Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. třídy: Trojlístek nováčků se drží v čele. Strunkovice zůstaly na štítě Sousedovic

 
neděle, 23. září 2018, 23:50

AKTUALIZOVÁNO - Trojice nováčků v A skupině I. A třídy, Lažiště, Nová Ves a Strakonice, zatím obstává v konkurenci starousedlíků na jedničku. Usadila na špici a dosud nepoznala hořkost porážky. Ve šlágru B třídy, skupiny B, porazily Sousedovice gólem Milana Glazunova konkurenta ze Strunkovic a katapultovaly se na první příčku. V desetigólové přestřelce neudržel Sedlec vedení 3:0, Frymburk v přesilovce srovnal v 82. minutě na 4:4, ale domácí po heroickém výkonu znovu strhli vedení na vlastní stranu.

Větřní poprvé bodovalo na „Lokotce“

V 1. A třídě, sk. A,  se v Bavorovicích zrodila bezbranková remíza. Spokojenější v  byl Junior Strakonice, který si udržel kontakt s prvními třemi mužstvy tabulky, i když v tabulce klesl o dvě místa. Výborné utkání opět odehrál nováček z Lažiště, který porazil na domácím trávníku dalšího nováčka ze Lhenic a je stále na čele skupiny. Neskutečně tak ve vyšší soutěži navazuje na vítězné tažení B třídou v loňské sezóně. Nová Ves si poradila s posílenými Vodňany a pečetila své vítězství v poslední minutě exroudenským Adamem Trejbalem. Českobudějovická Slavia porazila Trhové Sviny díky střelecké potenci svého kanonýra Petra Kindermanna. Hosté měli v poli navrch, domácí podržel gólman Konečný. Slavisté poskočili v tabulce na třetí příčku. Hodně si polepšily Semice, které třetím zápasem bez porážky v řadě vystoupaly již do klidného středu tabulky. Porazily doma dosud výsledkově trápící se Tatran Prachatice, ten se jen díky lepšímu skóre propadl již na 13. místo tabulky. Vimperk udolal Šípovým gólem Planou u ČB, která má v kolonce výher stále nulu. Suchovrbenská Lokomotiva si zadělala na starosti domácí porážkou s Větřním. Poslední tým soutěže nasměroval za body dvěma zásahy kapitán Petr Gutheis.

Za Ševětín skórovali benjamínek i veterán

Ve skupině B potvrdil svou suverenitu Sokol Sezimovo Ústí a snadno si poradil v derby s Planou nad Lužnicí. Vyhrál o čtyři branky a již o poločasu utkání nebylo v podstatě co řešit. Čtyři Dvory vyhrály nad rezervou Milevska a probojovaly se na druhé místo tabulky. Jejich všechny tři góly zaznamenal Tomáš Tengl, který domácím zajistil výhru v 78. minutě hry. Milevská rezerva zůstává jako jediný tým ze všech krajských 1. tříd po tomto šestém odehraném kole bez bodového zisku. Ševětín potvrdil v domácím prostředí dva body přivezené v minulém kole právě z Milevska a zdolal o tři góly Nemanice. Dvěma góly k výhře přispěl čerstvě šestnáctiletý Tomáš Hegr. Důležitou druhou trefu domácích obstaral o 30 let starší Svatopluk Vokurka. Chýnov doma remizoval s těžkým soupeřem z Nové Včelnice, když hostující Jakub Průša vyrovnával až dvě minuty před koncem. Velké drama se zrodilo v koncovce zápasu v Lišově. Bernartice kvalitní obranou nedovolily domácím až do 86. minuty skórovat. Pak se ale děly věci. Čtyři minuty před koncem dal Petr Kandl hlavou kontaktní gól a v 90. minutě odpískal rozhodčí penaltu za faul v pokutovém území na  kapitána domácích Daniela Bouchala. Bernartický gólman Tomáš Fučík však vystihl směr střely exekutora Aleše Červenky a míč vyrazil. Hlavně díky němu si odvezli zaslouženě všechny body hosté. Týnská Olympie porazila tříbrankovým rozdílem Dačice, když o svém vítězství rozhodla za jednadvacet minut první půle. U hostujícího mužstva byl vyloučen ve druhém poločasu jejich kapitán Vojtěch Kněžínek. Lokomotiva Veselí nad Lužnicí vyhrála gólem Josefa Mikesky nad Meteorem Tábor a polepšila si o tři místa vzhůru.

