Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída: Semice prohrály s Novou Vsí. Vimperk překvapivě vyhrál těsně s Roudným. Hluboká nechala body v Táboře

 
neděle, 17. října 2021, 12:49

Jihočeský kraj - Semice prohrály s Novou Vsí. Roudné padlo o gól ve Vimperku. Pozici lídra si udržely Trhové Sviny. Mirovice si udržují dobrou formu a opět vyhrály. Ve druhé skupině porazil dobře hrající Meteor Tábor lídra z Hluboké nad Vltavou. Veselí nad Lužnicí podleho na domácím trávníku Kovářovu. Chýnov překvapivě utrpěl první prohru v soutěži na Slavii České Budějovice. Favorizované Čtyří Dvory pouze remizovaly v Dačicích, kde odvrátil porázku v 90. minutě brankář Hučík.

SKUPINA A

Čtyři nejvýše hodnocená mužstva si poněkud promíchala pozice. Na pozici lídra však zůstaly Trhový Sviny, které dokonce zvýšily svůj náskok. Nenadělalo jim to mnoho starostí, neboť soupeřem jim byly Netolice, poslední tým výsledkové tabulky skupiny. Porazily je doma třígólovým rozdílem. Překvapující výsledek se zrodil ve Vimperku, tam totiž favorizované Roudné ztratilo všechny body. Na výhře má nejvyšší podíl Michal Uhlík ml., který stanovil skóre zápasu v 55. minutě hry.

Velmi dobře hrající nováček z Mirovic porazil předposlední Velešín dvougólový rozdílem a tabulce je druhý. Od počátku soutěže dobře hrající Semice tentokráte přenechaly všechny body hostům z Nové Vsi. Skóroval za ně dvakrát Zbyněk Holý (z toho jednou z penalty), další gólový korálek navlékl Matěj Markes také díky proměněné penaltě.

Vodňany si po výhře v Nové Vsi potvrdily další tři body v domácím zápase s Čkyní. V hektickém závěru jim byl ve druhé minutě nastavení vyloučen Ondřej Benedikt. V posledním nedělním utkání vyhrála Kaplice nad prachatickou rezervou. Hosté se ke konci utkání snažili o vyrovnání, avšak moc jim k tomu nepomohlo vyloučení brankáře Radka Suchého šest minut před závěrem. V poslední minutě totiž pečetil výhru domácích borců Erik Pastier.

SKUPINA B

Lokomotiva České Budějovice podlehla na svém trávníku vysoko Lišovu, po vyrovnané první půli o výsledku rozhodlo vyloučení kapitána domácích Pavla Kamiše po odehraných čtyřiceti minutách první půle. Rozhodující výši skóre zajistily další čtyři góly v síti Václava Rodena. Dvakrát se za hosty gólové prezentoval Libor Pechoč. Nemanice po potupné prohře v minulém kole právě na suchovrbenské Lokomotivě vyhrály o gól nad Bernarticemi. Ty po smolné jednogólové prohře na Čtyráku podlehly o gól také jim. Domácí šli po hodině hry do vedení Stanislavem Dubským. Hosté za sedm minut Jakubem Novákem srovnali. Dvě minuty nato se trefil ještě jednou Michal Kaňák. Snaha a vynaložené úsilí hostů na srovnání stavu zápasu přišla vniveč.

Nová Včelnice pouze uhrála nerozhodný výsledek se Ševětínem, po remízovém poločasu přidal každý tým ještě jeden gól ve druhé půli, avšak překlopit rameno vah na svou stranu se ani jednomu z nich nepodařilo. Shodná plichta se zrodila i v Dačicích. Dva góly domácích zaznamenal Jan Beneš, za hosty srovnával skóre utkání brankář Michal Hučík v 90. minutě z penalty. Velké překvapení, ale ne pro znalce, se zrodilo v Čekanicích. Místní Meteor vyhrál o dva góly nad lídrem tabulky Hlubokou nad Vltavou a sám se vyšplhal už na čtvrté místo tabulky. Na vlastní gól Patrika Kössla navázal gólem po deseti minutách hry ve druhé půli Vojtěch Kollárik.

Chýnov ztratil pozici jediného neporaženého mužstva v A třídách a prohrál na Slavii České Budějovice nejtěsnějším rozdílem zásluhou Karla Dvořáčka po hodině hry. Kovářov si dojel překvapivě pro tři body do Veselí nad Lužnicí. Gól vsítil po půlhodině hry Tomáš Děd. Domácím ještě nebyl uznán gól pro ofsajd, neproměnili penaltu, nastřelili tyč a břevno. Hostům také nebyl uznán gól pro ofsajd, ale na rozdíl od domácích se jednou trefili.

 

VÝSLEDKY 10. KOLA I. A TŘÍDY

SKUPINA A

SK Mirovice – FC Velešín  2:0 (0:0)
Branky: 76. Peterka, 90+2. Jak. Převrátil.
Rozhodčí: Roman Mráz – Brych, Handšuh. Hráno bez karet. Diváků: 120.

