Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Klikov prožívá těžké období. Odhlásil se z I. B třídy

 
pátek, 7. září 2018, 14:29

Hřiště v Klikově zeje prázdnotou. K sobotnímu střetnutí do Mladého hráči tamního Blesku nedorazí a nesehrají už žádný jiný mistrovský zápas letošní sezony.

Sotva se odehrála první tři kola oblastní I. B třídy, skupinu D předčasně opustil TJ Blesk Klikov. Tým, který byl vloni na podzim největším překvapením soutěže (sk. A) a jako nováček přezimoval druhý, je prvním sestupujícím.

Zástupci klubu TJ Blesk Klikov zaslali na začátku týdne STK Jč. KFS dopis se sdělením, že „vzhledem k nedostatečnému počtu hráčů odhlašují družstvo mužů ze soutěže I. B třídy mužů “D“.

Hráčská krize vyústila v předčasný konec. Už zápas v Ledenicích, kam Klikov přijel jen v sedmi hráčích a do druhé půle už za stavu 0:12 nenastoupil, signalizoval, že něco není v pořádku. Následná domácí porážka s Č. Velenicemi (0:5) byla minimálně na rok posledním utkáním tohoto oddílu z jindřichohradeckého okresu.

STK anulovala všechny dosavadní výsledky oddílu včetně určení náhrady cestovného oddílům, které do doby vystoupení sehrály svá mistrovská utkání v Klikově. „V dalším ročníku se může (v případě dořešení svých pohledávek a závazků) přihlásit do nejvyšší soutěže OFS JH,“ zní zpráva Sportovně-technické komise jihočeské fotbalového svazu.

Za vystoupení ze soutěže po losovacím aktivu dostal klub mimořádnou pokutu 35 tisíc korun, které musí uhradit do 20. září 2018.

Napsal(a) Redakce | Foto Blesk Klikov