Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na Hluboké oslaví 100 let od založení klubu

 
čtvrtek, 23. června 2022, 10:46

Hluboká nad Vltavou - Fotbalisté na Hluboké se připomenou sté výročí od založení místního fotbalového klubu. Slavit se bude v sobotu 25. června

Fotbalový klub vznikl v roce 1922. Jubileum oslavili Hlubočtí tím nejlepším způsobem, prvenstvím A týmu v soutěži a postupem do krajského přeboru. „Sté výročí klubu a zároveň postup oslavíme 25. června přímo v hlubockém sportovním areálu. Rádi bychom pozvali lidi, aby se přijeli na Hlubokou podívat,“ zve všechny příznivce hlubockého fotbalu manažer klubu Karel Vácha ml.

Organizátoři připravili bohatý celodenní program, nebude chybět dobré jídlo i pití a zábava.

Od 10 hodin se bude hrát turnaj přípravek. Představí se malí fotbalisté z Hluboké nad Vltavou a okolí.

K vidění budou dále dva zápasy sportovních osobností. Ty se hrají odpoledne, první začíná v 15 hodin a druhý v 17 hodin. Diváci uvidí bývalé i současné fotbalisty domácí Hluboké, hokejisty Motoru České Budějovice a staré pány českobudějovického Dynama. „Dále jsem pozval kamarády, se kterými jsem se potkával na trávníku v době mé aktivní kariéry. Účast předběžně přislíbili Pavel Horváth, Luboš Kozel, Libor Koller, Tomáš Ujfaluši, Karel Poborský nebo Pavel Kuka. Pozval jsem taky plzeňské hokejisty Jana Schleisse a Lukáše Pulpána,“ vyjmenovává Vácha osobnosti, které by se měly představit v exhibičních zápasech.

A na slavnosti pochopitelně nemůže chybět hudba. Hrát budou místní kapely Kambodža a Tarok.  

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama