Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Slátaná sestava Ratibořských Hor odjela z Lomnice s výpraskem

 
úterý, 19. června 2018, 19:31

Loučení s krajskou I. B třídou po pěti letech nedopadlo pro Ratibořské vůbec dobře, neboť na hřišti druhého týmu tabulky inkasovali osmigólový debakl. Vzhledem k tomu, že z jejich sestavy z minulého herně vydařeného domácího utkání s vítězem skupiny Lišovem nezůstal kámen na kameni a měli problém vůbec sehnat jedenáct hráčů, není se ani čemu divit.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Stanislava Buřiče: „Na poslední mistrovské utkání v I. B třídě na hřiště druhého mužstva tabulky jsme odjeli ve velmi zdecimované sestavě. Toto utkání se mi ani příliš nechce hodnotit. Od samého začátku totiž bylo jasné, kdo je pánem na hřišti. Domácí postupně dávali gól za gólem a poločas utkání skončil 5:0 ve prospěch domácího mužstva. Na začátku druhého poločasu nám soupeř vstřelil další dvě rychlé branky a zápas se pak za stavu 7:0 prakticky již jen dohrával. V 57. minutě utkání jsem po obnoveném zranění Slavomíra Katolického musel do hry nastoupit i já sám. V závěru utkání jsme inkasovali další branku, kterou soupeř uzavřel stav utkání na konečných 8:0. Za nasazení musím tentokrát vyzdvihnout výkon našeho kapitána Michala Prokeše a také Tomáše Vocílky. Mrzí mě, že od té doby, co jsem v zimní přestávce převzal naše mužstvo, byla docházka na tréninky i mistrovská utkání velmi špatná. Navíc jsem čtyři kola před koncem jako trenér musel řešit i naše B mužstvo, neboť jeho trenéři se k tomu postavili zcela neadekvátně. Své první působení ve funkci trenéra tak musím bohužel hodnotit negativně, neboť jsme po pěti letech opustili krajskou I. B třídu.“

Tatran Lomnice n/L - SK Ratibořské Hory 8:0 (5:0)

Branky: 15., 25., 27., 37. a 47. Melichar, 19. Krejník, 52. Pancíř, 82. Šnorek. Rozhodčí: Vejčík - Pečenka, Filo. ŽK: 0:1 (Blovský). Diváci: 50.

Rat. Hory: T. Hoffmann - L. Balík, J. Růžička, Strada, Blovský - Vaněček, Prokeš, Vocílka, Janošík - Slunečko, Katolický (57. Buřič).

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto SK Ratibořské Hory