Velešín je první, využil klopýtnutí Kaplice

V 1. B třídě, skupině A, ztratila Kaplice remízou v Boršově nad Vltavou první místo. Do čela se vyšvihl vysokým vítězstvím na hřišti nováčka z Horní Plané její pronásledovatel z Velešína. Ten o jednoznačném vítězství rozhodl během úvodních dvaceti minut, kdy konto domácích zatížili čtyřmi trefami. O góly se podělili spravedlivě Jakub Rozkošný a Stanislav Šálek. Divoká desetigólová přestřelka se konala v Sedlci, kde hostoval Frymburk. Domácí ztratili třígólový náskok z prvního poločasu a to ještě přišli o Michala Chromého v závěru první půle. Nakonec o svém vítězství rozhodli za stavu 4:4 dvěma góly v rozmezí dvou minut. Zajímavostí tohoto utkání jistě je, že v jeho poslední desetiminutovce padly čtyři góly v rozmezí čtyř minut! Netolice porazily Dříteň a pomalu se na ní bodově dotahují. Za domácí zaznamenal tři góly Jakub Varyš. Rezerva Roudného prohrála doma s Hrdějovicemi, za které dvakrát skóroval Miroslav Studnička. Nováček z Dolního Dvořiště prohrál se Zlatou Korunou, když všech pět gólů padlo až ve druhé části hry. V nedělní dohrávce vyhrál Kamenný Újezd nad Loučovicemi, když jejich dva góly zaznamenal David Frnka. Hrálo se před pěknou návštěvou 150 diváků.

Cehnický Krejsa odstřelil hattrickem Volyni

Ve skupině B souboj třetí Westry Sousedovice s druhými Strunkovicemi nad Blanicí rozhodl na začátku poslední půlhodinky utkání kanonýr Milan Glazunov. V poslední minutě uviděl kartu rudé barvy hostující Tomáš Škopek. Sousedovice se tak po jednom týdnu vrátily na čelo soutěže. Čkyně totiž remizovala v Bělčicích a kvůli ztrátě dvou bodů o první místo přišla. Výsledek utkání se čtvrtými Bělčicemi byl stanoven v první půli. Na vedoucí gól Václava Turka odpověděl na konci dvacetiminutovky Ondřej Páca. Pak už nikdo do konce zápasu rozhodující úspěch nezaznamenal. Stachy remizovaly s prachatickou rezervou. Cehnice v záchranářském souboji dvou tříbodových mužstev z chvostu porazily Volyni, když se hattrickem zaskvěl Pavel Krejza, bývalá opora Katovic. Chelčice v domácím prostředí přenechaly všechny body soupeři z osecké rezervy. Ta se probojovala díky bodovým ziskům z posledních třech zápasů již na čtvrté místo s minimálním odstupem na čelo tabulky. Osečtí pendlové Jan Hoch a Jiří Hájek stihli během jednoho dne odehrát celé dva zápasy. Vlachovo Březí na domácím trávníku porazilo v duelu dvou nejhorších obran Dražejov a zůstává na vlastním trávníku stoprocentní. U vacovských pekáren se zrodila očekávaná výhra. Místní SK si snadno poradilo se Sedlicí, když si góly rozložilo stejnoměrně do obou poločasů.

Kovářov pošesté vítězně, vyhrál i v Klukách

Ve skupině C lídr soutěže tým z Kovářova nezaváhal ani v šestém utkání a z Kluk se veze další tříbodový zisk. Jako jediné mužstvo ze všech B tříd neztratilo zatím jediný bod. Na druhé Větrovy si udržuje čtyřbodový náskok. Ty v domácím prostředí zvítězili dvoubrankovým rozdílem s mužstvem Dolního Bukovska. Třetí místo si udržely Mirovice, když pokořily "bůrem" Sepekov na jeho trávníku. Již po prvních pětačtyřiceti minutách bylo jasné, že Sepekovští v tomto utkání se silným soupeřem asi bodovat nebudou. V horní polovině tabulky se udržují i Chotoviny, které přivezly všechny body z Mladé Vožice gólem Volodymyra Bondareva po čtvrthodince hry. Ve druhé půli se již stav nezměnil. Prvního vítězství se dočkala Putim, když v domácím prostředí porazila čtvrté Božetice. V domácím prostředí zraněními zdecimované Chyšky porazily svého souseda v tabulce z Řepče-Opařan o gól a dostaly se do čtyřčlenného desetibodového lepšího středu tabulky. Králova Lhota urvala doma druhý bod s Hradištěm, když musela dotahovat dvougólovou poločasovou ztrátu. Stav utkání srovnával patnáct minut před konce Jan Mašek. Ani zisk bodu ale neodvrátil pád nováčka na poslední pozici.

