Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V Břilicích rozhodla povedená Pechánkova střela

 
úterý, 3. října 2017, 08:27

Ve velmi improvizované sestavě doplněné o hráče B týmu si Ratibořské Hory si v prvním poločase vytvořili slibný dvoubrankový náskok, a to ještě několik dalších šancí nevyužily. Ve druhém poločase už je soupeř začal přehrávat, skóre utkání srovnal a snažil se strhnout vítězství na svoji stranu. O šťastném vítězství hostujícího týmu rozhodla minutu před koncem krásná střela Tomáše Pechánka.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Milana Balíka: „K tomuto utkání jsme odjeli ve velmi zdecimované sestavě kvůli sedmi omluvenkám hráčů základního kádru. Díky pochopení hráčů našeho B týmu jsme ale nakonec dali dohromady alespoň 13 hráčů. Utkání jsme začali aktivně a hned v první minutě jsme se ujali vedení po pěkné akci brankou Tomáše Vocílky. Zodpovědnou hrou jsme si pak v prvním poločase vytvořili ještě několik dalších čistých gólových šancí, škoda ale je, že k navýšení skóre došlo až v závěru poločasu po další brance Tomáše Vocílky ve 42. minutě. Ve druhém poločase nás soupeř začal přehrávat a docílil brankami v 53. a 65. minutě srovnání skóre na 2:2. Naši hráči ale přesto nesložili zbraně a po jedné z brejkových situací jsme vstřelili minutu před koncem utkání vítězný gól po chytré a krásné střele Tomáše Pechánka. Tentokrát si pochvalu za bojovnost a nasazení zasluhuje celý náš kolektiv, který na utkání odjel a to včetně několika našich věrných fanoušků. Tyto tři získané body jsou pro nás velice cenné. V našem dalším utkání nastoupíme v neděli 8. 10. od 16.00 hodin na domácím hřišti proti aktuálně druhému týmu tabulky FK Sokol Třebětice. Zveme všechny naše věrné diváky.“


Jiskra Třeboň B - SK Ratibořské Hory 2:3 (0:2)

Branky: 53. Kolář, 65. Bartl - 1. a 42. Vocílka, 89. T. Pechánek. Rozhodčí: Dimitrov - Zabilka, Kořínek. ŽK: 3:3 (Fišer, Krch, Kutiš). Diváci: 60.

Sestava Rat. Hor: T. Hoffmann - Průcha (62. Moravec), Kutiš, Krch, Blovský - Janošík (81. L. Balík), Vocílka, Prokeš, Fišer - Kment, T. Pechánek.

Fotogalerie z utkání zde

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto Míša Blovská