Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Chýnovští se zúčastnili zimního soustředění před důležitými jarními boji

 
úterý, 7. března 2023, 15:54

Chýnov – Sedmnáctka chýnovských fotbalistů, včetně trojice hráčů z B-týmu (Vácha, Sedláček a Šimák), spolu se čtyřčlenným realizačním týmem (trenéři Holota a Pilík, sekretář Petrů a zdravotník Kylar) absolvovala stejně jako v loňském roce počátkem března čtyřdenní soustředění v Luhách u Příbrami, které zorganizoval a zajišťoval asistent trenéra a příbramský rodák Pavel Pilík.

Hráči absolvovali za celkem příznivého počasí pět velmi náročných tréninkových jednotek a v sobotu sehráli i velmi kvalitní přípravné utkání na umělé trávě v Příbrami s účastníkem krajského přeboru Středočeského kraje, s mužstvem Spartaku Příbram. Utkání s velmi dobrým soupeřem zcela naplnilo svůj přípravný charakter a skončilo nakonec nerozhodně 2:2 (1:1), když za hosty zaznamenal obě dvě branky útočník Král.

Hráči i trenéři si soustředění, které se opět po všech stránkách vydařilo a na kterém se spolu s fotbalovým oddílem FC Chýnov všichni účastníci soustředění také finančně podíleli, velmi pochvalovali a podařilo se jim splnit všechny naplánované tréninkové jednotky.

A samozřejmě, a to je také velmi cenné, došlo rovněž k utužení party a hráčského kolektivu, což by se mělo projevit i na hře a na výsledcích v těžkých jarních zápasech, kde by chtěli podle slov Pavla Pilíka zaútočit na postup do KP, neboť mají soutěž po podzimu velmi dobře rozehranou.

Další přípravu mají Chýnovští naplánovanou na 9. 3., kdy se střetnou na UMT v Kamenici n/Lipou se Slavojem Pacov a generálku sehrají 18. 3. v Kardašově Řečici s domácím celkem, hrající I. B třídu.

Poslední březnovou neděli (26. 3.) je již čeká, a to zcela jistě před výbornou diváckou kulisou, první jarní mistrovské utkání, v němž se na domácím hřišti utkají od 15.00 hodin s 1. FC Jistebnice, který má na svém kontě na špici tabulky po podzimu pouze o jediný bod méně než chýnovský celek.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto archiv