Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. třídy: Osmigólová přestřelka v Plané, Včelnice narazila se Čtyřmi Dvory

 
neděle, 16. září 2018, 21:09

Po pátém podzimním vystoupení už jen dva celky krajských soutěží zůstávají bez ztráty kytičky. Na vítězné vlně se nadále nesou Sokol S. Ústí v B skupině A třídy a Kovářov v B třídě (sk. C). Sokolové vyhráli derby na Meteoru Tábor, Kovářov čtyřgólovým kouskem Luboše Holuba mladšího skolil nováčka Královu Lhotu. Planá zachraňovala remízu s lídrem dvěma góly v závěru, dramatický konec se také odehrál na trávníku lomnického Tatranu. Rekordní příděl si odvezla Putim z Chotovin, když do přestávky prohrávala 0:6!

Remíza favoritů Na Křemelce

V 1. A třídě, sk. A,  v utkání Lhenic s Bavorovicemi zvítězili domácí tříbrankovým rozdílem, když dva góly zaznamenal Pavel Prenner. Nováček soutěže potvrzuje svou kvalitu a drží se v nejlepší pětici. Divoká plichta se zrodila u letiště v Plané. Ta totiž hostila lídra tabulky Lažiště. Mužstva si rozdělila skóre do obou poločasů shodným výsledkem. Domácí nejprve vedli dvoubrankovým rozdílem, aby v průběhu utkání dvougólovým rozdílem prohrávali, když dostali čtyři gól po sobě. Plichtu uhráli až v posledních minutách dvěma trefami průběhu dvou minut v rozmění 85.- 87. minuty. Lažiště si udržuje první místo. Nováček ze Semic po minulé plichtě ve Vimperku se náramně chytil a odváží si všechny body z Trhových Svinů jasnou výhrou, když se výsledek zrodil až ve druhé části hry. Větřní je stále bez bodového zisku. Podlehlo doma Slavii Č. Budějovice. Vodňany porazily suchovrbenskou "Lokotku", když první gól zaznamenali hosté již v sedmé minutě. Do konce první půle však Vodňanští zaznamenali dva góly a zápas jistila v poslední minutě posila z ČFL Lukáš Šlehofer v poslední minutě hry. Poněkud vyhecované šumavské derby mezi Prachaticemi a Vimperkem skončilo důležitou výhrou domácího Tatranu a dvěma vyloučenými hráči (po jednom na každé straně). Vše podstatné se odehrálo, co se gólů týče, již v první půli. Prachatice poprvé v soutěži bodovaly, avšak pozici v tabulce si nevylepšily. V utkání dvou předních a neporažených mužstev Junior Strakonice pouze remizoval doma s Novou Vsí a  nedotáhl se bodově na vedoucí Lažiště.

Novým lídrem je Sokol S. Ústí

Ve skupině B potvrdil vynikající formu nováček Lišov vítězstvím v Dačicích. Po bezbrankové půli hosté slepenými góly domácím odskočili pak ke konci zápasu přidali další zářez a za domácí pouze korigoval čtyři minuty před koncem kapitán Vojtěch Kněžínek. V Plané nad Lužnicí dominovali chýnovští borci. K výhře jim značnou měrou pomohl a klid do jejich ofenzivních řad vnesl vrátivší se Jaroslav Prášek, autor dvou důležitých branek. Lídr tabulky Nová Včelnice ztratil v domácím prostředí všechny body s výborně hrajícími Čtyřmi Dvory, když stačil jen snížit její nejlepší střelec Stanislav Pacholík minutu před koncem zápasu z penalty. Porážky Včelnice využil sezimovoústecký Sokol, který se po výhře v Čekanicích s místním Meteorem vyšvihl na první místo a jako jediný v 1. A třídě stoprocentně bodoval. Nemanice si v domácím prostředí poradily s týnskou Olympií a těsně zvítězily. Všechny góly viděli diváci až ve druhé půli. Ke konci upravil stav pět minut před závěrem hostující Pavel Vařil proměněným pokutovým kopem. Bernartice si v celku v klidu poradily s Lokomotivou Veselí nad Lužnicí, v průběhu celého zápasu byly lepším týmem. Lokomotiva mohla závěr trochu zdramatizovat, kdyby Richard Mach proměnil pokutový kop. Domácí gólman Tomáš Fučík mu dobře mířenou střelu k levé tyči zlikvidoval. Milevská rezerva se výsledkově trápí a ani v pátém utkání nebodovala, tentokrát na domácím trávníku podlehla Ševětínu. Hosté si zajistili Tomášem Sedláčkem do konce přestávky dvoubrankový náskok. Za domácí korigoval ve druhé půli pendl Lukáš Sedlák proměněným pokutovým kopem. Milevské béčko tedy zůstává i nadále poslední bez bodového zisku.

Další kanonáda Kaplice

V 1. B třídě, skupině A, vyprovodil Frymburk "bůrem" nováčka z Dolního Dvořiště a udržuje si postavení ve vyrovnané horní polovině tabulky. Dříteň porazila na domácím trávníku Boršov nad Vltavou a vyšvihla se na jeden den do čela tabulky. Zlatá Koruna plně bodovala s nováčkem z Horní Plané a dala zapomenout na krutý debakl s Velešínem v minulém kole. Vltavan Loučovice se rozešel s mužstvem Sedlce smírně, nepříznivý stav vyrovnával v 80. minutě Lukáš Ardó. Klasickou domácí střelnici si otevřela Kaplice. Nasázela hostujícímu Kamennému Újezdu osm gólů. Největší zásluhu na vysoké výhře má Marek Urazil, autor tří branek. Kaplice se vyšvihla na první příčku s neuvěřitelným skóre (28:5, tj. průměr 5,6 gólů na zápas). Na druhé místo se probojoval jasnou domácí výhrou s roudenskou rezervou Velešín, na jehož pěti gólech se podílel i brankář Václav Ottenschläger proměněným pokutovým kopem. Hrdějovický Slavoj doma pouze remizoval s Netolicemi, protože neudržel příznivý poločasový dvoubrankový náskok. Hosté po deseti minutách druhé půle zaznamenali kontaktní gól a deset minut před koncem Tomášem Konvičkou skóre srovnali.

Žákova Volyně zabodovala

Ve skupině B vedoucí Westra Sousedovice pouze remizovala bez gólů v Sedlici a ztratila tak vedoucí postavení. Na čelo se dostala Čkyně po jasné výhře s mužstvem Vlachova Březí. Na druhé místo se probojovaly Strunkovice díky vysoké výhře nad Bělčicemi, když o všech bodech po zcela jednoznačném průběhu zápasu rozhodly již v prvním poločasu. Dražejov remizoval se Stachy. Osecká rezerva o gól vyhrála nad Cehnicemi a udělala v tabulce velký skok vzhůru. Z desátého místa se posunula na šesté. Pod vedením nového trenéra Libora Žáka konečně zaznamenala první vítězství Volyně a plně bodovala s Vacovem. Prachatická rezerva (Záblatí) zaznamenala v soutěži první vítězství nad Chelčicemi, obě trefy zaznamenal ve dvanácté minutě prvního i druhého poločasu Miroslav Kochma.

Putim stále na nule se skóre 4:24

Ve skupině C tým Kovářova pokračuje ve své spanilé jízdě soutěží a jako jediný z mužstev 1. B tříd je stále bez ztráty jediného bodu na čele se čtyřbodovým náskokem před nováčkem z Větrovů. Tentokrát to odnesl další nováček z Královy Lhoty, který inkasoval čtyři góly. O všechny se zasloužil mladý kovářovský snajper Luboš Holub ml., bylo to jeho parádní střelecké představení podložené vynikající týmovou spoluprácí celého mužstva trenéra Jiřího Jaroše. Řepeč-Opařany po plném bodovém zisku ze soupeřova hřiště v minulém kole tentokráte doma prohrála s Mladou Vožicí. Ta si do poločasu za dvaadvacet minut hry vytvořila dvoubrankový náskok, který po poločasu udržela a zaslouženě si odvezla všechny body. Chotoviny devíti zásahy deklasovaly Putim, která je zatím bez bodového zisku poslední. Sokol Sepekov konečně výsledkově zabral a vyhrál v Dolním Bukovsku. Odpoutal se tím ode dna tabulky a míří do jejího klidného středu. Božetice doma remizovaly se silnými Větrovy a udržují si krásné čtvrté místo. Překvapením je remíza Mirovic v domácím prostředí s Bostonem Kluky. Branky padaly až v poslední dvacetiminutovce. Hosté vedli, pak domácí za dvě minuty srovnali a pak se již skóre do konce zápasu nezměnilo. Hradiště porazilo zraněními zdecimované Chyšky. Pohrálo poločas o jeden gól. Ve druhé části hry se jim podařilo skóre utkání přiklonit na svou stranu.

