Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hokejisté Motoru si zahrají fotbal ve Strunkovicích. Přijede Koller, Šíp nebo Hašek

 
pátek, 16. července 2021, 18:02

V neděli se představí na zeleném pažitu ve Strunkovicích hokejisté Madety Motor proti místnímu oddílu. Ve druhém zápase domácí starou gardu prověří tým osobností složených Janem Bergerem. Předseda FAČR Petr Fousek předá sadu medailí vítězům ME 1976 z Bělehradu.

V neděli 18. července pořádá místní fotbalový oddíl ve Strunkovicích nad Blanicí na Prachaticku tradiční sportovní odpoledne.

Sehrají se dva fotbalové zápasy. V prvním nastoupí proti domácím kompletní tým hokejistů Madeta Motor České Budějovice. V dresu hokejistů se představí M. Gulaš, D. Hrachovina, L. Pech, S. Bednařík a další.

Druhý zápas změří síly domácí Blaník 35+ proti výběru legendárního Jana Bergera. Za tento tým nastoupí např. J. Koller, D. Hašek, R. Gudas, K. Šíp, A. Panenka, V. Šmicer, L. Vízek a další. V přestávce proběhne velká kouzelnická show P. Kožíška, zazpívá mj. S. Hložek. Je zajištěn bohatý program pro děti, skákací hrad, soutěže a plno sladkostí.

Zlatým hřebem celého odpoledne bude unikátní setkání mistrů Evropy 1976 z Bělehradu po 45 letech, kteří zde z rukou předsedy FAČR Petra Fouska obdrží pamětní medaile. Těšit se můžete na I. Viktora, A. Panenku, J. Pivarníka, K. Dobiaše, L. Jurkemika, Z. Nehodu, J. Čapkoviče, F. Štambachera, D. Herdu, a další.

Tak jako každý rok i letos půjde část výtěžku českobudějovické Arpidě, se kterou místní klub spolupracuje již několik let. Začátek celého sportovního odpoledne je ve 14 hodin. Vstupné je 150 Kč, děti do 15 let zdarma.

Tisková zpráva