Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Semice oplatily Nové Vsi podzimní domácí porážku

úterý, 31. května 2022, 13:11

Nová Ves - V tomto týdnu zajížděl do Nové Vsi další adept na postup do krajského přeboru tým Alko Semice. A Semičtí měli Nové Vsi co oplácet, protože na podzim s ní doma prohráli.

Do první šance se sice dostal domácí kapitán Holý, svou střelu ale namířil pouze těsně vedle tyče. Ze své první velké šance naopak skórovali hosté ze Semic, když rozehrávku brankáře Cáby neposunul dál právě Holý. Toho obral o míč Zborník a střelou zpoza vápna našel přesně místo v síti, kam také poslal míč - 0:1.

Hostům narostla křídla a byli to právě oni, kdo byl vlastně už po celý zápas lepším týmem, když domácí moc do šancí nepouštěl. V dalších velkých šancích se v prvním poločase neprosadil agilní Valach. Ten měl velké šance v 19. minutě, potom střílel ve 29. minutě, kdy jeho střelu a dorážku Šindeláře nadvakrát zlikvidoval domácí Cába. Valach měl ještě šanci skórovat ve 38. minutě, kdy jeho střela z otočky šla těsně mimo.

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Hosté hráli s chutí a šli si za vítězstvím. Druhý gól hostů přidal po přímém kopu nikým nehlídaný Blažek, který hlavičkou rozvlnil novoveskou síť podruhé - 0:2.

Poté byla dlouhá pasáž, kdy se hrálo od vápna k vápnu, větší šance nepřišla ani na jedné straně. Třetí gól přidal střelec Zborník opět hlavou po rohovém kopu, kdy obrana domácích pouze sledovala jeho zakončení - 0:3.

V ojedinělé šanci domácích se ocitl Trejbal, který ale svou šanci neproměnil v gólové zakončení.

Poslední gól a hattrick v utkání završil Zborník v 89. minutě, když se opět prosadil hlavičkou za záda bezmocného Cáby - 0:4.

Nová Ves tak na domácím hřišti nedokázala obrat o body dalšího z favoritů na postup a týmu Semic se podařila odplata za podzimní domácí prohru. Tým Alko Semice zaslouženě vyhrál a bere tři body do tabulky. 

TJ Nová Ves – FC AL-KO Semice 0:4 (0:1)

Góly: 14., 63. a 89. Zborník, 49. Blažek. Rozhodčí: Cigáň - Šimek, Vican. Delegát: Vrchota. ŽK: 3:1 (Pech, Vodák, Holý – Sádlo). Diváků: 85.

 
 
Napsal(a) Petr Lexa | Foto Miloslav Kusbach