FC AL-KO Semice – TJ Nová Ves u Českých Budějovic  1:3 (0:1)
Branky: 71. Trantina – 44. a 81. Zb. Holý, 66. (pen.) Markes.
Rozhodčí: Boček – K. Kříž ml., Saidl. DFA: Grobár. ŽK: 2:2 (Dvořáček, Trantina – Graman, Vodák). Diváků: 75.

TJ Šumavan Vimperk – TJ Malše Roudné  1:0 (0:0)
Branky: 55. Michal Uhlík.
Rozhodčí: Herzog – Cigáň, Čarek. ŽK: 3:1 (Mich. Uhlík, Frček, Vintr – Vik. Kadlec). Diváků: 100.

FK Vodňany – SK Čkyně  2:0 (1:0)
Branky: 43. Lorenc, 83. Plocek.
Rozhodčí: K. Kříž ml. – Boček, Saidl. DFA: Přibyl. ŽK: 5:5 (Lad. Benedikt 2, Ond. Benedikt, Lorenc, Volmut – Fiedler, Pešl, Jan Děd ml., Turek, Friedl). ČK: 1:0 (90+2. Lad. Benedikt). Diváků: 80.

TJ Spartak Trhové Sviny – 1. FC Netolice  3:0 (3:0)
Branky: 14. Šemro, 43. Marek Kodras, 45. Ond. Hruška.
Rozhodčí: Průchová – Ct. Novotný, Klimeš. ŽK: 1:1 (Jan Novák – Jak. Varyš). Diváků: 86.

TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí – SK Planá u Českých Budějovic  3:0 (1:0)
Branky: 42. Koloušek, 86. Rom. Žurek, 90+1. Pravda.
Rozhodčí: Leiš – Vítek, Radek Šťastný. DFA: Hanzal. ŽK: 1:3 (Kadlec – Píchal, Carda, Jak. Hotový). Diváků: 70.

FK Spartak Kaplice – FK Tatran Prachatice B  2:0 (1:0)
Branky: 43. Vaniš, 90. Pastier.
Rozhodčí: Jarolím – Kocina, Juráň. DFA: Vrzal. ŽK: 2:3 (Faltus, Štrbačka – Svatoš, Dom. Sedláček, Jar. Rauscher). ČK: 0:1 (84. Suchý). Diváků: 165.
 


SKUPINA B

TJ Lokomotiva České Budějovice – SK Lišov  1:5 (1:1)
Branky: 25. (pen.) Kamiš – 66. a 71. Pechoč, 27. Dan. Koláček, 53. Kandl, 63. Mach.
Rozhodčí: Dimitrov – Písek, Talíř. ŽK: 0:3 (Račák, Aleš Červenka, Pechoč). ČK: 1:0 (39. Kamiš). Diváků: 50.

SK Nemanice – TJ Sokol Bernartice  2:1 (0:0)
Branky: 60. Stan. Dubský, 69. Michal Kaňák – 67. Jak. Novák.
Rozhodčí: Nedvěd – Náprava, K. Kříž st. ŽK: 1:2 (90. Záveský – 58. Voj. Charypar, 62. Tomáš Fučík). Diváků: 80.

TJ Nová Včelnice – SK Ševětín  3:3 (2:2)
Branky: 7. Luk. Zápotoka, 35. Petráš, 71. Dav. Jaroš – 7. Jak. Suchan, 27. Malec, 64. Dan. Dvořák.
Rozhodčí: Talíř – Písek, Dimitrov. DFA: Bicek. ŽK: 8:1 (Malý 2, Vokuš, Dav. Jaroš, Luk. Zápotoka, Lub. Šlapanský, 80. Luboš Cypra - vedoucí mužstva, Marek Zápotoka – Chovanec). Diváků: 87.

TJ Centropen Dačice – Čtyři Dvory  3:3 (2:2)
Branky: 7. a 16. Jan Beneš, 50. Brtník – 21. Tom. Dubský, 40. Hofmann, 90. (pen.) Mich. Hučík.
Rozhodčí: Valeš – Ryneš, Blažek. ŽK: 3:3 (Králíček, Matěj Votava, Tom. Zejda – Pavlík, Hofmann, Vajo). Diváků: 60.

FK Meteor Tábor – TJ Hluboká nad Vltavou  2:0 (1:0)
Branky: 25. Kössl (vlast.), 55. Kollárik
Rozhodčí: Landík – Kollmann, Petričák. ŽK: 1:3 (Kollárik – Antoš, Matěj Otepka, Jan Krejčí). Diváků: 100.

SK Slavia České Budějovice – FC Chýnov  1:0 (0:0)
Branka: 59. Dvořáček.
Rozhodčí: K. Kříž st. – Nedvěd, Tauber. ŽK: 2:2 (Dvořáček, Bravenec – Štiller, Zítek). Diváků: 70.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí – TJ ZD Kovářov  0:1 (0:1)
Branka: 30. Tomáš Děd.
Rozhodčí: Šimek – Mir. Vican ml., Hnilička. ŽK: 1:6 (Dom. Doležal – Luboš Holub 2, Vlna, Jiří Novák, Pavličko, 90+1. Vác. Růzha). ČK: 0:1 (72. Luboš Holub). Diváků: 98.


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Michaela Vrábková
 


 
Reklama