříbodový náskok před Vacovem, kterému se povedl podobný kousek na hřišti ve Strunkovicích nad Blanicí. Oba momentálně čelní celky soutěže zvítězili shodným výsledkem 0:1. Na čtvrté místo v tabulce se dostala dobře hrající rezerva Oseka, po domácí výhře svého soupeře ze Stach poslala na úplný chvost tabulky. Nováček Dražejov se vysokou výhrou s prachatickou rezervou ze Záblatí vyšplhal již na šesté místo. Sedlice vyhrála těsně s Cehnicemi, když za hosty stanovil výsledek deset minut před koncem Miroslav Nedvěd. Slavoj Volyně se konečně odpoutal z nelichotivého posledního místa a vítězstvím nad Chelčicemi poskočil mezi šestibodové týmy v dolní polovině tabulky. O vítězství se zasloužil dvěma trefami v poslední patnáctiminutovce Filip Gašpar. Bělčice získaly důležité dva body výhrou na hřišti Vlachova Březí o tři branky. Díky ní patří do první pětice týmu, které se tlačí na vedoucí Sousedovice. Tři góly v tomto střetnutí zaznamenal Karel Hanzlík.

První porážky Kovářova a Větrov

Ve skupině C lídr došlo i na lídra tabulky. Jeho první bodovou ztrátu v soutěži osnoval v derby na jeho hřišti Sokol Sepekov. Ten body potřeboval jako sůl, aby se odpoutal ze spodních pozic v tabulce. Po vyhraném prvním poločasu udržel jednobrankový náskok až dokonce hojně sledovaného utkání. Divoká osmigólová plichta se zrodila v Řepči. Nováček Králova Lhota měl první vítězství v krajské soutěži nadosah. Ve druhé půli odskočil do dvoubrankového trháku, ale deset minut před koncem snížil kontaktním gólem Michal Dončuk a v poslední minutě srovnal Ondřej Vlk na konečných 4:4. Mladá Vožice si dojela do Putimi pro dvoubrankové vítězství. Čistý hattrick zaznamenal ve druhém poločasu Tomáš Kukla. Božetice měly v domácím prostředí namále s Dolním Bukovskem. Plichtu totiž zachraňoval v první minutě nastaveného času Jan Čanda. Hradiště vyhrálo nad Bostonem Kluky a poskočilo v tabulce na čtvrté místo. Utkání bylo rozhodnuto již v první půli. Ve druhé části hry již mužstva žádnou trefu nezaznamenala. Chotoviny se rozešly bezbrankovou remízou se sousedem v tabulce Chyšky.

Lomnici táhne 15letý střelec

Ve skupině D nováček soutěže ze Studené vyhrál nad Slavonicemi, dva góly zaznamenal osmnáctiletý Tomáš Přibyl. V utkání byli vyloučeni Miroslav Pelej a Robert Peschel za vzájemné napadení. Studená vystoupala již na třetí příčku. Slavoj Ledenice doma pouze remizoval s Českými Velenicemi, bod zachraňoval tahoun Miroslav Kadlec, a v tabulce si z předposledního místa moc nepolepšil. Stále neporažená Lomnice se i přes ztrátu dvou bodů dostala do čela soutěže zásluhou lepšího skóre. Remizovala totiž s Kardašovou Řečicí na svém trávníku, bod zachraňoval patnáctiletý domácí kanonýr Martim Prášek. Byla to již jeho sedmá trefa od počátku soutěže! Lídr tabulky ze Suchdola nad Lužnicí měl totiž volno. Olešnice si vítězstvím s Dobrou Vodou udržela třetí místo s jednobodovou ztrátou na vedoucí duo. Třebětice remizovaly s třeboňskou rezervou a drží výborné páté místo. Na chvostu zůstávají nadále i díky domácí prohře s nováčkem z Mladého fotbalisti z Nové Bystřice.