Mladé a Ledenice u dna

Ve skupině D mužstvo Sokola Suchdol nad Lužnicí potvrzuje svou velmi dobrou herní formu a pohodu. Vyhrálo v Kardašově Řečici a dostalo se na první místo tabulky. Lomnice nad Lužnicí právě díky remíze se Slavonicemi toto postavení ztratila. Slavoničtí totiž vedli ještě šest minut před koncem utkání o dva góly. Tatran však v posledních minutách vyvinul tlak na soupeřovu bránu a podařilo se mu během jediné minuty slepenými góly Petra Pancíře a patnáctiletého talentu Martina Práška stav utkání srovnat. Nováček ze Studené pouze remizoval na svém trávníku s mužstvem Dobré Vody, když nepříznivý stav zápasu srovnával až pět minut před konce Karlem Mitasem. Nová Bystřice uhrála první bod v soutěži doma s Ledenicemi, avšak k odpoutání z poslední příčky v tabulce jim nepomohl. Olešnice porazila nováčka z Mladého a dostala se na druhou příčku tabulky jen s jednobodovou ztrátou na vedoucí Suchdol nad Lužnicí. Třebětice vítězstvím nad českovelenickou "Lokotkou" obsazují krásné čtvrté místo s dvoubodovou ztrátou na čelo skupiny. Tato skupiny je ze čtyř všech 1. B tříd bodově na čele nejvyrovnanější.


VÝSLEDKY 6. KOLA I. A TŘÍDY


SKUPINA A

SK Lhenice – FC Mariner Bavorovice 4:1 (2:0)
Branky: 28. a 81. Prenner, 30. Pořádek, 90+2. Jar. Mrkvička – 69. Uličný.
Rozhodčí: Kollmann – Valeš, Bumba. DFA: Pípal. ŽK: 2:0 (Prenner, Pořádek). Diváků: 80.

SK Planá – FK Lažiště 4:4 (2:2)
Branky: 7. Šteyer, 13. Carda, 85. Falc, 87. O. Hotový – 12. a 37. Vokatý, 55. Volmut, 77. Hrbek.
Rozhodčí: Petričák – Jevčák, Šíma. DFA: Chlaň. ŽK: 5:3 (Řehoř, Hotový, Lengyel, Carda, Nováček – Bednár, Pěsta, Rauscher). ČK: 1:0 (88. Martin Beran). Diváků: 100.

TJ Spartak Trhové Sviny – FC AL-KO Semice 0:3 (0:0)
Branky: 47. a 61. Císařovský, 73. Zborník.
Rozhodčí: Roman Mráz – Tůma, Klimeš. ŽK: 2:1 (Kolář, Šafránek – Buchtele). Diváků: 100.

SK Větřní – SK Slavia Č. Budějovice 1:2 (1:1)
Branky: 38. Gutheis – 26. Slípka, 54. Boček.
Rozhodčí: Toucha – Lepič, Hnilička. ŽK: 6:1 (Rudolf Weinhard, Dušek, Hlásenský, Rada, Gutheis, Zd. Chupík – Petr Kindermann). Diváků: 60.

FK Vodňany – TJ Lokomotiva Č. Budějovice 3:1 (2:1)
Branky: 9. Kunc, 42. Šteier, 90. Šlehofer – 7. Weinreb.
Rozhodčí: Valeš – Kollmann, Bumba. ŽK: 1:4 (Šťastný – Ayeb, Nechuta, Bláha, Květoun). Diváků: 100.

FK Tatran Prachatice – TJ Šumavan Vimperk 2:1 (2:1)
Branky: 25. Škopek, 40. Juroš (pen.) - 14. Vondrášek.
Rozhodčí: Tauber – Písek, Ryneš. ŽK: 3:6 (Mráz 2, Ondřej Kochma – Jan Blahout 2, Šíp, Tischler, Kvapil, Šimandl). ČK: 1:1 (90+2. Radek Mráz – 75. Jan Blahout). Diváků: 80.

FK Junior Strakonice – TJ Nová Ves 1:1 (0:0)
Branky: 76. (pen.) Jan Zušťák – 49. Boháč.
Rozhodčí: Ťupa – Brych, Čarek. ŽK: 1:8 (Kočí – Prokop, Kohout, Pech, Jiránek, Trejbal, Holý, Janeček, Vávra). Diváků: 185.


