Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Stachy uštědřily vlachovobřezským „kozlíkům“ bůra

 
úterý, 19. září 2017, 10:17

Zápasy těchto dvou soupeřů bývají vždy dosti vyhecované a vyrovnané. To se za deštivého počasí očekávalo i teď.

Domácí vstoupili do zápasu lépe a již v 5.min. zahodil Hovorka jasnou gólovku. Na mokrém trávníku přicházely po chybách další šance, ale stav zůstával bezgólový. Až v 19.min. zahrával Záleský z půlky přímý kop, nejvýše vyskočil hostující kapitán Hubáček a hlavou přehodil brankáře Uhra. Vlastní gól a 1:0. Ve 23.min. neudržel naopak domácí Winter míč a Hojdekr zblízka vyrovnal na 1:1. Hned po rozehrávce napálil Šíp míč prudce na branku, Vozobule ho stačil tečovat a domácí opět vedli 2:1.

Nejpovedenější akci v prvním poločase předvedli Stachovští ve 40.min. Pek zasekl balon, počkal na rozběhlého Šípa a v pravou chvíli mu mezi beky přihrál. Záložník Šíp šel sám na branku, udělal kličku brankáři a zvýšil do prázdné na 3:1.

Po občerstvení v poločase hosté přidali (na střídačce nikoho neměli), snažili se o zvrat v utkání, ale v jejich hře bylo příliš nepřesností. Navíc v 72.min faulovali ve vápně a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil opět M. Šíp - 4:1.

Bylo rozhodnuto, ale v 86.min. střelu Daniela Winter vyrazil nad sebe a míč se po dopadu odrazil do branky – 4:2. A nakonec v poslední minutě Pešl utekl po křídle, prostřelil Uhra a stanovil konečné skóre – 5:2. Důležité tři body tak zůstaly v Královském hvozdu svobodné obci Stachy.


Sokol Stachy - FC Vlachovo Březí 5:2 (3:1)

Góly: 19. Hubáček (vlastní), 24. Vozobule, 40. a 72. (pen.) M. Šíp, 90. Pešl - 23. Hojdekr, 86. Daniel. Rozhodčí: M. Mráz - Novotný, Háša. ŽK: 0:4. Diváků: 70.

Sestava Stach: Winter - Dvořák, P. Foltýn, Hošek, Šíp, Pešl, Záleský, Hovorka (78. Marek), Pek (58. Schinzel), Vozobule, J. Foltýn (83. Kraml).

Napsal(a) (ta) | Foto Jan Škrle