Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dvougólový náskok Čkyně již Nová Ves nedotáhla

 
úterý, 11. října 2022, 10:04

Čkyně - V osmém kole zajížděli hráči Nové Vsi do Čkyně, která měla na svém kontě stejně bodů v tabulce, a tak se očekával vyrovnaný souboj.

Jenže netrvalo dlouho a hned ve třetí minutě domácí skórovali. Na centr z levé strany si naběhli hned dva domácí hráči, které novoveský obránce neuhlídal, a Bujok prakticky z metru dorazil míč prsama do sítě - 1:0. Také hosté měli velkou šanci, když po centru Nováka míč pouze tečoval Holý mimo bránu. Další šanci by měli hosté, kdyby se neodpískal, zřejmě chybně, ofsajd.

Přesto byli domácí ve větším tlaku, hostům se tolik nedařilo. To potvrdila střela Krále v 31. minutě, kdy novoveský Hošna míč vyrazil pouze na roh. A hned o chvíli později střelu Bujoka opět vyrazil novoveský gólman na roh. Po něm přišly dvě střely zblízka, ale obě byly novoveskou obranou zablokovány. Poslední šancí prvního poločasu byla nahrávka hostujícího Nováka na střed hřiště Holému, jehož střela ale šla těsně mimo. 

Druhý poločas začal jako ten první. A opět zřejmě chybně odmávaným ofsajdem hostů, který je připravil o vstřelení gólu. Gólově se opakovalo také to samé, když se ve 49. minutě dostal po nedůrazu v novoveské obraně k míči Červený a přeloboval všechny před sebou a dal gól na 2:0. A o pár minut mohlo být ještě jasněji, když s rozehrávkou až za velkým vápnem zaváhal novoveský Hošna a byl obrán o míč Bujokem. Ten chtěl hned střílet do opuštěné brány, ale jeho pokus na poslední chvíli odvrátil hostující Trejbal na roh.

V 76. minutě se po zlepšeném výkonu dočkali gólu také hráči Nové Vsi. Po rohovém kopu Nováka se míč odrazil od zadní tyče do jednoho z obránců a od něj do sítě - 2:1. A o dvě minuty později mohlo být srovnáno, to když se po dlouhém odkopu Hošny dostal do velké šance střídající Jiránek, který ale špatně vystřelil a bylo po šanci. Ten samý hráč mohl ke konci zápasu alespoň srovnat skóre, když v 91. minutě po rohovém kopu střílel hlavou těsně nad. 

SK Čkyně – TJ Nová Ves 2:1 (1:0)

Góly: 3. Bujok, 49. Červený - 75. Novák. Rozhodčí: Vejčík - Jarolím, Ovčáček. ŽK: 2:2 (Miklas, Bujok – Pech, Graman). Diváků: 100.

Napsal(a) Petr Lexa | Foto Michaela Vrábková