VÝSLEDKY 8. KOLA I. A TŘÍDY


SKUPINA A

FK Vodňany – FC Mariner Bavorovice 2:2 (0:1)
Branky: 62. (pen.) Kunc, 73. Šťastný – 39. (pen.) Filip Šafránek, 52. Hofmann.
Rozhodčí: Písek – Izugrafov, Dimitrov. DFA: Chlaň. ŽK: 2:4 (Kunc, Šťastný – Sekyra, Lukáš Hofmann, Filip Šafránek, Štěpánek). Diváků: 100. Předehráno 28. 9. 2019.

SK Lhenice – TJ Šumavan Vimperk 6:0 (3:0)
Branky: 19., 42., 47. a 62. Roman Iliev, 38. a 90. Pavel Prenner.
Rozhodčí: Izugrafov – Písek, Dimitrov. ŽK: 0:1 (83. Kvapil). ČK: 0:1 (35. Tomáš Winter). Diváků: 80.

SK Planá – FC AL-KO Semice 1:2 (1:1)
Branky: 33. Řehoř – 41. Sádlo, 66. Antony.
Rozhodčí: Tupý – Kříž st., Pícha. DFA: Brož. ŽK: 4:1 (Tomáš Pintér, Kitzler, Carda, Jakub Hotový –Šourek). Diváků: 80.

SK Slavia Č. Budějovice – TJ Lokomotiva Č. Budějovice 0:0
Rozhodčí: R. Mráz – Vítek, Pravda. ŽK: 3:3 (P. Kindermann 2, Boček – Nechuta, Ayeb, Čapek). ČK: 1:0 (79. P. Kindermann). Diváků: 180.

SK Větřní – TJ Nová Ves 2:2 (0:0)
Branky: 60. Sukdolák, 88. R. Weinhard – 49. Novák, 66. Procházka.
Rozhodčí: Kollmann – Valeš, Ernst. ŽK: 2:4 (Sivák, Gutheis –  Janeček, Boháč, Holý, Neumann). Diváků: 100.

TJ Spartak Trhové Sviny – FK Tatran Prachatice 1:1 (1:0)
Branky: 36. Kolář – 78. Kováč.
Rozhodčí: Cigáň – Kříž ml., Vican ml. ŽK: 0:3 (Kováč, Miesbauer, Juroš). Diváků: 80.

FK Junior Strakonice – FK Lažiště 2:1 (1:1)
Branky: 19. a 64. Jan Zušťák – 34. Vokatý.
Rozhodčí: Toucha – Tauber, Brom. DFA: Novotný. ŽK: 2:2 (Matěj Kostka, Zušťák – Rauscher, Volmut). Diváků: 300.


SKUPINA B

TJ Sokol Sezimovo Ústí – TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí 5:0 (2:0)
Branky: 57. a 62. Irsa, 5. Vilímek, 30. Nikl, 90+2. Doubek.
Rozhodčí: Leiš – Průchová, Brom. ŽK: 4:4 (Irsa, Hladík, Novotný, Škarda – Kotyza ml., Nuhlíček, Mikeska, Mahlej). ČK: 0:1 (57. Hejl). Diváků: 110. předehráno 28. 9. 2019.

TJ Centropen Dačice – SK Ševětín 2:0 (2:0)
Branky: 26. Hric, 42. Beníček.
Rozhodčí: Votava – Panský, Radek Šťastný. ŽK: 2:6 (Beníček, O. Svoboda – Chmel 2, P. Novotný, R. Novotný, L. Novotný, Sváta). ČK: 0:1 (84. Chmel). Diváků: 40.

TJ Sokol Planá nad Lužnicí – TJ Nová Včelnice 3:2 (2:1)
Branky: 6. Šmítmajer, 27. Roztočil, 50. Přibyl – 45. Šlapanský, 78. Hornát.
Rozhodčí: Ťupa – Toucha, Ondřej. DFA: Josef Šafránek. ŽK: 1:1 (Jar. Polišenský – Vokuš, Petráš, Pivko). ČK: 0:1 (Voj. Hornát po utkání). Diváků: 70.

