Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sledujte živě derby v I. A třídě: Malše Roudné vs. SK Planá

 
pátek, 24. září 2021, 17:20

V rámci spolupráce portálu Jihočeský fotbal a KORY Production ze série živých vysíláních z okresního fotbalu pod křídly OFS Č. Budějovice dojde o víkendu poprvé na přenos z krajské soutěže. Tahák I. A třídy mezi Roudným a Planou můžete sledovat živě.

Malše Roudné se posledním vítězstvím v Lažištích poprvé v sezoně vyhoupla na první pozici átřídní skupiny A a ráda by se po tříleté odmlce vrátila do krajského přeboru. Aspirantů na postup ale bude daleko více. Jedním z nich by mohl být i SK Planá, který v předchozích dvou nedohraných sezonách u Malše vždy bodoval (1:3 a 1:1). I v sobotu bude platit, že derby nemá favorita.

Sobotní střetnutí na roudenském Doprastav stadionu začíná ve 13 hodin a řídí jej trojice rozhodčích Miroslav Pečenka - Lukáš Tomaň, Markéta Bartoníčková. Delegátem je Václav Albrecht.

 

Napsal(a) Redakce