Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída: Vimperk odvezl z Vodňan první bod, N. Včelnice zvítězila u Malého jezu

 
neděle, 12. září 2021, 12:08

Jihočeský kraj – Rozjetou Novou Ves nezastavila ani Kaplice, která ze hřiště lídra skupiny A odjedla s jasnou porážkou 0:4. Hattrick si připsal Markes. Doma naplno bodoval tandem z Písecka Semice – Mirovice. Ve skupině B znovu ztratil Kovářov. Souboj mužstev z chvostu tabulky slávisté nezvládli a ztratili všechny body s N. Včelnicí. Nemanice obdržely na Meteoru Tábor půltucet gólů v závěrečné půlhodině. V neděli se dohrává pět zápasů.

Skupina A

 Nová Ves si jednoduše poradila s Kaplicí a přidělila jí čtyři góly, aniž by jediný dostala. Je na čele své skupiny. Hattrick zaznamenal Matěj Markes. V dobré formě hrající Semice vyhrály se svým soupeřem z Trhových Svinů první půli, pak ještě ve druhé půli utkání přidali domácí jednu trefu, hosté nato výsledek korigovali. Domácí si nakonec dvougólový náskok z první půle udrželi. Semičtí jsou v tabulce druzí o bod za lídrem z Nové Vsi. Velkým překvapením jsou výsledky nováčka soutěže z Mirovic, jediným gólem ve čtvrté minutě rozhodl o výhře na svém trávníku se Strunkovicemi nad Blanicí. Gól zaznamenal již ve 4. minutě hry Matěj Štochla. Nováček obsazuje po sobotních utkáních třetí příčku.

Další nováček ze Čkyně tentokrát podlehl o jediný gól doma mužstvu od jihočeského letiště Plané. Vimperští se poprvé radovali z bodového zisku, který přivezli za bezgólovou plichtu z Vodňan. Malše Roudné vyprovodila za svého trávníku deseti góly Netolice, které jsou zatím bez bodového zisku. Hattrick zaznamenal Matyáš Beneš (jedna trefa byla z penalty), dva pak zařídil Viktor Kadlec. Roudné je díky lepšímu skóre po odehrání nedělních utkání v tabulce třetí. V zápasu mužstev ze spodní části výsledkové tabulky prohrál Velešín doma s rezervou Prachatic o gól, když jedinou trefu zařídil Kristián Wagner.

Skupina B

Lokomotiva České Budějovice uhrála s dobře hrajícím Veselím nad Lužnicí, hosté vyhráli první půli o jeden gól. Domácí však dvacet minut před závěrem zápasu srovnali skóre Pavlem Kamišem, který proměnil pokutový kop. Další plichta se urodila v Ševětíně, kde favorizovaný Kovářov ztratil vedení z první půle. Vyrovnání skóre a konečnou remizu zajistil domácím Jakub Suchan. Nejslabší mužstvo v této skupině českobudějovická Slavia prohrála na domácím hřišti s Novou Včelnicí, která na tom před zápasem nebyla o moc líp. Po bezgólové první poločasu zajistil hostům vedení Zdeněk Didek, za domácí pak srovnával Tomáš Wejskrab proměněním penalty. Hosté ale okamžitě kontrovali a dvěma dalšími trefami rozhodli o své první výhře v soutěži.

Meteor Tábor vyhrál doma přesvědčivě o pět gólů s trápícími se Nemanicemi. Dva gólové zásahy zaznamenal Milan Löffler. Vítězný čekanický Meteor se po této výhře vyšvihl na druhé místo tabulky. Očekávané utkání Bernartic v Chýnově skončilo bezgólovou plichtou. V bojovném a vyrovnaném utkání se hrálo především ve středu hřiště. Vynikající práci předvedli oba gólmani. Bernartice si udržely pozici lídra.

Hluboká nad Vltavou si poradila bezpečně s dalším mužstvem z horní poloviny tabulky a nasázela svému soupeři ze Čtyř Dvorů pět gólů, na kterých se po dvou podíleli Patrik Kössl a Kryštof Kadlec Vítěz utkání se posunul v tabulce na druhé místo! Lišov připravil Dačicím sedmigólový příděl. Kanonýrem se stal v minutém kole pouze střídající Petr Kandl se čtyřmi trefami.  

VÝSLEDKY 5. KOLA I. A TŘÍDY


SKUPINA A

TJ Nová Ves – FK Spartak Kaplice 4:0 (1:0)
Branky:
6., 62. a 69. Markes, 88. Fatura.
Rozhodčí: K. Kříž ml. – Boček, Valeš. DFA: Hanzal. ŽK: 3:2 (Trejbal, Fatura, Vogl – Štrbačka, Gutheis). Diváků: 100.

