Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Chýnov měl utkání s českobudějovickou Slavií pod kontrolou

 
pondělí, 14. listopadu 2022, 20:34

Chýnov - V posledním utkání podzimní části I. A třídy mezi Chýnovem a Slavií České Budějovice se hrál průměrný fotbal s jasnou převahou domácího mužstva. Od začátku si domácí hráči vytvářeli jednu šanci za druhou.

Chýnovu stál v cestě nejen nejlepší hráč Slavie brankář Lukáš Rychlý, ale i bolest domácího týmu, kterou je neproměňování šancí. Jenom v první čtvrthodině měl Chýnov čtyři výborné šance. V 7. minutě se po přihrávce Krále trefil Václav Hruška na 1:0. Největší šanci měl v 15. minutě Štrouf, který se po povedené akci ocitl sám před brankářem, ale jeho prudká střela šla přímo do náruče hostujícího golmana. Tím byl brankostroj domácích v prvním poločase vyčerpán.    

Druhý poločas zahájili domácí opět náporem. Hned ve 46. minutě krásně hlavičkoval Rytíř. Brankář hostí se opět vyznamenal. V 50. minutě se po centru Jana Hrušky trefil opět Václav Hruška a domácí vedli 2:0. Po této brance byla hra dost neurovnaná. Hosté se prakticky k žádným šancím nedostali a Chýnovští přestali hrát svůj nátlakový fotbal. "Možná to bylo i tím, že trenéři chtěli dát možnost i dalším hráčů z lavičky a tím jako bychom vyšli z tempa," míní předseda chýnovského klubu Miroslav Mládek.

V 67. minutě měl vyloženou šanci střídající Havlík, ale z malého vápna přestřelil. V 68. minutě se dostal ve vápně k míči Václav Hruška a přesnou střelou dovršil svůj hatrick - 3:0. V 71. minutě dokončil Václav Hruška svoje střelecké galapředstavení a po přihrávce Štroufa zvýšil na 4:0. Za zmínku ještě stojí, že v 75. minutě vystřídal Václava Hrušku lehce zraněný stoper Doubrava a během deseti minut se dostal do třech vyložených šancí. Hlavně jeho krásná hlavička po rohu Mládka volala po gólu.

FC Chýnov – SK Slavia Č. Budějovice 4:0 (1:0)

Góly: 8., 50., 68. a 71. Václav Hruška. Rozhodčí: Kříž ml. - Kříž st., Mráz. ŽK: 2:1 (Zadražil, Václav Hruška – Cihlář). Diváků: 90.

FC Chýnov: Průša – Mareš, Rytíř, Zadražil, Vl. Hruška (83. Stiller) – Petrů (72. Lhoták), Václ. Hruška, (75. Doubrava), Mládek, Štrouf (72. Hladík), – Král, J. Hruška (61. Havlík).

 

 

Napsal(a) FC Chýnov | Foto Miroslav Holer
 


 
Reklama