Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Veselí nedalo penaltu a všechny tři body si tak odvezl Kovářov

 
pondělí, 18. října 2021, 16:09

Veselí nad Lužnicí - Utkání I. A třídy mezi Veselím nad Lužnicí a Kovářovem nabídlo festival nevyužitých šancí. O výhře hostů rozhodl gól Děda z prvního poločasu. Kovářov nejtěsnější vedení uhájil, přestože od 72. minuty hrál bez vyloučeného Holuba.

Utkání sousedů v tabulce bylo plné nepřesností na obou stranách a plné neproměňování vyložených šancí obou týmů. Více šancí měli domácí, ale v tomto utkání jim zřejmě nebylo souzeno dát gól. Jeden gól jim nebyl uznán pro ofsajd, Fichtner neproměnil penaltu, trefili tyč a břevno, mířili buď do brankáře nebo mimo branku.

Hosté měli také šance, také jim jeden gól nebyl uznán pro ofsajd, ale na rozdíl od domácích se jednou trefili, ve 29. minutě Děd – 0:1.  Další branky se diváci i přes závěrečný drtivý tlak domácích nedočkali a tak si hosté odvezli všechny tři body.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí - TJ Kovářov 0:1 (0:1)

Branka: 29. Děd. ŽK: 1:6 (Doležal – Děd, Vlna, Novák, Holub, Růzha). ČK: 0:1 (72. Holub). Rozhodčí: Šimek – Vican, Hnilička. Diváků: 60.

Veselí nad Lužnicí: Hejl – Nuhlíček, Lukáš, Hájek, Fukal – Kadlec, Čížek, Doležal, Kolář (46.Fichtner) – Bursík (71.Veliký), Čech.

Kovářov: Baštýř – Pavličko, Sedlák, Brůžek (88.Jarošík), Janeček, Děd, Holub, Rak (90.Koška), Vlna, Růzha, Novák (59.Kvasnička).

 

Napsal(a) Pavel Hajný | Foto Miloslav Kusbach