SKUPINA B

TJ Centropen Dačice – SK Lišov 1:3 (0:0)
Branky: 86. Kněžínek – 56. Kandl, 57. L. Mlýnek, 78. Werner.
Rozhodčí: Panský – Ondřej, Radek Šťastný. ŽK: 4:3 (Křivánek, Točík, Tomáš Cettl, Kněžínek – Bouchal, Aleš Červenka, Vávra). Diváků: 60.

TJ Sokol Planá nad Lužnicí – FC Chýnov 2:5 (0:1)
Branky: 53. a 63. Trčka – 56. a 86. Prášek, 17. Václav Hruška, 57. Štiller, 75. Doubrava.
Rozhodčí: Cigáň – Kříž ml., Kříž st. ŽK: 2:2 (Hofbauer, Jar. Polišenský – Václav Hruška, Strnad). Diváků: 60.

TJ Nová Včelnice – SK Čtyři Dvory 1:2 (0:1)
Branky: 89. (pen.) Pacholík – 13. Nečekal, 86. Janeček.
Rozhodčí: Písek – Průchová, Blažek. DFA: Jiří Urban. ŽK: 6:1 (Šlapanský, Jaroš, Pivko, Nebeský, Pacholík, Vokuš – Vosejpka). ČK: 1:0 (82. Ondřej Blažek – 82. Mir. Havelec). Diváků: 100.

SK Nemanice – FK Olympie Týn nad Vltavou 2:1 (0:0)
Branky: 55. Mir. Novotný, 73. Motl – 85. (pen.) Vařil.
Rozhodčí: Vítek – Ernst, Švec. ŽK: 1:0 (Mir. Novotný). Diváků: 100.

FK Meteor Tábor – TJ Sokol Sezimovo Ústí 0:1 (0:0)
Branka: 77. Nikl.
Rozhodčí: Kříž st. – Kříž ml., Cigáň. ŽK: 1:2 (Kollárik – Irsa, Jakub Škarda). Diváků: 130.

TJ Sokol Bernartice – TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí 2:0 (1:0)
Branky: 37. Adam Rakovan, 59. Daniel Smrčina. Hostující Richard Mach neproměnil v 64. minutě penaltu.
Rozhodčí: Tůma – Tauber, Průchová. ŽK: 2:2 (Psohlavec, Trantina – Čížek, Hájek). Diváků: 100.

FC ZVVZ Milevsko B – SK Ševětín 1:2 (0:2)
Branky: 56. (pen.) Lukáš Sedlák – 32. a 42. Tomáš Sedláček.
Rozhodčí: Leiš – Nedvěd, Hučík. DFA: Štuk. ŽK: 0:6 (Tomáš Sedláček 2, Hindy, Jakub Suchan, Radim Novotný, Vokurka). ČK: 0:1 (90. Tomáš Sedláček). Diváků: 50.


VÝSLEDKY 6. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

FC Šumava Frymburk – FK Dolní Dvořiště 5:0 (2:0)
Branky: 25. a 69. Petscher, 17. Koršala, 52. Flöring, 60. Šisler.
Rozhodčí: Zabilka – Kocina, Kemény. ŽK: 0:1 (Krenauer). Diváků: 80.

TJ Dříteň – FK Boršov nad Vltavou 3:1 (0:0)
Branky: 55. a 70. Smékal, 73. Josef Moudrý – 47. Pokorný.
Rozhodčí: Novák – Jindrle st., Jindrle ml. ŽK: 3:5 (Josef Moudrý, Marek Kovařík, Tomáš Kovařík – Kofroň, Filištein, Gruber, Šefčík, Lísal). Diváků: 130.

SK Zlatá Koruna – TJ Smrčina Horní Planá 2:0 (0:0)
Branky: 68. Tomáš Weinhard, 80. Rapčan.
Rozhodčí: Kocina – Zabilka, Janda. ŽK: 2:0 (Lacko, Liška). Diváků: 50.

Vltavan Loučovice – SK Sedlec 2:2 (1:1)
Branky: 37. Havierník, 79. Ardó – 43. Tomáš Kučera, 52. Chromý.
Rozhodčí: Devera – Saidl, Marek. ŽK: 2:1 (Beran, Fejtek – Hudec). Diváků: 80.

