Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves vyhrála turnaj ve Včelné po finálové výhře s domácími

 
úterý, 8. srpna 2017, 22:32

V sobotu odpoledne se v rámci Sportovního dne SK Včelná uskutečnil 3. ročník Memoriálu Zdeňka Petra.

V úvodních zápasech nastříleli oba budoucí finalisté po čtyřech gólech. Včelná v sestavě s bývalým trenérem Příbrami Kamilem Tobiášem, který do klubu, v němž hrál jeho děda, táta i strýc, působí od jara, a exroudenským hostem Oleksandrem Fedorkivem hrajícím v Rakousku po převaze ve druhé půli přešla přes Akru.

Nová Ves už do poločasu ukázala K. Újezdu (na turnajové soupisce měl 20 hráčů), kdo je favoritem. Ve finále za úmorného vedra vyhrála těsně Pekárkova N. Ves, která měla jen jednoho hráče na střídání. Hrála v sestavě Bartizal – Suchý, Boháč, Češka, Novák, Vávra, Neumann, Graman, Brožka, Janeček, Procházka, Pešta.

Pořádající Včelná měla tuto sestavu: Krčín – Vavroch, Kanka, K. Tobiáš, Žondecký, Kouba, Krajčík, Meduna, Fedorkiv, Šálek, Moravčík, Sekyra, Stanka, Tondl, Novák, Adamovský.

VÝSLEDKY TURNAJE

SK Včelná – Akra ČB 4:0 (1:0)

Sokol K. Újezd – TJ N. Ves 1:4 (0:3)

O 3. místo: Sokol K. Újezd – Akra ČB 2:5 (0:3)

Finále: SK Včelná – TJ N. Ves 1:2 (0:1)

Pořadí: 1. Nová Ves, 2. Včelná, 3. Akra ČB, 4. K. Újezd.

Napsal(a) Redakce | Foto Petr Vlasák