Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Oslabené Ledenice nestačily na Loučovice. Prohrály gólem v závěru 1:2

středa, 30. srpna 2017, 12:19ČlánkyI. B třída
 

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice podlehli ve druhém kole I. B třídy, skupiny A, doma Vltavanu Loučovice, který si připsal druhou výhru. V dalším kole hrají Ledeničtí ve Frymburku.

 

Úplná sestava, spokojený trenér Balík a tři body nad D. Bukovskem

středa, 30. srpna 2017, 10:18ČlánkyI. B třída
 

Na rozdíl od minulého utkání bylo ratibořské mužstvo kompletní a na hře proti D. Bukovsku to bylo znát. Jeho vítězství mohlo být mnohem vyšší, ale řadu šancí včetně penalty neproměnilo a v závěru utkání dovolilo soupeři korigovat, tři body ale...

 

Lhenice proti nováčkovi bodovaly naplno

úterý, 29. srpna 2017, 12:40ČlánkyI. B třída
 

Lhenice v oblastní B třídě napravily zaváhání z minulého víkendu, kdy je vynulovaly Netolice. Tentokrát domácí to samé předvedli proti Zdíkovu a zvítězili výsledkem 3:0.

 

Stachy nekladly ve Čkyni žádný odpor

úterý, 29. srpna 2017, 12:01ČlánkyI. B třída
 

Kdo by čekal v souboji Čkyně a Stach další vyrovnanou bitvu, tak jako už ji svedly v minulosti několikrát, spletl by se. Domácím tentokrát zápas vyšel na výbornou a Stachy ve 2. kole I. B třídy pohodlně porazili 4:0.

 

Kaplice utržila druhou porážku v Nové Vsi

pondělí, 28. srpna 2017, 15:17ČlánkyI. B třída
 

Ve druhém kola A skupiny I. B třídy na sebe narazily loni čtvrtý a třetí celek. Nová Ves hostila v sobotu dopoledne kaplické spartakovce.

 

I. třídy: Týn se vytáhl na Bavorovice. S favority drží krok Sedlec a Cehnice

sobota, 26. srpna 2017, 23:10ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

AKTUALIZOVÁNO - Krajské třídy měly na pořadu druhé zápasy. V některých skupinách už se začínají klubat hlavní aspiranti postupu. Ve Velešíně nezaváhaly Strakonice, velký obrat předvedl v domácí premiéře další nováček A třídy Sedlec.

 

Ledenice prohrály se Slavií a v poháru končí

čtvrtek, 24. srpna 2017, 13:57ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice vypadli z krajského poháru hned v úvodním zápase. V souboji s SK Slavia České Budějovice prohráli po boji 2:3.

 

Zlatá Koruna zahájila v Olešnici za tři body. Oporou byl brankář Schwarz

čtvrtek, 24. srpna 2017, 11:46ČlánkyI. B třída
 

Jako nováček přijel vítěz okresního přeboru Českokrumlovska SK Zlatá Koruna do Olešnice s respektem, ale i odhodláním začít opět po dlouhých osmi letech své působení v krajských soutěžích nějakým bodovým ziskem. Vstup mu vyšel nad očekávání.

 

Ratibořským došly v desíti síly

středa, 23. srpna 2017, 07:52ČlánkyI. B třída
 

Nového trenéra ratibořského týmu Milana Balíka čekaly v prvním utkání nové sezony velké starosti. Bez omluvy se nedostavili tři hráči základní sestavy, a protože se před utkáním omluvilo také několik nominovaných náhradníků, byli nuceni nastoupit...

 
Reklama