FC Velešín – TJ Malše Roudné B 5:0 (1:0)
Branky: 21. Zimek, 48. Špát, 55. Jakub Zatloukal, 73. (pen.) Ottenschläger, 90. Škuta.
Rozhodčí: Pravda – Dimitrov, Šudoma. ŽK: 1:2 (Fišer – Patrik Růžička, Martin Lerch). Diváků: 152.

FK Spartak Kaplice – TJ Sokol Kamenný Újezd 8:0 (3:0)
Branky: 45., 60. a 77. Urazil, 4. Pulec, 33. Gondek, 65. Divoký, 73. Lesňák, 87. Janura.
Rozhodčí: Žurek – Pícha, Reitinger. DFA: Eibl. ŽK: 0:2 (Sládek, Soukup). Diváků: 165.

TJ Slavoj Hrdějovice – 1.FC Netolice 2:2 (2:0)
Branky: 3. Jan Suchan, 44. Mir. Studnička – 55. Jakub Varyš, 79. Konvička.
Rozhodčí: Frček – Marek Mráz, Brom. DFA: Němeček. ŽK: 0:2 (Konvička, Šulc). Diváků: 80.


SKUPINA B

TJ Dražejov – Sokol Stachy 1:1 (1:0)
Branky: 26. (pen.) Hrčka – 68. Pek.
Rozhodčí: Pánek – Marek Mráz, Hodánek. ŽK: 1:1 (Janus – Eigner). Diváků: 90.

TJ Osek B – Sokol Cehnice 2:1 (2:1)
Branky: 23. (pen.) Diviš, 40. Jan Hájek – 39. (pen.) Krejsa.
Rozhodčí: Čarek – Ryneš, Boukalík. ŽK: 4:3 (Diviš, Kafka, Gondek, Budoš – Pletka, Hovorka, Marek Martínek). Diváků: 100.

TJ Sokol Sedlice – FC Westra Sousedovice 0:0
Rozhodčí: Marek Mráz – Pašek, Ond. Novotný. ŽK: 2:5 (Houzar, Němec – Linhart 2, Kacetl, Masák, Hrach). ČK: 0:2 (80. Martin Linhart, 87. Jiří Benedikt). Diváků: 70.

SK Čkyně – FC Vlachovo Březí 4:0 (1:0)
Branky: 33. Chalupa, 58. (pen.) Václav Turek. 69. Klose, 85. Tesař.
Rozhodčí: Talíř – Studený, Zloch. DFA: Mir. Novotný. ŽK: 0:3 (Brzobohatý, Hubáček, Bušek). Diváků: 101.

TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí – TJ Sokol Bělčice 5:1 (3:0)
Branky: 4. a 32. Jan Žurek, 26. Pravda, 50. Škopek, 71. (pen.) Jiří Němeček st. – 74. Ježek.
Rozhodčí: Bartůněk – Kadlec, Muzika. ŽK: 0:4 (Ráž, Zeman, Mach, Lukáš Krameš). Diváků: 100.

SK Slavoj Volyně – SK Vacov 2:1 (0:1)
Branky: 47. Tokar, 63. Slavík – 28. Mir. Vítovec.
Rozhodčí: Landík – Iral, Maroušek. ŽK: 3:4 (Pasler, Malina, Filip Gašpar – Ant. Bujok, Gustav Bujok, Jírovec, Mrázek). Diváků: 150.

FK Tatran Prachatice B – FK Chelčice 2:0 (1:0)
Branky: 12. a 57. Mir. Kochma.
Rozhodčí: Ct. Novotný – Kovařík, Šupík. DFA: Kučera. ŽK: 4:1 (Kolafa, Kolda, Jiří Růžička, Lachkovič – Benedikt). Diváků: 60. Hráno v Záblatí.


SKUPINA C

FK Řepeč-Opařany – TJ Sokol Mladá Vožice 2:4 (1:3)
Branky: 9. Miloslav Pražma, 74. Mikšovský – 4. a 15. Tomáš Svatek, 22. Želivský, 57. Martin Dušek.
Rozhodčí: Krejník – Kabele, Kluzák. ŽK: 1:2 (Michal Novák – Tomáš Svatek, Petr Kukla). Diváků: 33.

SK Mirovice – 1.FC Boston Kluky 1:1 (0:0)
Branky: 72. Jakub Převrátil – 70. Svoboda.
Rozhodčí: Bezpalec – Hošek, Brodský. ŽK: 1:2 (Krušina – Kůs, Josef Košatka). Diváků: 80.