Hořká první prohra Olešnice v Břilicích

Ve skupině D lídr tabulky ze Suchdola nad Lužnicí potvrdil dobrou herní pohodu a současnou formu. Porazil na svém trávníku nováčka ze Studené čtyřgólovým rozdílem. O dvě trefy se postaral Jan Heřman. Mužstvo hostů totiž hrálo již od osmé minuty oslabeno o vyloučeného Lukáše Makovičku. O to mělo vedoucí mužstvo jednodušší pozici. Tatran Lomnice nad Lužnící též potvrdil své postavení v tabulce a odvezl si všechny body z trápících se Ledenic. Dobré utkání odehrálo na svém trávníku mužstvo nováčka z Mladého. Porazilo totiž čtvrté mužstvo tabulky z Třebětic, když skóre zápasu načínal proměněným pokutovým kopem Karel Tondr ml. a také ho gólově v 68. minutě uzavíral. Šesté Slavonice si poradily na doma s momentálně se výsledkově tápající Kardašovou Řečicí. O vítězství přispěl dvěma trefami Vojtěch Balík. Slavonice stoupají tabulkou vzhůru, aktuálně si pronajaly čtvrté místo. Třeboňská rezerva s několika pendly výrazně porazila třetí Olešnici a poskočila na osmé místo tabulky. Olešnice i přes čtyřgólovou prohru zůstává na třetím místě. Prohrála vůbec poprvé v soutěži. Divoká plichta 5:5 se zrodila v Českých Velenicích. Lokomotiva prohrála první poločas s Novou Bystřicí o dvě branky – 1:3. Čtyřmi góly po sobě ve druhé půli v průběhu dvaceti minut dokonale otočila stav na 5:3. Ale v poslední desetiminutovce dostali od soupeře dva góly a bylo srovnáno. Střelecky se u Velenických se blýskl čistým hattrickem za čtrnáct minut Karel Janda. Tři branky zaznamenal též hostující Jiří Havel, z toho dva proměněním pokutových kopů.


VÝSLEDKY 7. KOLA I. A TŘÍDY


SKUPINA A

FC Mariner Bavorovice – FK Junior Strakonice 0:0
Rozhodčí: Kříž st. – Kříž ml., Bumba. DFA: Bicek. ŽK: 1:2 (Filip Šafránek – Václav Šrámek, Bálek). Diváků: 150.

TJ Nová Ves – FK Vodňany 3:1 (2:1)
Branky: 3. Holý, 44. Janeček, 90. Trejbal – 31. Malík.
Rozhodčí: Formánek – Písek, Zabilka. DFA: Chlaň. ŽK: 1:3 (Zb. Holý – Šlehofer, Kunc, Pat. Hrachovec). Diváků: 125.

TJ Lokomotiva Č. Budějovice – SK Větřní 0:3 (0:1)
Branky: 19. a 63. Gutheis, 75. Vnuk.
Rozhodčí: Brych – Tauber, Žurek. ŽK: 2:3 (Weinreb, Roden – Pat. Podskalský, Dvořáček, Gutheis). Diváků: 60.

FK Lažiště – SK Lhenice 4:0 (4:0)
Branky: 25. Makoš, 28. Vokatý, 35. Sedláček, 43. Pěsta.
Rozhodčí: Petričák – R. Mráz, Frček. DFA: Jiří Urban. ŽK: 2:3 (Hojdekr, Bednár – Pořádek, Prenner, Mahák). Diváků: 100.

FC AL-KO Semice – FK Tatran Prachatice 3:0 (0:0)
Branky: 64. (pen.) Zborník, 83. Škulina, 89. Pavel Keclík.
Rozhodčí: Nedvěd – Cigáň, Kovařík. ŽK: 0:3 (Hopfinger, Juroš, Ondřej Kochma). Diváků: 80.

TJ Šumavan Vimperk – SK Planá 1:0 (1:0)
Branka: 34. Martin Šíp.
Rozhodčí: Jevčák – Toucha, Landík. DFA: Brož. ŽK: 3:3 (Císař, Vondrášek, Pospíchal – Lengyel, Kitzler, Lexa). ČK: 0:1 (90. Tomáš Plojhar). Diváků: 80.

