Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Exhibice Roudenských ve Vimperku a dva hattricky Kadlece

 
úterý, 8. listopadu 2022, 12:09

Vimperk - Roudnému se zápas ve Vimperku povedl na výbornou a Malše vyhrála rekordním výsledkem 9:0. „Konečně jsme předvedli výkon, jaký bych si představoval,“ hlásí spokojený trenér Roudenských Pavel Cepák.

Malšané začali výborně a ve 4. minutě po brance Viktora Kadlece z penalty vedli 1:0. Tentýž hráč zvýšil ve 13. minutě na 2:0 a třetí gól přidal ve 26. minutě kapitán Pavel Cepák ml.

Pak měli Vimperští jedinečnou možnost s nepříznivě se vyvíjejícím zápasem ještě něco udělat, když rozhodčí Lepič nařídil proti Malši pokutový kop, domácí exekutor ale mířil jen do tyče. „To byl rozhodující moment celého utkání,“ myslí si trenér Cepák.

Filip Navrátil a znovu Viktor Kadlec pak přidali ještě do přestávky dva góly a za stavu 0:5 už byli domácí prakticky bez šance. „Naše hra byla velmi dobrá především v útočné fázi. Vimperk jsme zaskočili agresivitou a vysokým presinkem,“ hodnotil výkon mužstva v prvním poločase kouč Malše.

Také ve druhém poločase hosté excelovali a góly ve vimperské síti dál přibývaly. Mimořádně produktivní byl Viktor Kadlec, který v rozmezí mezi 49. a 76. minutou vsítil další tři góly a celkově v zápase skóroval šestkrát. „Musím jeho výkon vyzdvihnout, protože dal šest gólů a to je něco mimořádného. V zápasech, kdy si odpykával trest za vyloučení v duelu s Planou, nám moc chyběl. Věřím, že kdybychom ho měli, byli bychom v tabulce výš. Je to náš stěžejní hráč,“ má pro Kadlece jen samá slova chvály Pavel Cepák.

Poslední gól roudenské Malše dal Filip Navrátil, který osm minut před koncem uzavřel skóre na 9:0 pro hosty. „Mám radost. Podobně jsme se prezentovali po celé letní přípravné období, v soutěži jsme ale na to dokázali navázat až v předposledním podzimním utkání, což je trochu škoda,“ lituje roudenský kouč, že Malše nemá víc bodů.

Trenér poslal na hřiště na posledních pětadvacet minut dorostence Martina Zacha a byl potěšený, jakým způsobem se mladý hráč své šance chopil. „Zvládl to výborně. Takhle nějak by k tomu měl dorostenec přistoupit, když dostane v zápase áčka příležitost. Touto cestou bychom se chtěli ubírat dál,“ vyzdvihuje Pavel Cepák Zachův přístup.

Šumavan Vimperk – Malše Roudné 0:9 (0:5)

Góly: 4. (pen.), 13., 45., 49., 72. a 76. Kadlec, 31. a 82. Navrátil, 26. P. Cepák ml.

Roudné: Hošna – Grigera (73. Zach), P. Cepák, Malý (60. Štěpánek), Skála – Zachař, Wohlgemuth, Šrámek (54. Bartoš), Goretki – Kadlec, Navrátil. Trenér P. Cepák st.

Napsal(a) Malše Roudné | Foto František Zeman