Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Kaplice nepojistila náskok a Hrdějovice trestaly

pondělí, 11. března 2019, 19:42ČlánkyI. B třída
 

V souboji o konečné třetí místo byl duelem týmů hrajících oblastní I. B třídu. Výsledky na Hlubocké zimní lize favorizovaly spartakovce z Kaplice.

 

Druhým finalistou Hlubocké zimní ligy se stala Čkyně

sobota, 2. března 2019, 21:04ČlánkyI. B třídaTurnaje
 

Úctyhodný kousek se povedl na zimním turnaji na Hluboké fotbalistům SK Čkyně. Ani ve čtvrtém střetnutí základní skupiny B neztratili ani bod a završili suverénní postup do finále. V jediném sobotním střetnutí HZL porazili Hrdějovice 2:1.

 

Kovářov utržil od Bernartic osm gólů. Trefil se i 14letý Basler

pondělí, 25. února 2019, 20:46ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Ve druhém přípravném přátelském utkání se Bernartičtí střetli na milevské umělce s mužstvem Kovářova, které vede po podzimní části soutěže tabulku I. B třídy - skupiny C. V obou týmech však chybělo několik hráčů a hlavně na hře Kovářova to bylo...

 

Lesňák vystřílel Kaplici výhru nad Bavorovicemi

neděle, 24. února 2019, 16:19ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

V sobotu v podvečer odehráli Kapličtí v rámci čtvrtého kola své třetí utkání na Hlubocké zimní lize. Po minulé výhře nad účastníkem krajského přeboru z Protivína jim tentokráte byl soupeřem bavorovický Mariner, hrající oblastní I. A třídu....

 

Kaplice hattrickem Lesňáka porazila Protivín

neděle, 17. února 2019, 11:27ČlánkyKrajský přeborI. B třídaTurnaje
 

Ve druhém zápase v rámci třetího kola Hlubocké zimní ligy poměřili Kapličtí své síly s účastníkem krajského přeboru z Protivína. Hosté byli favority střetnutí a tomu také odpovídal samotný úvod zápasu.

 

Kaplice vyšla naprázdno. Netolice rozhodly z penalty

sobota, 2. února 2019, 19:21ČlánkyI. B třída
 

V prvním turnajovém zápase na hlubocké umělce poměřili Kapličtí své síly s Netolicemi. V dalších sobotních zápasech remizovala Hluboká s Protivínem 2:2 a Čkyně zdolala Boršov 2:1.

 

Ledenice zahájily přípravu na jaro v I. B třídě. Kádr moc změn nedozná

úterý, 29. ledna 2019, 21:51ČlánkyI. B třída
 

S cílem vylepšit nepovedený podzim, po kterém skončil Slavoj v „déčkové“ skupině I. B třídy až na devátém místě vstupují fotbalisté Ledenic do zimní přípravy na jarní odvety. Trvat bude osm týdnů a čítá i čtyřdenní soustředění.

 

Podzimní statistiky I. B třídy: Jakub Varyš nasázel 28 gólů! Zlým mužem byl Tomáš Škopek

pondělí, 17. prosince 2018, 23:03ČlánkyI. B třída
 

Zimní přestávka dává čas na rekapitulaci pohledem statistik. V nejnižší krajské soutěži byl nejlepším střelcem ze čtyř skupin netolický Jakub Varyš (22 let), který vstřelil ve 13 zápasech úctyhodných 28 branek! Největším hříšníkem byl Tomáš...

 

Netolice smutní, zemřel Jan Carda

úterý, 4. prosince 2018, 10:18ČlánkyI. B třída
 

Fotbalový oddíl 1.FC Netolice se zármutkem oznamuje, že zemřel jeho dlouholetý hráč a funkcionář Jan Carda.

 

Dvě výhry na závěr soutěže vylepšily špatný podzim Ledenic. Cílem na jaře bude rychlý posun v tabulce nahoru

pondělí, 26. listopadu 2018, 11:01ČlánkyI. B třída
 

Podzimní část v I. B třídě (skupině D) mají fotbalisté TJ Slavoj Ledenice neúspěšně za sebou. Během 12 odehraných zápasů získali 14 bodů a oproti předsezonním cílům jsou v dolní části tabulky. První polovinu sezony 2018/2019 hodnotí hlavní trenér...

 
Reklama