Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Říhova střela z dálky znamenala porážku Jistebnice

úterý, 26. září 2017, 13:09ČlánkyI. B třída
 

O vítězství ratibořského týmu s Jistebnicí rozhodla krásná střela Vojtěcha Říhy z 25 metrů k tyči v úvodu druhého poločasu. Soupeř, který domácí v prvním poločase po všech stránkách přehrával, nakonec odjel s prázdnou.

 

Nováček Boršov porazil Kaplici. Dvakrát se prosadil Řežáb

úterý, 26. září 2017, 10:24ČlánkyI. B třída
 

Na půdě nováčka se představili v sobotu v brzkém odpoledni Kapličtí fotbalisté. Z nejrůznějších důvodů opět chyběla řada hráčů, a tak spartakovci odjeli k utkání v akurátním počtu jedenácti statečných. Naproti tomu domácí nastoupili prakticky se...

 

Lhenice nedaly Stachům šanci a vyprovodily je sedmi góly

pondělí, 25. září 2017, 18:48ČlánkyI. B třída
 

Lheničtí by ve svých fotbalových análech dlouho hledali, kdy naposledy zvítězili tak jednoznačným výsledkem. Stachům nadělili sedm branek a kdyby byli efektivnější, mohlo být hotovo už po dvaceti minutách.

 

I. třídy: Nemanice zúročily přesilovku šesti góly! Větřní zaskočilo Strakonice. Sousedské derby pro Klikov a Sepekov

neděle, 24. září 2017, 23:40ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

AKTUALIZOVÁNO - Početní převahu dokonale využily Nemanice v derby s Hrdějovicemi. Po přestávce nasázeli sousednímu klubu před početnou návštěvou půltucet branek, o pět se postaralo obávané duo Záveský – Bašta. Podruhé venku klopýtly Strakonice,...

 

Stachy uštědřily vlachovobřezským „kozlíkům“ bůra

úterý, 19. září 2017, 10:17ČlánkyI. B třída
 

Zápasy těchto dvou soupeřů bývají vždy dosti vyhecované a vyrovnané. To se za deštivého počasí očekávalo i teď.

 

Malšice vyšly doma poprvé naprázdno, body jim odvezli Horští

úterý, 19. září 2017, 08:49ČlánkyI. B třída
 

Ratibořským se podařilo domácí ztrátu z utkání s Mladou Vožicí nahradit a z Malšic si odvezli všechny tři body za vítězství 3:2.

 

Kaplice pozměnila sestavu, s K. Újezdem dosáhla prvních bodů

pondělí, 18. září 2017, 21:10ČlánkyI. B třída
 

V neděli odpoledne hostila Kaplice Kamenný Újezd. Kapličtí s nulou bodů na kontě toužili protrhnout špatnou sérii proti velice silnému protivníkovi. Jeho už tak dost silný kádr navíc v týdnu posílil exvelešínský Jan Trummer. Změny v sestavě udělal...

 

Volyně přišla o výhru nad Lhenicemi v poslední minutě

pondělí, 18. září 2017, 18:41ČlánkyI. B třída
 

Volyně proti Lhenicím nebyla lepším týmem, přesto až do poslední minuty držela naději na tři body. Tu jí ale vzal kanonýr Lhenic Roman Iliev, který v 90. minutě napotřetí vyzrál na brankáře Mráze. Duel oblastní B třídy tak vítěze neměl.

 
Reklama