SK Slavia Č. Budějovice – TJ Spartak Trhové Sviny 3:1 (1:0)
Branky: 13. Wegenkittl, 69. a 81. Petr Kindermann – 59. Lukáš Gažák.
Rozhodčí: Kříž ml. – Kříž st., Bumba. ŽK: 3:0 (Petr Kindermann, Vranovský, Mizera). Diváků: 120.


SKUPINA B

SK Čtyři Dvory – FC ZVVZ Milevsko B 3:2 (1:1)
Branky: 45., 66. a 78. Tengl – 10. Římanek, 48. Kutil.
Rozhodčí: Náprava – Valeš, Svoboda. ŽK: 1:1 (Matušek – Reiniš). Diváků: 40.

SK Ševětín – SK Nemanice 4:1 (2:0)
Branky: 27. a 76. Hegr, 37. Vokurka, 73. Hindy – 89. Bašta.
Rozhodčí: Panský – Kollmann, Radek Šťastný. ŽK: 1:1 (Šachl – Kisvetr). Diváků: 130.

FK Olympie Týn nad Vltavou – TJ Centropen Dačice 3:0 (3:0)
Branky: 11. Liška, 17. Vařil, 21. Tomka.
Rozhodčí: Votava – Vítek, Hladík. ŽK: 1:3 (Vařil – Kněžínek 2, Diviš). ČK: 0:1 (57. Voj. Kněžínek). Diváků: 80.

TJ Sokol Sezimovo Ústí – TJ Sokol Planá nad Lužnicí 4:0 (3:0)
Branky: 8. Vilímek, 20. Polišenský (vlastní), 35. Pavel Sazma, 61. Doubek.
Rozhodčí: Leiš – Izugrafov, Vejčík. DFA: Hanzal. ŽK: 1:2 (Jakub Škarda – Polišenský, Hofbauer). Diváků: 100.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí – FK Meteor Tábor 1:0 (0:0)
Branka: 65. Mikeska.
Rozhodčí: Průchová – Tauber, Formánek. DFA: Štuk. ŽK: 2:2 (Mach, Daněk – Kolář, Josef Svatek). Diváků: 90.

FC Chýnov – TJ Nová Včelnice 2:2 (1:0)
Branky: 44. (pen.) Prášek, 57. Václav Hruška – 56. Tuček, 88. Průša.
Rozhodčí: Lepič – Ťupa, Pravda. DFA: Brož. ŽK: 2:5 (Doubrava, Jan Hruška – Hulík, Petráš, Pivko, Mareš, Šlapanský). Diváků: 110.

SK Lišov – TJ Sokol Bernartice 1:2 (0:1)
Branky: 86. Petr Kandl – 14. Daniel Smrčina, 50. Adam Rakovan. Domácí Červenka neproměnil v 90. minutě penaltu.
Rozhodčí: Tupý – Tůma, Petr Šťastný. ŽK: 0:1 (Peterka). Diváků: 80.


VÝSLEDKY 7. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

SK Sedlec – FC Šumava Frymburk 6:4 (3:0)
Branky: 16. a 29. T. Kučera, 45. (+2) Koch, 58. Martin Pešek, 84. Zíka, 86. Hudec – 46. a 82. Rillich, 51. R. Mertl, 82. Budík.
Rozhodčí: Picka – Boček, Knotek. ŽK: 1:1 (Koch – Petscher). ČK: 1:0 (45+3. Chromý). Diváků: 50.

TJ Horní Horní Planá – FC Velešín 1:6 (1:4)
Branky: 37. Bednář – 9. a 20. Jakub Rozkošný, 11. a 14. Šálek, 48. (pen.) Kothánek, 86. Filip Rozkošný.
Rozhodčí: Novák – Ryneš, Janda. ŽK: 0:1 (Pomije). Diváků: 40.

FK Dolní Dvořiště – SK Zlatá Koruna 2:3 (0:0)
Branky: 76. Benda, 87. Hošek – 62. a 84. Homer, 82. Fuciman.
Rozhodčí: Křížek – Pícha, Velechovský. ŽK: 4:1 (Krenauer, Hošek, Pecha, Kouba – Zayml). Diváků: 100.

