Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Chýnovští přivezli další tři cenné body z Nové Včelnice

 
úterý, 5. října 2021, 22:45

Nová Včelnice - Chýnovští sehráli v sobotním odpoledni na pěkné hrací ploše v Nové Včelnici další mistrovské utkání v krajské I. A třídě a po kolektivním výkonu si připsali zcela zaslouženě cenné vítězství a napravili ne moc vydařený výkon před týdnem doma s Veselím.

Chýnovští, kteří se museli opět obejít bez zraněného Václ. Hrušky, který se z důvodu dlouhodobého svalového zranění na podzim již na hřišti asi neobjeví, podali kvalitní a zodpovědný výkon ve všech řadách a všechny body získali zcela zaslouženě.

Domácí se snažili s chýnovským celkem držet krok, ale postupně bylo vidět, že získávají navrch hosté a jejich útočné snažení korunoval ve 25.min. zápasu vedoucí brankou (a jak se později ukázalo i vítěznou brankou) přesnou pohotovou střelou nestárnoucí Ondřej Mládek.

V druhém poločase se domácí celek snažil samozřejmě s výsledkem něco udělat, ale hostující obrana jej prakticky za celých 90 minut do vyložené šance nepustila. A to i přesto, že do druhých 45. minut již nemohli nastoupit pro lehčí zranění Doubrava s Vl. Hruškou. Konec zápasu si ale hosté zkušeně pohlídali a tak se všechny body stěhovaly zaslouženě do Chýnova.

V dalším kole hostí Chýnov na domácím hřišti v neděli 10. října od 15.30 hod. celek Meteoru Tábor, který podává letos velmi dobré výkony a drží se na dohled čelu tabulky.

Hodnocení zápasu asistentem trenéra Pavlem Pilíkem: „Zasloužená výhra našeho celku, i když mám k výkonu některé výhrady, neboť si myslím, že jsme schopni podat určitě lepší výkon a dobře všichni víme, na čem musíme ještě zapracovat. Domácí ale prakticky neměli vyloženou šanci, navíc mají potíže kvůli zranění některých hráčů se sestavou. Výhru si ale ceníme a je to dobrá pozvánka na další těžký zápas za týden na domácím hřišti s Meteorem Tábor.“

TJ Nová Včelnice – FC Chýnov 0:1 (0:1)

Gól: 25. Mládek. Rozhodčí: Dimitrov - Valeš, Blažek. Delegát: Haškovec. ŽK: 2:1 (Malý, Vajda - Petrů), 50 diváků.

Chýnov: Průša – Zítek, Doubrava (46. F. Zadražil), Rytíř, J. Hruška – O. Hladík (60. D. Havlík), Petrů (72. Lhoták), Mládek, J. Hladík (83. Kaňka) – Král, Vl. Hruška (46. Štrouf). Trenér Petr Holota.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto TJ Nová Včelnice