FK Meteor Tábor – SK Lišov 1:2 (1:0)
Branky: 21. Kolář – 85. D. Mlýnek, 88. Bambule.
Rozhodčí: Náprava – Nedvěd, Devera. DFA: Janíček. ŽK: 2:3 (Kollárik, Josef Svatek – Leština, Lukáš Mlýnek, David Mlýnek). Diváků: 100.

SK Nemanice – SK Čtyři Dvory 4:0 (2:0)
Branky: 4. a 26. Mir. Novotný, 51. Čapek, 74. Zozuliak.
Rozhodčí: Tůma – Průchová, Kocina. ŽK: 1:1 (Bašta – Pecha). Diváků: 120.

TJ Sokol Bernartice – FK Olympie Týn Nad Vltavou 2:0 (1:0)
Branky: 45. Trantina, 77. Pěchota.
Rozhodčí: Valeš – Kříž st., Leiš. ŽK: 3:1 (Pěchota, Trantina, Václav Homola – Šálený). Diváků: 80.

FC ZVVZ Milevsko B – FC Chýnov 1:2 (1:1)
Branky: 16. (pen.) Masopust – 44. Prášek, 60. Štiller.
Rozhodčí: Brych – Ondřej, M. Mráz. ŽK: 1:6 (Šťastný – Král, Jan Hruška, Zítek, Mládek, Doubrava, Průša). Diváků: 30.


VÝSLEDKY 8. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

TJ Smrčina Horní Planá – FK Dolní Dvořiště 1:3 (1:3)
Branky: 2. Martin Mražík – 7. Tesař, 35. Kouba, 38. Šrefl.
Rozhodčí: Vejčík – Ct. Novotný, Janda. DFA: Němeček. ŽK: 2:2 (L. Mražík, A. Kvasnička – Zeman, Jan Posel). Diváků: 100.

FC Šumava Frymburk – TJ Sokol Kamenný Újezd 3:1 (2:0)
Branky: 18. a 89. R. Mertl, 41. Budík – 63. Kotalík.
Rozhodčí: Ct. Novotný – Vejčík, Marek. ŽK: 3:3 (Budík, Micák, Šisler – Nejedlý, Průdek, Filip). Diváků: 100.

Vltavan Loučovice – FK Boršov nad Vltavou 2:8 (2:5)
Branky: 26. a 43. Toth – 5., 15. a 57. Gruber, 20., 43. a 76. (pen.) Pokorný, 16. Staněk, 52. Lísal.
Rozhodčí: Boček – Kabele, Šudoma. DFA: Eibl. Bez karet. Diváků: 60.

TJ Dříteň – TJ Malše Roudné B 5:2 (1:0)
Branky: 50. a 52. Klimeš, 44. (pen.) Pojer, 55. Smékal, 89. Milan Kovařík – 60. Bohumil Vogl, 62. Berounský.
Rozhodčí: Bezpalec – Studený, Knotek. ŽK: 2:2 (Strapáč, Milan Kovařík – Lerch, M. Otepka). Diváků: 50.

SK Zlatá Koruna – SK Sedlec 3:1 (0:1)
Branky: 46. Rapčan, 49. Rychtář, 75. Homer – 39. Špán.
Rozhodčí: Křížovský – Makovička st., Reitinger. ŽK: 0:1 (Bašar) Diváků: 82.

FC Velešín – TJ Slavoj Hrdějovice 4:1 (2:1)
Branky: 16. a 65. Šálek, 38. a 62. Rozkošný – 22. Mir. Studnička.
Rozhodčí: Žurek – Hladík, Janda. ŽK: 0:2 (Jan Suchan, Jan Turek). Diváků: 85.

FK Spartak Kaplice – 1.FC Netolice 4:1 (1:1)
Branky: 53. a 76. Lesňák, 44. Gondek, 66. Štrbačka – 8. Konvička.
Rozhodčí: Krejník – Rous, Kemény. ŽK: 2:1 (Štrbačka, Kebl – Baloušek). Diváků: 180.