1.FC Netolice – TJ Dříteň 5:2 (3:2)
Branky: 4., 44. a 69. Varyš, 14. Vlášek, 63. Pivoňka – 8. Klimeš, 38. Smékal.
Rozhodčí: Boček – Picka, Muzika. ŽK: 2:1 (Varyš, Konvička – Tomáš Kovařík). Diváků: 80.

TJ Malše Roudné B – TJ Slavoj Hrdějovice 0:2 (0:0)
Branky: 47. a 65. Mir. Studnička.
Rozhodčí: Ryneš – Ernst, Pileček. ŽK: 1:2 (Kubeš – Jan Suchan, Miklík). Diváků: 70.

FK Boršov nad Vltavou – FK Spartak Kaplice 1:1 (0:0)
Branky: 74. Gruber – 47. Urazil.
Rozhodčí: Svoboda – Valeš, Náprava. DFA: Chlaň. ŽK: 0:1 (Urazil). Diváků: 70.

TJ Kamenný Újezd – Vltavan Loučovice 4:2 (1:1)
Branky: 6. a 50. David Frnka, 70. Komberec, 86. Aleš Černý – 14. Fejtek, 60. Dudla.
Rozhodčí: Bumba – Studený, Feitl. ŽK: 1:1 (Stegbauer – Dudla). Diváků: 150.


SKUPINA B

Sokol Stachy – FK Tatran Prachatice B  2:2 (0:1)
Branky: 51. Záleský, 76. Heidenreich – 40. Lachkovič, 86. Kolafa.
Rozhodčí: M. Mráz – Pánek, Sýkora. ŽK: 3:4 (Kroupa, Foltýn, Jandoš – Janošťák, Lachkovič, Vít. Sova, Lukeš). Diváků: 80.

Sokol Cehnice – SK Slavoj Volyně 3:1 (1:1)
Branky: 40., 48. a 65. Krejsa – 42. Prihara.
Rozhodčí: Ovčáček – Hnilička, Poklop. ŽK: 2:2 (Krejsa, Turek – Tokár, Sandany). Diváků: 150.

TJ Sokol Bělčice – SK Čkyně 1:1 (1:1)
Branky: 19. Páca – 5. V. Turek.
Rozhodčí: Ambrožová – M. Mráz, Holín. ŽK: 0:1 (Děd st.). Diváků: 80.

FC Westra Sousedovice – TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí 1:0 (0:0)
Branka: 63. Milan Glazunov.
Rozhodčí: Hnilička – Ovčáček, Poklop. DFA: Albrecht. ŽK: 4:5 (Duba, Kacetl, Brynda, Mráz – Škopek 2, Bezděkovský, Pánik, Dvořák). ČK: 0:1 (90. Škopek). Diváků: 90.

FK Chelčice – TJ Osek B 1:2 (0:0)
Branky: 84. Šácha – 68. Jan Hoch, 77. Jan Hájek.
Rozhodčí: Hošek – Petr Šťastný, Rothschedl. ŽK: 4:1 (Křenek 2, Jan Turek, Šácha – Čapek). ČK: 1:0 (60. Jar. Křenek). Diváků: 60.

FC Vlachovo Březí – TJ Dražejov 3:2 (1:1)
Branky: 44. Kravčenko, 49. Brzobohatý, 53. Hubáček – 19. Poláček, 86. (pen.) Samohejl.
Rozhodčí: Hučík – Krejník, Heinzl. DFA: Řezáč. ŽK: 1:2 (Majer – Hrubý, Řezníček). Diváků: 110.

SK Vacov – TJ Sokol Sedlice 4:0 (2:0)
Branky: 20. Král, 28. Mir. Vítovec, 49. Jírovec, 81. Zitta.
Rozhodčí: Ondra – Kovařík, Muzika. ŽK: 2:3 (A. Bujok, Král – Němec, Klíma ml., Koutenský). Diváků: 60.


SKUPINA C

TJ Sokol Mladá Vožice – TJ Sokol Chotoviny 0:1 (0:1)
Branka: 15. Bondarev.
Rozhodčí: Dimitrov – Vejčík, Fiala. DFA: Pípal. ŽK: 4:2 (Tomáš Svatek, Tomáš Kukla, Petr Kukla, Písařík – Pavlíček, Bondarev). Diváků: 100.