FC AL-KO Semice – TJ Spartak Trhové Sviny 5:3 (2:0)
Branky:
2. Veleman, 15. Zborník, 52. Pav. Keclík, 69. Petr Peroutka, 76. Marek Valach – 62. a 71. Kurali, 55. Chromčák.
Rozhodčí: Talíř – Cigáň, Trkovský. ŽK: 2:3 (Veleman, Kozma – Tomek 2, Kodras). ČK: 0:1 (68. Tomek). Diváků: 65.

SK Mirovice – TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí 1:0 (1:0)
Branka:
4. Matěj Štochl.
Rozhodčí: Písek – Mir. Pečenka, Barva. ŽK: 5:5 (Huleš, Jak. Štochl, Kocourek, Matěj Štochl, Císař – Pravda 2, Jan Žurek, Brych, Adam Kadlec). ČK: 0:1 (90. Pravda). Diváků: 120.

SK Čkyně – SK Planá 0:1 (0:1)
Branka:
17. Ond. Hotový.
Rozhodčí: Kovařík – Vítek, Ryneš. DFA: Němeček. ŽK: 0:1 (Jak. Hotový). Diváků: 100.

FK Vodňany – TJ Šumavan Vimperk 0:0
Rozhodčí:
Ct. Novotný – Cigáň, Talíř. DFA: Vrzal. ŽK: 2:3 (Lorenc, Volmut – Vondrášek, Frček, Žofka). Diváků: 60.

TJ Malše Roudné – 1. FC Netolice  10:1 (4:0)
Branky: 12., 42. a 60. (pen.) Bartoš, 51. a 84. Vikt. Kadlec, 5. Goretki, 24. Malý, 58. (pen.) Vlk, 79. Navrátil, 90. Parakhnenko – 54. Skála.
Rozhodčí: Rom. Mráz – Landík, Jeřábek. ŽK: 1:3 (Parakhnenko – Staněk 2, Borovka). ČK: 0:1 (83. Staněk). Diváků: 100.

FC Velešín – FK Tatran Prachatice B  0:1 (0:0)
Branka: 64. Wagner.
Rozhodčí: Leiš – Tauber, Tomaň. ŽK: 1:2 (Pomije – Makoš, Luňáček). Diváků: 70.


SKUPINA B

TJ Lokomotiva České Budějovice – TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí 1:1 (0:1)
Branky:
70. (pen.) Kamiš – 31. Doležal.
Rozhodčí: Šimek – Mir. Vican ml., Herzog. DFA: Grobár. ŽK: 4:3 (Hrabica, Jan Wenzl, Choutka, Sudek – Jak. Hejl, Bursík, Hájek). Diváků: 95.

SK Ševětín – TJ ZD Kovářov 1:1 (0:1)
Branky:
70. Jak. Suchan – 27. Svojše.
Rozhodčí: Valeš – Boček, K. Kříž ml. ŽK: 3:1 (Petr Novotný, Ardamica, Rakušan – Svojše). Diváků: 80.

SK Slavia České Budějovice – TJ Nová Včelnice 1:3 (0:0)
Branky:
73. (pen.) Wejskrab – 65. Didek, 77. (pen.) Dav. Jaroš, 79. Němeček.
Rozhodčí: Pravda – Landík, Šťastný. ŽK: 3:2 (Rajzl, Bohůněk - na střídačce, Janků - trenér – Petráš, Vokuš). Diváků: 100.

FK Meteor Tábor – SK Nemanice 6:1 (0:0)
Branky:
61. a 65. Löffler, 58. Lachout, 75. Fiala, 77. Fil. Široký, 90. Štrincl – 88. Dav. Strnad.
Rozhodčí: Herzog – Mir. Vican ml. Šimek. ŽK: 0:2 (Babka, Dav. Strnad). Diváků: 40.

TJ Hluboká nad Vltavou – SK Čtyři Dvory  5:1 (1:1)
Branky: 16. a 50. Kössl, 60. a 81. Kryš. Kadlec, 77. Dědina – 34. Rachač.
Rozhodčí: Brych – Písek, Valeš. DFA: Eibl. ŽK: 2:3 (Funda, Dědina – Pavlík, Pecha, Hofman). Diváků: 150.

FC Chýnov – TJ Sokol Bernartice  0:0
Rozhodčí: Nedvěd – Cigáň, Prinz. DFA: Skalák. ŽK: 1:1 (Pěchota – Dan. Havlík). Diváků: 125.

SK Lišov – TJ Centropen Dačice  7:0 (4:0)
Branky: 6., 24., 30. a 46. Petr Kandl, 36. Mir. Koláček, 51. Hlaváč, 79. Mach.
Rozhodčí: Landík – Rom. Mráz, Jeřábek. DFA: Jos. Šafránek. ŽK: 1:3 (Mach – Vacek, Chýška, Tom. Zejda). Diváků: 55.


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Jan Škrle, Michaela Vrábková
 


 
Reklama