SKUPINA B

TJ Dražejov – FK Tatran Prachatice B 5:0 (2:0)
Branky: 25. a 87. Hrčka, 32. a 48. Poláček, 64. Mertl.
Rozhodčí: Ambrožová – Ryneš, Homola. ŽK: 1:1 (Janus – Lachkovič). Diváků: 100.

TJ Osek B – Sokol Stachy 3:1 (0:0)
Branky: 53. Hřebíček, 81. Jan Hoch, 84. Čermák – 70. Záleský.
Rozhodčí: R. Novák – Bartůněk, Hodánek ml. ŽK: 1:2 (Jan Hájek – Schinzel, Eigner). Diváků: 60.

TJ Sokol Sedlice – Sokol Cehnice 2:1 (2:0)
Branky: 17. Dumský, 31. Petráš – 79. Nedvěd.
Rozhodčí: Klimeš – Frček, Hodánek st. ŽK: 2:3 (Křišťan, Běloušek – Mára, Nedvěd, Libor Čech). Diváků: 50.

SK Čkyně – FC Westra Sousedovice 0:1 (0:0)
Branka: 76. Marcinko.
Rozhodčí: Crkva – Kadlec, Zloch. DFA: Kučera. ŽK: 0:2 (Mráz, Horňák). Diváků: 80.

TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí – SK Vacov 0:1 (0:0)
Branka: 65. Zitta.
Rozhodčí: Ryneš – Ambrožová, Muzika. ŽK: 2:3 (Páník, Řezníček – Jar. Červenka, Zábranský, Jírovec). Diváků: 82.

SK Slavoj Volyně – FK Chelčice 3:1 (0:0)
Branky: 76. a 90. Filip Gašpar, 58. Brabec – 65. Machnyk.
Rozhodčí: Trkovský – Čarek, Šedivý. ŽK: 3:1 (Tokár, Sandany, Nový – Benedikt). Diváků: 100.

FC Vlachovo Březí – TJ Sokol Bělčice 1:4 (0:2)
Branky: 66. Ladislav Martínek – 44., 48. a 90+1. Karel Hanzlík, 45. Hrkel.
Rozhodčí: Humr – Pravda, Šupík. DFA: Jiří Urban. ŽK: 2:0 (Kužvart, L. Martínek). Diváků: 72.


SKUPINA C

FK Řepeč-Opařany – TJ Králova Lhota 4:4 (1:1)
Branky: 61. a 70. Michal Dončuk, 32. Vlk, 90. Miloslav Pražma – 19. Tvrzský, 46. Jan Mašek, 50. Příborský, 66. Josef Mašek.
Rozhodčí: Ovčáček – Klimeš, Pinc. ŽK: 1:3 (Mir. Štecher – Kubát, Kunt, Tvrzský). ČK: 0:1 (63. Voj. Maštalíř). Diváků: 50.

TJ Sokol Putim – TJ Sokol Mladá Vožice 2:4 (2:1)
Branky: 15. Basaraba, 15. Holan – 46., 76. a 86. Tomáš Kukla, 26. Písařík.
Rozhodčí: Hladík – Křížek, Smola. ŽK: 3:4 (Gotfríd, Holan, Martin Souhrada – Teplo, Struska, Písařík, Tomáš Kukla). Diváků: 75.

SK Mirovice – SK KAVAS Větrovy 3:1 (0:1)
Branky: 56. Karel Mařík ml., 74. Roman Peterka, 80. (pen.) Jakub Převrátil – 28. Petr Klejna.
Rozhodčí: P. Šťastný – Dimitrov, Studený. ŽK: 2:2 (Huleš, Václav Jelínek – Petr Klejna, Ondřej Jelínek). Diváků: 150.