SK KAVAS Větrovy – TJ Dolní Bukovsko 2:0 (0:0)
Branky: 75. Trnka, 83. Petr Klejna ml.
Rozhodčí: Čarek – Pravda, Petr Klejna st. (N). DFA: Kučera. ŽK: 1:2 (Michal Jelínek – Frant. Cihla, Zahradník). Diváků: 60.

1.FC Boston Kluky – TJ ZD Kovářov 2:4 (1:3)
Branky: 28. Mir. Říha st., 58. Voj. Košatka – 10. Svojše, 18. Luboš Holub ml., 27. Coufal, 75. Jan Růzha.
Rozhodčí: Klimeš – Ct. Novotný, Hrušková. ŽK: 2:1 (Lid, Josef Košatka – Holub ml.). Diváků: 70.

TJ Sokol Sepekov – SK Mirovice 0:5 (0:3)
Branky: 29. a 89. Vondrák, 21. Slavík, 44. Vá. Jelínek, 68. Jakub Převrátil.
Rozhodčí: Pravda – Čarek, Brodský. ŽK: 1:2 (Zb. Cihlář – Hřídel, Peterka). Diváků: 90.

TJ Sokol Putim – TJ Božetice 2:0 (1:0)
Branky: 21. a 70. Basaraba.
Rozhodčí: Kovařík – Cigáň, Nedvěd. ŽK: 1:2 (Petr Lukáš – Baba-Musah, Pinc). Diváků: 60.

FC Chyšky – FK Řepeč-Opařany 2:1 (1:0)
Branky: 44. Lívanec, 80. Hoferek – 64. Vlk.
Rozhodčí: Kocina – Mir. Pečenka, Jaroš. ŽK: 2:1 (Martin Petřík, Voj. Petřík – Vlk). Diváků: 50.

TJ Králova Lhota – TJ Hradiště 2:2 (0:2)
Branky: 52. Příborský, 76. Mašek – 12. Tomáš Blažek, 36. Petr Valach.
Rozhodčí: Frček – Landík, Šika. ŽK: 3:1 (Voj. Maštalíř, Hanisch, Mašek – David Pichlík). Diváků: 60. Hráno v Miroticích.


SKUPINA D

SK Mladé – FK Sokol Třebětice 3:1 (2:1)
Branky: 5. (pen.) a 68. Tondr, 14. Linhart – 11. Dolák.
Rozhodčí: Devera – Blažek, Hora. ŽK: 1:1 (Linhart – Voj. Novák). Diváků: 50.

TJ Sokol Slavonice – FK Kardašova Řečice 1922 4:1 (2:1)
Branky: 6. a 54. Voj. Balík, 16. Lukš, 90+2. Bártů – 15. Šergl.
Rozhodčí: Bartůněk – Studený, Janák. ŽK: 0:2 (Šergl, Kupka). Diváků: 80.

Sokol Suchdol nad Lužnicí – FK Studená 4:0 (3:0)
Branky: 40. a 79. Jan Heřman, 9. Jakub Záruba, 28. Arenberger.
Rozhodčí: Vican ml. – Juráň, Zdeněk Havlík. DFA: J. Šafránek. ŽK: 1:2 (Trmal – Maška, Pelej). ČK: 0:1 (8. Makovička). Diváků: 100.

TJ Slavoj Ledenice – TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí 1:3 (0:1)
Branky: 49. Kadlec – 5. Marsa, 46. Leiš, 78. Kabele.
Rozhodčí: Křížovský – Makovička st., Škuthan. ŽK: 2:1 (Kadlec, Winkler – Kabele). Diváků: 80.

TJ Jiskra Třeboň B – TJ Sokol Olešnice 4:0 (2:0)
Branky: 3. (pen.) Tomáš Tůma, 39. Schneider, 52. Bartl, 75. Bednář.
Rozhodčí: Brom – Kabele, Filo. ŽK: 2:3 (Týnavský, Tomáš Tůma – Dvořák, Lenk, Horelica). Diváků: 40.

TJ Lokomotiva České Velenice – TJ Jiskra Nová Bystřice 5:5 (1:3)
Branky: 55., 59. a 69. Karel Janda, 13. Banašík, 49. Samec – 6., 28. (pen.) a 89. (pen.) Jiří Havel, 32. a 81. Bobál.
Rozhodčí: Syrovátka – Kadlec, Kořínek. ŽK: 2:1 (Macho, Karel Janda – Bobál). Diváků: 100.

Dobrá Voda – volno

Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Michaela Vrábková