TJ ZD Kovářov – TJ Králova Lhota 4:0 (1:0)
Branky: 12., 52., 72. a 76. Luboš Holub ml.
Rozhodčí: Trkovský – Makovička st., Šika. ŽK: 4:3 (Luboš Holub ml., Václav Růzha, Jaroš, Hubička – Voj. Maštalíř, Tvrzský, Jan Mašek). Diváků: 100.

TJ Sokol Chotoviny – TJ Sokol Putim 9:0 (6:0)
Branky: 26. a 36. Cetlovský, 29. a 84. Ondřej Čech, 3. Vácha, 10. Martin Kromka, 21. Jan Turek, 62. Bondarev, 69. Pavlíček.
Rozhodčí: Vejčík – Křížovský, Mraček. Hráno bez karet. Diváků: 100.

TJ Hradiště – FC Chyšky 2:1 (0:1)
Branky: 38. Tichava, 66. Rybár – 15. Petr Valach (vlastní).
Rozhodčí: Pravda – Řezáč, Hrušková. DFA: Albrecht. ŽK: 2:3 (Tichava, Rybár – Turek, Vačlena, Kukač). Diváků: 150.

TJ Dolní Bukovsko – TJ Sokol Sepekov 1:2 (1:1)
Branky: 1. Frant. Cihla – 34. Martin Tupý, 86. Lukáš Koutník.
Rozhodčí: Dimitrov – Křížek, Hora. ŽK: 3:0 (Ond. Malecha, Radim Kokeš ml., Radim Kokeš st.). Diváků: 88.

TJ Božetice – SK KAVAS Větrovy 1:1 (0:1)
Branky: 60. Josef Fara – 31. Michal Dvořák.
Rozhodčí: Radek Šťastný – Ondřej, Panský. DFA: Kučera. ŽK: 4:1 (Dušek, Josef Fara, Pinc, Zeman – Petr Klejna). Diváků: 80.


SKUPINA D

FK Studená – SSK Dobrá Voda 1:1 (0:1)
Branky: 85. Mitas – 43. Klimeš.
Rozhodčí: Crkva – Hladík, Loula. Hráno bez karet. Diváků: 250.

TJ Jiskra Nová Bystřice – TJ Slavoj Ledenice 2:2 (1:1)
Branky: 25. Feytl, 47. Mol – 37. Winkler, 60. Mir. Kadlec.
Rozhodčí: Hladík – Crkva, Janák. ŽK: 4:3 (Brus, Celý, Feytl, Janata – Hrubý, Havelka, Winkler). Diváků: 75.

FK Kardašova Řečice – Sokol Suchdol nad Lužnicí 1:2 (0:1)
Branky: 86. Klokner – 45. Gorný, 53. Milan Heřman.
Rozhodčí: Svoboda – Kabele, Blažek. ŽK: 2:2 (Roubík, Janeček – Bednář, Štěpánek). Diváků: 80.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí – TJ Sokol Slavonice 2:2 (0:1)
Branky: 84. Pancíř, 85. Prášek – 11. Bodlák, 88. Bártů.
Rozhodčí: Vican ml. – Rous, Brož. ŽK: 2:5 (Hrubý, Krejník – Peschel, Trávníček, Mašek, Voj. Balík, Marhoun). Diváků: 80.

TJ Sokol Olešnice – SK Mladé 3:1 (0:0)
Branky: 30. Drtina, 55. Horelica, 61. Hanzal – 34. Karel Tondr ml.
Rozhodčí: Mir. Pečenka – Ovčáček, Škuthan. DFA: Vrzal. ŽK: 2:1 (Buřič, Jan Dvořák – Karel Tondr ml.). Diváků: 80.

FK Sokol Třebětice – TJ Lokomotiva Č. Velenice 4:3 (2:0)
Branky: 20., 56. a 68. Voj. Habr, 40. Šťastný – 47. Michal Filip, 77. Lafiti, 84. Fiala.
Rozhodčí: Brom – Boček, Devera. ŽK: 2:3 (Voj. Habr, Zejda – Macho, Frant. Dvořák, Fiala). ČK: 0:1 (67. Frant. Dvořák). Diváků: 100.

Třeboň B – volno


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Jan Škrle (5x), Jan Klein (1x)