TJ ZD Kovářov – TJ Sokol Sepekov 2:3 (1:2)
Branky: 35. Svojše, 57. Hubička – 21. Martin Tupý, 30. Matěj Kotrba, 50. Lukáš Hadáček.
Rozhodčí: Šíma – Ovčáček, Jevčák. ŽK: 2:2 (Václav Růzha, Coufal – Jiří Doubek, Mašek). Diváků: 150.

TJ Božetice – TJ Dolní Bukovsko 2:2 (1:1)
Branky: 22. Josef Fara, 90+1. Jan Čanda – 33. Jareš, 69. Tien Nguyen.
Rozhodčí: Zabilka – Picka, Jaroš. ŽK: 2:4 (Josef Fara, Volf – Hruška, Lukáš Malecha, Tien Nguyen, Chochol). Diváků: 85.

TJ Hradiště – 1.FC Boston Kluky 2:0 (2:0)
Branky: 24. David Pichlík, 35. Rybár.
Rozhodčí: Hošek – Kovařík, Matura. DFA: Bicek. ŽK: 1:3 (Tichava – Němec, Voj. Košatka, O. Fučík). Diváků: 100.

TJ Sokol Chotoviny – FC Chyšky 0:0
Rozhodčí: Talíř – Syrovátka, Prchlík. DFA: Pípal. ŽK: 3:1 (Vrhel, Slabý, Plecitý – Čapek). Diváků: 75.


SKUPINA D

FK Studená – TJ Sokol Slavonice 4:3 (1:0)
Branky: 22. a 51. Tomáš Přibyl, 72. Lojka, 74. Mitas – 53. Milan Balík, 70. Voj. Balík, 79. Bodlák.
Rozhodčí: Bumba – Blažek, Esterka. ŽK: 3:3 (Kadlec, Lojka, Maška – Bodlák, Voj. Balík, Milan Balík). ČK: 1:1 (59. Mir. Pelej – 59. Robert Peschel). Diváků: 100.

TJ Slavoj Ledenice – TJ Lokomotiva České Velenice 1:1 (0:0)
Branky: 88. Kadlec – 47. Janda.
Rozhodčí: Svoboda – Rous, Hora. DFA: Albrecht. ŽK: 3:3 (Hrubý, Mir. Kadlec, Fošum – Arvaj, Fiala, Macho). Diváků: 80.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí – FK Kardašova Řečice 1922 2:2 (0:0)
Branky: 54. Marsa, 85. Prášek – 63. Janeček, 84. Šergl.
Rozhodčí: R. Šťastný – Panský, Votava. ŽK: 3:5 (Šálený, Pancíř, Prášek – Vodička, Mach, Šergl, Janeček, Madar). Diváků: 40.

FK Sokol Třebětice – TJ Jiskra Třeboň B 2:2 (0:2)
Branky: 50. a 60. Voj. Habr – 25. Beníšek, 39. Bartl.
Rozhodčí: Kovařík – Picka, Filo. ŽK: 2:2 (Pokorný, Černý – O. Michal, Sivok). Diváků: 150.

TJ Sokol Olešnice – SSK Dobrá Voda 4:2 (2:1)
Branky: 43. a 84. Lenk, 7. Horelica, 77. Drtina – 45. (pen.) Novotný, 54. J. Marek.
Rozhodčí: Pánek – Zabilka, Stach. ŽK: 4:2 (Lechner, Husa, Kačírek, Lenk – Klimeš, Frolík). Diváků: 95.

TJ Jiskra Nová Bystřice – SK Mladé 2:4 (0:2)
Branky: 62. Celý, 65. Havel – 10. a 50. Linhart, 25. Schuster, 82. Vítek.
Rozhodčí: Vican ml. – Svoboda, Blažek. ŽK: 3:3 (Schramhauser, Hynek, Havel – Šťastný, Linhart, Tondr ml.) Diváků: 100.

Suchdol nad Lužnicí – volno


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Jan Škrle (3x), Petr Vlasák (2x), Jan Klein (1x)